Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شرکت‌های معروف در جهان برای اینکه کالای خود را تبلیغ کنند میلیون‌ها یا حتی میلیاردها دلار صرف تبلیغ می‌کنند و در این مسیر از بازیگران و ورزشکاران معروف جهان هم استفاده می‌کنند.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز، برندینگ موضوعی است که این روزها مهم تلقی شده و صاحبان صنایع و کسب‌‎وکار و نیز صاحبان هنر برای اینکه بتوانند کالا، خدمات یا هنر خود را تبلیغ کنند به برندینگ روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برندینگ را باید یک علم دانست که هرچند در غرب و کشورهای توسعه‌یافته عمری طولانی دارد، اما در ایران به موضوعی تازه تبدیل شده و کم‌کم در حال فراگیری است. اما متأسفانه برخی باورها و عقاید اشتباه نسبت به مفاهیم برندینگ کالاها، افراط و تفریط را نسبت به آن در پی داشته است که یکی از این افراط و تفریط‌ها در خصوص دیدگاه‌های غلط نسبت به استفاده از افراط مشهور و سرشناس در فرآیند برندینگ است. یکی از اصول برندینگ این است که از افراد مشهور و به اصطلاح سلبریتی‌های آقا و خانم استفاده شود، اصل مهمی که اگر در برندینگ نادیده گرفته شود، فرآیند تبلیغات کالاها و خدمات و نیز هنرمندان ابطل باقی خواهد ماند. 
همانطورکه گفته شد حضور چهره‌های سرشناس به ویژه بازیگران و ورزشکاران شناخته شده و محبوب در تبلیغات مختلف محیطی در چند سال اخیر به شکل گسترده مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از این افراد برای تبلیغ یک کالا مسئله‌ای است که از مدت‌ها قبل در کشورهای مختلف مورد توجه و استفاده بوده است، این موضوع از چند سال پیش در کشور ما نیز مطرح شده و بسیاری از شرکت‌های تبلیغاتی برای جلب نظر بازیگران و ورزشکاران شناخته شده، به شکل گسترده تلاش کردند.

گرچه به دلیل شرایط خاص اقتصادی جهان، فعالیت چهره‌های اجتماعی مطرح در امور تبلیغاتی ممکن است با موانعی روبرو باشد اما در خصوص ترویج استفاده از محصول و ارزش یابی نام های تجاری، بهره‌مندی از چهره‌های مطرح می‌تواند عامل برتری برای مواجهه با تبلیغات رقبای خود باشد. این موضوع نه تنها در صنعت نساجی و پوشاک بلکه در سایر حیطه‌های صنعت تولید کشور نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد تا محل درآمدی برای چهره‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی پدید آید.
استفاده درست و بجا از چهره‌های مشهور سینما، ورزش و موسیقی، سنتی کهن در جهان مدرن امروز است و از سالیان نه چندان دور حضور هنرپیشگان، خوانندگان، ورزشکاران و حتی مربیان و کارگردان‌های مشهور در تبلیغات امری مرسوم در سراسر جهان بوده است، اما در ایران برخی نسبت به این موضوع مهم غفلت کرده‌اند و با دیدگاه‌های منفی نسبت به استفاده از افراد مشهور در تبلیغات کالاها و خدمات، همچون چوب لای چرخ عمل می‌کنند. 

شرکت‌های معروف در جهان برای اینکه کالای خود را تبلیغ کنند میلیون‌ها یا حتی میلیاردها دلار صرف تبلیغات می‌کنند و در این مسیر از بازیگران و ورزشکاران معروف جهان هم استفاده می‌کنند و نتیجه آن درآمدهای کلانی است که نصیب آن شرکت‌ها می‌شود؛ مانند شرکت پپسی که با لیونل مسی، تبلیغات خود را پیش می‌برد.
در ایران هم استفاده از بازیگران، هنرمندان و ورزشکاران در برندینگ کالا امری مهم و ضروری است که نباید از آن غفلت کرد.
مخالفان استفاده از هنرمندان و ورزشکاران در فرآیند برندینگ کالا و خدمات معتقدند که این رویکرد یک رویکرد ابزاری است؛ در صورتی که قطعاً این چنین نیست؛ زیرا مراکز و سازمان‌های مربوطه برای ضابطه‌مند و قانون‌مند کردن تبلیغات، اجازه استفاده ابزاری از مشاهیر خانم و آقا را به شرکت‌های تبلیغاتی و برندینگ نمی‌دهند و هرچند این افراد مشهور در ازای مشارکت در یک تیزر تبلیغاتی و پوستر مبالغی را دریافت می‌کنند اما تا به امروز اجازه نداده‌اند که استفاده ابزاری از آنها شود، به عنوان مثال شرکت دوو ایران در حوزه تولید لوازم خانگی، برای اینکه افکار عمومی را به خود جذب کند مدتی با شهربانو منصوریان از قهرمانان ورزشی ایران تبلیغات خود را پیش برد و یا سامسونگ با باران نیکراه از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی فعالیت‌های تبلیغاتی انجام داده است.

بنابراین نگاه جنسیت زده و یا ضد اجتماعی به چنین تبلیغاتی نمی‌تواند محور نقدهایی سازنده باشد چه بسا چنین تفکراتی را ترویج کند. تبلیغات زیبایی های خودش را دارد و به قول دکتر شریعتی "لطافت و زیبایی یک گل، در زیر انگشتان تشریح می‌پژمرد"

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازیگران و ورزشکاران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم؛ حضور در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به منظور خدمت به کشور را با توجه به حکم مقام معظم رهبری؛ نمایندگی ولی فقیه در این شورا را ترجیح می‌دهم.

وی که اصالتا اهل استان کرمان است و به عنوان اولین استاندار روحانی کشور در دولت احمدی نژاد نیز در استانداری قم خدمت کرده است در تکمیل پاسخ خود افزود: با توجه به مسئولیتم در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، قرار نیست مسئولیتی را در دولت بر عهده بگیرم.

وی همچنین در مورد پیشنهاد خبرنگاری در مورد اعزام خبرنگاران فعال در حوزه مرتبط با این شورا در استان‌های کشور به کشور سوریه به منظور آشنایی از نزدیک و نیز انتقال عمق جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم مظلوم این کشور، اظهار داشت: این موضوع باید از طریق وزارت ارشاد پیگیری شود.

او در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون تاخیر و تعلل چند ساله مسئولان استان کرمان و شهرداری در مورد ساخت سردیس امام خمینی (ره) جهت نصب در محل مسجد امام شهر کرمان و نیز ساخت و نصب المان قدس در شهر کرمان با توجه به کرمانی بودن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در راه آرمان قدس تلاش‌های زیادی کرد و به شهیدالقدس نیز معروف است، گفت: باید همکاری و پیگیری‌های لازم در این موارد صورت گیرد.

*سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور سپس وظیفه این شورا را سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی برشمرد و گفت: شورای هماهنگی ماموریت پاسداشت و گرامیداشت روز‌های مهم در تاریخ انقلاب دارد.


موسی پور تاکید کرد: هویت انقلاب اسلامی را ایام الله تشکیل می‌دهد و گرامیداشت آن‌ها یعنی جلوگیری از فراموشی و خط سیر انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه در طول سال حدود ١٥ مناسبت ملی در سطح کشور برگزار می‌شود اعلام کرد: سالجاری در
٢ هزار و ٧٧٦ نقطه کشور راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛ در قالب این مراسم هزاران کار تبیینی، تبلیغی و فرهنگی برگزار گردید.

موسی پور در ادامه بخش دوم وظایف شورای هماهنگی را ساماندهی مناسبت‌های مهم مذهبی مثل دهه کرامت، دهه ولایت، اعیاد شعبانیه، راهپیمایی غدیر که با مشارکت مردمی برگزار می‌شود، برشمرد.

*لزوم جریان سازی فرهنگی

وی سپس ماموریت دیگر این نهاد را به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات درباره مسائل بین المللی و مظلومان عالم مثل قضیه یمن و موضوع فلسطین و دفاع از مردم غزه و ابراز از انزجار توهین به مقدسات و قرآن اعلام نمود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور همچنین ماموریت‌های استانی و مناسبت‌های استانی مثل حادثه آتش سوزی مسجد جامع کرمان در زمان طاغوت را از دیگر برنامه‌های این نهاد برشمرد و اظهار کرد: این کار‌ها یک جریان سازی فرهنگی است.

او افزود: شورای هماهنگی مجموعه‌ای چابک است و در کشور ٢٥٠ نفر نیرو دارد و اعتبارات آن هم اندک است.

وی هنر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی را در اجرای برنامه‌ها مهم خواند و تصریح کرد: هدف تبیین دستاورد‌های نظام اسلامی است.

موسی پور خبرنگاران و اصحاب رسانه را یاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خواند و گفت: رسانه‌های کرمان در پوشش خبری برنامه‌های شورا خوب عمل کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت رسانه‌های معاند گفت: دشمن با امپراطوری رسانه‌ای فریب و دروغ در سطح جهان با استفاده از علوم و ترفند‌ها، سعی در تحریف واقعیت دارد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • معیار انتخاب و اعزام ورزشکاران برای مسابقات کشوری پرس‌سینه
  • غیبت شمشیربازان روسی در المپیک پاریس
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم