Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان شهردار کرمان گفت: سمپوزیوم مجسمه سازی آثار ارزشمندی برای شهر کرمان به جا خواهد گذاشت و در آینده می توانیم از شهر کرمان به عنوان یک گالری یاد کنیم که گردشگران در کنار آثار هنری حضور پیدا کنند.

"سیدمهران عالم زاده" عصر امروز 15 فروردین ماه در آیین افتتاح چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی کرمان اظهار کرد: وجه تمایز و رسالت یک شهر به هویت تاریخ، فرهنگ، هنر و معماری آن شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه که یک شهر را متفاوت می کند، ویژگی های فرهنگی، اصحاب فرهنگ و هنر، معماری و تاریخ آن شهر است و آثارش در کتاب های تولید شده، آثار هنری و موسیقی آن جامعه نمودار می شود.

عالم زاده تصریح کرد: هر دوره معاصر یک دوره از تاریخ آینده هر شهر است و امروز معماری و شهرسازی متفاوتی که در شهر کرمان بروز می کند و مبلمان و المان هایی که ساخته می شود، در آینده به عنوان بخشی از تاریخ این دوره به قضاوت گذاشته می شود و وظیفه داریم در هر دوره تاریخی چیزی بر شهر بیفزاییم که قطعا فقط ساختمان نیست و در حوزه فرهنگی موضوعات مختلفی باید پیگیری کنیم.

شهردار کرمان بیان کرد: برای ارتباط موثر و مفید با هنرمندان و افزودن به شهر کرمان سمپوزیوم مجسمه سازی را برگزار کردیم که در سطح بسیار خوبی با حضور هنرمندان برگزار می شود و استفاده از سنگ و مس در خلق آثار از ویژگی های این دوره سمپوزیوم مجسمه سازی کرمان است.

وی افزود: سمپوزیوم مجسمه سازی کرمان آثار ارزشمندی برای شهر کرمان به جا خواهد گذاشت و در آینده می توانیم از شهر کرمان به عنوان یک گالری یاد کنیم که گردشگران در کنار آثار هنری حضور پیدا کنند.

عالم زاده تصریح کرد: در مرحلۀ اول با اعلام فراخوان کشوری، 22 اثر ارسالی به این سمپوزیوم توسط داوران انتخاب شد که بعد از ساخت ماکت و ارسال آن به دبیرخانۀ سمپوزیوم و داوری، 12 اثر طی دورۀ برگزاری سمپوزیوم اجرا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، "محمدرضا علیزاده" مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: فرهنگ و هنر هر شهر روح آن شهر است که در یک جامعه مدنی شکل می گیرد.

وی با اشاره به اینکه خانه هنرمندان کرمان در پایان سال 99 افتتاح شد، افزود: نخستین رویداد رسمی شهرداری در سال جدید نیز فرهنگی هنری است که استمرار آن رویدادها سیما و منظر شهر را تغییر می دهد.

علیزاده تصریح کرد: سبقه فعالیت کرمان در حوزه هنرهای تجسمی و به ویژه مجسمه سازی در کشور سرآمد است؛ فردی مانند استاد صنعتی و بعد از تهران دومین گنجینه هنرهای تجسمی را در کرمان داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مجسمه سازي سمپوزیوم مجسمه سازی شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • فیلم| چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • فیلم/ چفیه بر دوش مجسمه جرج واشنگتن در دانشگاه آمریکایی بیروت
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است