Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@07:43:07 GMT

کرونای جهش یافته چگونه در آمریکا شیوع یافت؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۹۲۹۸

شواهد حاکی از گسترش نوع جهش یافته ویروس کووید-۱۹ در آمریکا است.

خبرگزاری میزان - نوع جهش یافته ویروس کووید-۱۹ که سرعت انتقال بیشتری دارد و برای نخستین بار در انگلیس شناسایی شد، در حال تبدیل شدن به شکل غالب ویروس کووید-۱۹ در آمریکا است.

به گزارش «وب ام دی»، یک مطالعه جدید نشان داد که نوع B.۱.۱.۷ در نسبت فزاینده‌ای از نمونه‌های اولیه ویروس کووید-۱۹ در حال گسترش است و ۴۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از نسخه‌های قبلی ویروس که قبلا غالب بودند، قابل انتقال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نویسندگان این مطالعه که در مجله «سل» منتشر شده است، همراه با تحقیقات قبلی که نشان می‌دهد نوع B.۱.۱.۷ ممکن است حدود ۵۰ درصد کشنده‌تر باشد، یافته‌های جدید نشان می‌دهد که آمریکا می‌تواند بیش از آنچه پیش‌تر پیش بینی شده بود، موارد ابتلا به ویروس کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را تجربه کند.

«کریستین اندرسن»، از محققان و نویسندگان این مطالعه، می‎گوید «ویروس نوع B.۱.۱.۷ پس از ظهور آن در اواخر سال گذشته به سرعت به نوع غالب ویروس کووید-۱۹ در انگلیس و سایر کشور‌ها تبدیل شد و آمریکا اکنون در مسیر مشابهی قرار دارد.»

به گفته وی، «ما به اقدامات فوری و قاطع نیاز داریم تا بیماری کووید-۱۹ را محدود کنیم و میزان مبتلایان و تلفات را به حداقل برسانیم.»

بیشتر بخوانید: زندان‌های کرونایی آمریکا بحران بهداشتی در کرونازده ترین کشور جهان

«ویلیام لی»، نویسنده همکار این تحقیق، می‎گوید «B.۱.۱.۷ کمی بیش از یک هفته و با نرخ انتقال ۴۰ درصد الی ۵۰ درصد افزایش یافته است، که به این معناست که می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت عمومی داشته باشد.»

وی افزود «حیاتی است که ما همچنان به نظارت گسترش این نوع و سایر انواع ظهور کننده ادامه دهیم، اما سطح کنترل ما کافی نیست و از سایر کشور‌ها عقب است؛ ما برای رسیدگی به این مسئله به یک برنامه جامع ملی نظارت بر ژنومیک نیاز داریم.»

هنوز هیچ مدرکی مبنی بر مقاوم بودن نوع B.۱.۱.۷ در برابر واکسن‌های کووید-۱۹ وجود ندارد، اما مقام‎های بهداشت عمومی آمریکا نگرانند که میزان بالاتر شیوع آن باعث گسترش چشمگیر بیماری همه گیر پیش از رسیدن به ایمنی با استفاده از واکسن کرونا شود.

نوع B.۱.۱.۷ سال گذشته میلادی در جنوب انگلیس ظاهر شد و از آن زمان به نوع غالب در این کشور تبدیل شده است؛ نخستین شواهد از وجود این نوع در آمریکا در ماه دسامبر گذشته در کالیفرنیا تایید شد.

محققان دریافتند که نوع B.۱.۱.۷ حداقل از اواخر نوامبر سال ۲۰۲۰ به ویژه در کالیفرنیا و در دوره‌هایی که آمریکایی‌ها مسافرت بیشتری، از جمله در هفته شکرگذاری داشته اند چندین بار به آمریکا وارد شده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا در آمریکا کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا کرونا ویروس کووید ۱۹ نوع B ۱ ۱ ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • ورود سامانه بارشی به غرب کشور | افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • سامانه بارشی در راه غرب کشور / افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران