Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قاسمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در گشت مشترک با سازمان جهاد و کشاورزی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و نیروهای نظارتی اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان  و دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زاهدان از واحدهای مرغداری با مدیران واحدهای متخلف که از تحویل مرغ به کشتارگاه به دلیل فروش در بازار به قیمت‌های بالاتر خودداری کرده بودند برخورد قانونی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در این خصوص ضمن هدایت بیش از ۱۸ هزار مرغ زنده به کشتارگاه پرونده‌های تخلف برای سیر مراحل قانونی به دادستانی و تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد افزود: واحدهای مرغداری که نسبت به دریافت ۱۰۰ درصد نهاده از سازمان جهاد و کشاورزی سیستان و بلوچستان اقدام کرده‌اند موظف به تحویل مرغ زنده تولیدی به کشتارگاه‌های استان بوده و در صورت عدم تایید کشتارگاه پرونده تخلف تشکیل و به دستگاه‌های متولی ارسال خواهد شد.

به گزارش ایرنا احتکار کالاها یکی از موضوعاتی است که از طریق اختلال در نظام عرضه و تقاضا تعادل اقتصاد کشورها را با چالش مواجه می‌کند. 

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ احتکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ سیستان و بلوچستان وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ احتکار اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مظفری گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان انواع سیگار خارجی را در آزادراه زنجان _ قزوین از یک دستگاه خودروی سواری وانت کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی بااشاره به اینکه پرونده قاچاق انواع سیگار خارجی در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد، افزود: شعبه به دلیل ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالای دخانی کشف شده، متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان ادامه داد: با قطعیت یافتن حکم در شعبه تجدید نظر و پیگیری شعبه اجرای احکام، جریمه تعیین شده وصول و پرونده مختومه شد.

مظفری از تسریع در رسیدگی به پرونده‌های تخلف گرانفروشی در استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

وی، علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها را زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات انجام گرفته ذکر کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه پرونده‌های وارده به تعزیرات حکومتی در چند بخش رسیدگی می‌شود، گفت: رسیدگی به پرونده‌های کلان مربوط به پرونده‌های قاچاق کالا، ارز و خودرو است که با توجه به نوع تخلف، زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ۹۲ واحد طرح نهضت ملی مسکن تحویل متقاضیان شاهرود شد
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل