Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@04:02:44 GMT

تولید سالانه ۵۰ هزار تن گچ در یک کارخانه

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۱۱۲۴

کارخانه گچ جواهر جنوب دهلران با وجود مشکلات متعدد 20 سال است بدون وقفه و به طور مستمر به تولید خود ادامه می‌دهد و برای بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده و نیازمند توجه است.

کارخانه گچ جواهر جنوب دهلران در استان ایلام یکی از کارخانه‌های فعالی است که با وجود مشکلات و موانع مختلف در حوزه تولید از جمله کمبود ماشین آلات و سرمایه در گردش توانسته برای بیش از ۵۰ نفر اشتغال پایدار به وجود آورد این در حالی است که این کارخانه سالانه ۵۰ هزار تن تولید داخلی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه‌های تولیدی فعال در استان ایلام بایستی مورد توجه و حمایت قرار گیرند؛ یکی از راه‌هایی که می‌تواند باعث رونق تولیدات داخلی شود هموار کردن مسیر کارخانه‌ها است تا آن‌ها را در مسیر تولید و توسعه قرار دهد و سبب اشتغالزایی شود.

بهمن ماه سال ۹۹ مسوولین در جلسه‌ای بیان داشتند: مشکلات موجود در عرصه صنعت و موانع پیشرو این حوزه به صورت اساسی حل و فصل می‌شود این در حالی است که کماکان مشکلات زیادی بر سر راه تولید کنندگان قرار دارد و بایستی به آن‌ها توجه ویژه‌ای شود.

شهرستان مرزی دهلران دارای ۴۱ واحد صنعتی و ۱۲ واحد معدنی است که از این تعداد واحد صنعتی ۲۸ واحد فعال و ۱۳ واحد غیر فعال و راکد وجود دارد که با تصمیمات و پیگیری مستمر مسوولین، دیگر واحدهای غیر فعال نیز هر چه زودتر فعال خواهند شد.

اشتغالزایی برای بیش از ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم

صفا آزادبخت مدیر عامل کارخانه گچ جواهر جنوب دهلران گفت: این کارخانه تنها کارخانه فعال گچ در منطقه مرزی دهلران است که با اشتغالزایی برای حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم توانسته منبع درآمد تعداد زیادی از خانواده‌های کم بضاعت شهری و روستایی باشد.

وی افزود: این واحد تولیدی طی سال‌های گذشته با تحمل نوسانات قیمت، مشکلات مربوط به حمل و نقل، کرونا و تحمل زیان‌های مالی آن هم بدون توقف تولید به فعالیت خود ادامه داده است.

مدیر عامل کارخانه گچ جواهر جنوب دهلران در استان ایلام تصریح کرد: این کارخانه از سال ۸۱ تاکنون تقریبا به مدت ۲۰ سال با تولید سالانه ۵۰ هزار تن گچ به خوزستان و عراق صادرات داشته است.

وی بیان کرد: محصول تولیدی این کارخانه در سال‌های گذشته از طریق مرزهای مهران و خرمشهر به عراق و کشور خلیج فارس صادر می‌شد اما اکنون به دلیل مشکلات حمل و نقل و کمبود ماشین آلات، عمده گچ تولیدی تنها بین واحدهای مصرف کننده داخلی در ایلام و خوزستان توزیع می‌شود.

فراهم شدن امکان صادرات گچ به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس

مرتضی مهدوی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهلران گفت: کارخانه گچ جواهر جنوب با ظرفیت اسمی ۱۵۰۰۰۰ تن در سال و ۵۰۰۰۰ تن تولید کنونی، با توجه به خلوص بالا می‌تواند خود یکی از واحدهای صنعتی در زمینه تولید گچ ساختمانی باشد که علاوه بر تامین نیاز داخلی، بخشی زیادی از تولید را به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس نیز صادر کند.

رییس اداره صمت دهلران بیان کرد: این واحد با اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از 550 نفر از واحدهای بروز و فعال شهرستان است که با توجه به مشکلات حوزه اقتصاد و کاهش ارزش ریال مشکل اصلی این واحد نقدینگی و سرمایه در گردش با نرخ سود پایین است.

مجید عسگری فرماندار دهلران گفت: کارخانه گچ جواهر جنوب دهلران به یک برند معتبر در کشور تبدیل شده و ضروری است برای تقویت این بخش همه موانع را از پیش رو برداریم و از همه امکانات به شکل شایسته استفاده کنیم.

 

وی افزود: بهترین اقدام جهت رونق اقتصادی، تولید و کاهش نرخ بیکاری، تکمیل واحدها با پیشرفت فیزیکی بالا، تزریق نقدینگی با درصد سود پایین و رفع مشکلات بانکی از طریق وضع قوانین جدید و حذف قوانین دست و پاگیر است که شاهد از سرگیری تولید، ایجاد توان رقابت در این واحدها و کاهش نرخ بیکاری باشیم.

فرماندار دهلران تصریح کرد: برای نصب فیلترهای صنعتی این کارخانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

برچسب ها: گچ ، تولیدگچ ، کارخانه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Nmm

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گچ کارخانه نفر به صورت برای بیش غیر مستقیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان