Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه نشست قرارگاه ساماندهی بازار مرغ درباره علت ایجاد صفوف فروش مرغ گفت: فروشگاه‌ها، مرغ را با قیمت گران به دهک‌های پایین می‌فروختند و آنها نیز به میادین میوه و تره بار مراجعه می‌کردند. تعداد دکه‌های فروش مرغ در میادین میوه و تره بار کم بود و در نتیجه صف فروش مرغ ایجاد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که مرغ در بازار به اندازه کافی وجود داشت اما نظام توزیع مناسب نبود.

وی با بیان اینکه مرغ را به صورت انبوه وارد بازار می‌کنیم، گفت: با این حال وزارت اطلاعات به کمک ما آمد و در حال پایش این موضوع هستیم تا آرامش بر بازار حاکم شود.

وزیر جهاد کشاورزی درباره آخرین مصوبه قرارگاه ساماندهی بازار مرغ گفت: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت بسته بندی مرغ در قالب توزیع های بزرگ را که در فروشگاه‌های بزرگ عرضه می‌شود را ممنوع کرده ایم تا مرغ در دسترس مردم قرار گیرد.

خاوازی افزود: این واحدهای بسته بندی مرغ در هر شیفت کاری، ۳۶۵ تن مرغ را بسته بندی می‌کردند در حالی که سه شیفته در حال کار بودند البته فکر اشتغال نیروهای این واحدها هستیم اما به هر حال عرضه مرغ بسته بندی شده، مرغ را از دسترس مردم خارج می‌کرد.

وی درباره افزایش قیمت مرغ تصریح کرد: علیرغم مخالفت رئیس جمهور، تعداد زیادی از تولید کنندگان خواهان تغییر قیمت مرغ بودند و ما از مهرماه گذشته تاکنون قمیت جدیدی برای مرغ تعیین نکرده بودیم این در حالی است که نرخ نهاده‌های دامی افزایش یافته بود از همین رو نرخ رسمی مرغ افزایش یافت.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: همه تصور می‌کردند با توجه به اینکه تولید کنندگان، نهاده را با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی می‌گیرند لذا نرخ تولید بالا نیست اما ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تنها ۴۰ درصد هزینه تولید کنندگان مرغ را پوشش می‌دهد.

خاوازی افزود: مرغی که امروز در بازار می‌بینیم حاصل برنامه ریزی یک تا یک سال و نیم قبل است و حلقه‌های تولید زیاد در این مسیر وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم تحریم‌ها، در ۵ ماه گذشته تمام اجزای تشکیل دهنده حلقه تولید مرغ، نهاده‌های خود را تحویل گرفته اند.

کد خبر 5181270

منبع: مهر

کلیدواژه: کاظم خاوازی مرغ نهاده های دامی قیمت مرغ قرارگاه ساماندهی مرغ مرکز مدیریت راه های کشور قیمت مرغ وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت دلار ویروس کرونا تولید نفت بازار سهام شاخص کل بورس قیمت نفت قیمت طلا اوپک پلاس اوپک سند همکاری ایران و چین بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند