Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-08@10:33:34 GMT

تقابل انگلیس با فیس‌بوک بر سر امنیت سایبری کودکان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۳۶۸۸

تقابل انگلیس با فیس‌بوک بر سر امنیت سایبری کودکان

ایتنا -  انگلیس تصمیم دارد از فرایند رمزگذاری سر به سر در فیس‌بوک جلوگیری کند و در همین راستا تلاش‌هایی برای منصرف کردن فیس‌بوک از گسترش این فناوری در اپلیکیشن‌های پیام رسانش انجام شده است.
انگلیس تصمیم دارد با تصویب قوانین جدید اجازه ندهد فیس‌بوک رمزگذاری سر به سر را در اپلیکیشن‌های زیر مجموعه خود اجرا کند زیرا این فناوری معایبی برای امنیت کودکان در فضای آنلاین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مهر، «پریتی پتل» وزیر کشور انگلیس تصمیم دارد در یک مراسم مربوط به خیریه حمایت از کودکان سخنرانی کند. محور این مراسم معایب رمزگذاری سر به سر و درخواست ایجاد قوانین سختگیرانه تر درباره این فناوری است.

رمزگذاری سر به سر ارتباطات را برای فرستند و گیرنده پیام‌ها ایمن می‌کند. به این ترتیب فقط دو طرف محاوره می‌توانند به محتوا دسترسی داشته باشند و پلتفرم‌های فراهم کننده این فناوری نمی‌توانند به آن دسترسی یابند.

این فناوری در سال‌های اخیر گسترش یافته است به طوری که در پیام رسان واتس اپ رمزگذاری سر به سر به طور پیش فرض انجام می‌شود.

تلاش وزارت کشور انگلیس در حالی انجام می‌شود که فیس بوک تصمیم دارد رمزگذاری سر به سر را در تمام پلتفرم‌های پیامرسان خود از جمله مسنجر و اینستاگرام نیز اجرا کند. از آنجا که تصور می‌شود فناوری مذکور ریسک‌هایی را متوجه کودکان می‌کند، اقدام فیس بوک به بحث و گفتگوهای زیادی در انگلیس و کشورهای دیگر جهان منجر شده است.

در همین راستا دولت این کشور مشغول طراحی قوانینی مخصوص رمزگذاری است تا اجازه ندهد شرکت‌های فناوری توانایی نظارت بر ارتباطات غیرقانونی را محدود کنند. کارشناسان و قانونگذاران توصیه کرده‌اند «لایحه امنیت آنلاین» شرکت‌های فناوری را ملزم کند اطلاعات درباره سوءاستفاده آنلاین از کودکان را به اشتراک بگذارند.

پیش بینی می‌شود این لایحه شرکت‌هایی با سرویس‌های حاوی رمزگذاری سر به سر را ملزم کند روش‌های خود را برای مقابله با گسترش محتوای خطرناک در پلتفرم هایشان نشان دهند در غیر این صورت با جریمه روبرو خواهند شد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک فیس بوک اطلاعات رمزنگاری شده انگلیس فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند