Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@18:30:00 GMT

سرمایه‌گذاری امارات در عراق

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۲۳۲۳

سرمایه‌گذاری امارات در عراق

در جریان سفر روز یکشنبه نخست وزیر عراق به ابوظبی که به تفاهم‌های مختلفی منجر شد، شیخ‌نشین امارات متحده عربی سه میلیارد دلار در عراق سرمایه گذاری می‌کند. ناطقان: در بیانیه نسبتاً طولانی که طرفین اماراتی و عراقی به طور مشترک صادر کردند، به مسایل گوناگونی اشاره شده است.



دفتر نخست وزیری عراق با انتشار بیانیه مشترک بین نخست وزیران دو کشور از گفت وگوهای گسترده اقتصادی و تجاری و همچنین سرمایه گذاری عظیم ابوظبی در عراق خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بیانیه آمده است: در این سفر چشم انداز همکاری بین دو کشور برادر در همه سطوح و راه های توسعه و توسعه آن در خدمت منافع مشترک مورد بحث قرار گرفت و طرفین از عمق روابط برادرانه میان دو کشور برادر قدردانی کردند.

دو طرف همچنین آخرین تحولات فیمابین و منطقه ای و بین المللی را بررسی کرده و بر اهمیت همکاری بین المللی، هماهنگی و یکپارچه سازی تلاش ها در برابر بیماری همه گیر کرونا و پیامدهای اقتصادی و بهداشتی ناشی از آن در دو کشور تبادل نظر کردند.

در ادامه بیانیه طرفین بر تقویت همکاری در زمینه های اقتصادی، توسعه تجارت و افزایش مبادلات تجاری، سرمایه گذاری بین دو کشور، دعوت از بازرگانان طرفین برای سفرهای متقابل و ایجاد شورای تجارت عراق-امارات توافق شد.

همچنین مصطفی الکاظمی امروز پس از دیدار با ولیعهد امارات با تعدادی از کارآفرینان اماراتی دیدار و گفتگو داشت.

در این زمینه امارات متحده عربی از سرمایه گذاری به میزان ۳ میلیارد دلار در جمهوری عراق خبر داد و هدف آن را تقویت روابط اقتصادی و ایجاد فرصت های جدید برای همکاری و مشارکت و پیشبرد رشد اقتصادی-اجتماعی و توسعه برای حمایت از مردم عراق عنوان کرد.

در بیانیه نخست وزیران دو کشور نیز در مورد لزوم همکاری های امنیتی و نظامی و تبادل اطلاعات برای مبارزه با تروریسم تاکید شد.

به گزارش ایرنا وزیر بهداشت عراق هم امروز پس از اتمام سفر خود به لبنان به امارات آمده و با همتایش رایزنی هایی پیرامون وزارت تحت امرش برای دریافت واکسن کرونا و سایر موضوعات داشت.

گفتنی است؛ دولت الکاظمی پس از روی کار آمدن در عراق طی چند ماه گذشته در سفر به ترکیه حمایت ۵ میلیارد دلاری آنکارا و در سفر به ریاض صندوق مشترک سرمایه گذاری با عربستان به ارزش سه میلیارد دلار دست یافت.

عراق با بدهی بسیار کلان و همچنین کمبود بودجه حتی برای پرداخت حقوق کارمندان، کاهش ارزش پول ملی و تورم مواجه است که با همه گیری کرونا بیشتر نیز شد از این روی به کمک های خارجی نیاز مبرم دارد.
منبع: تابناک برچسب ها: سرمایه گذاری ، ناطقان ، امارات ، عراق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سرمایه گذاری ناطقان امارات عراق سرمایه گذاری دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۲۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است