Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد دلق‌پوش امروز در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار فارس در رشت، با بیان اینکه در سال ۹۹ هفت مزایده به‌منظور واگذاری و احیاء معادن راکد دارای ذخایر معدنی در گیلان برگزار  شده است، اظهار کرد: با توجه به مصوبات شورای معادن استان و در راستای احیاء معادن راکد دارای ذخایر معدنی دو فقره پروانه اکتشاف، یک گواهی کشف و یک فقره پروانه بهره‌برداری معدن علیرغم وضعیت طبیعی و زیست‌محیطی استان در یک سال گذشته صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت ۵۶ معدن دارای پروانه در گیلان افزود: بسیاری از این معادن پشتیبان کارهای عمران و آبادانی در گیلان بوده و مجموع برداشت‌های معدنی موقت یک‌ساله ۱۴ میلیون و ۵۰۰ تن مصالح و همچنین مواد معدنی بوده است.

رئیس سازمان صمت گیلان از تشکیل بیش از هفت هزار پرونده قطعی تخلف صنوف مختلف در این استان خبر داد و گفت:  در بخش نظارت و بازرسی نیز بیش از هفت هزار و ۶۰۰ پرونده قطعی تخلف در یک سال گذشته تشکیل و منجر به جریمه ۳۰۰ میلیارد تومان در مجموع شده است که این میزان جریمه ماحصل تلاش قریب به ۱۷۵ هزار بازرسی توسط بازرسان سازمان صمت است‌

دلق‌پوش همچنین یکی از اولویت‌های سازمان صمت را حذف مقررات مزاحم تولید در سال ۱۴۰۰ دانست و تصریح کرد: برای سهولت در امر تولید و صنعت صدور مجوزهای بخش تولید را به شهرستان‌های گیلان تفویض کردیم تا بدون اتلاف وقت علاقه‌مندان به تولید و صنعت بتوانند در هر شهرستان بدون مراجعه به مرکز استان به‌راحتی جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری صنعتی دریافت کنند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به رشد شاخص صنعت در گیلان بیان کرد: شاخص رشد صنعتی کشور در سال ۹۹ به هفت و نیم درصد رسیده و ما در گیلان در تلاشیم تا با احیای برخی از واحدهای صنعتی و ایجاد اشتغال رشد شاخص صنعت در گیلان را افزایش دهیم.

رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به هدف‌گذاری ایجاد شغل برای یک هزار و ۳۰۰ در سال ۱۴۰۰ گفت: در ابتدای سال گذشته  ۱۹۰ واحد جدید با اشتغال بیش از دو هزار و ۳۰۰ نفر به بهره‌برداری رسیده و در تلاشیم در سال جدید ۷۸ طرح که دارای پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی هستند را به بهره‌برداری رسانده و برای یک آزاد را ۳۰۰‌نفر در گیلان اشتغال ایجاد کنیم.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: معادن گیلان برداشت از معادن گیلان بهره برداری سازمان صمت سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد

علی محمدی روز یکشنبه اظهار کرد: لرستان دارای ۶۶ هزار و ۵۲۵ پروانه صنفی معتبر است و بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت جاری، به الکترونیکی (شناسه‌ یکتا) تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه لرستان بالاترین درصد تبدیل مجوزهای کاغذی را در کشور دارد تصریح کرد: پس از مهلت تعیین شده، کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

وی افزود: همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور به نشانی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

محمدی بیان کرد: متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها mojavez.ir، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) را دریافت کنند.

وی افزود: تاکنون ۴۷۷ هزار مجوز کاغذی در کشور به الکترونیکی تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد