Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در آیین امضای قراردادهای ساخت 24 دستگاه الکتروکمپرسور با سازندگان داخلی گفت:‌ جمع‌آوری گازهای مشعل در کاهش آلودگی هوا تأثیرات مثبتی دارد و از طرفی می‌توان با استفاده از این گازها ارزش افزوده قابل‌ توجهی ایجاد کرد و آنها را به عنوان خوراک پایدار پتروشیمی‌ها مصرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای جمع‌آوری گازهای مشعل در سال 93، سه واحد به بهره‌برداری رسیده است و 5 پروژه نیز هم اکنون در حال انجام است، اما بحث اصلی بنده در مورد جمع آوری گازهای همراه نفت NGLها است. در طرح‌های NGL مجموعا 1600 میلیون فوت مکعب در روز گاز همراه جمع‌آوری می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: به تفکیک NGL 3200، به میزان 500 میلیون فوت مکعب در روز، گازِ همراه جمع‌آوری می‌کند که 250 میلیون فوت مکعب آن در سال جاری به نتیجه می‌رسد و پیشرفت فعلی این طرح 75 درصد است. گازهای جمع‌آوری شده از میادین نفتی غرب کارون به پتروشیمی بندر امام ارسال می‌شود تا به عنوان خوراک مورد استفاده قرار گیرد.

کرباسیان اظهار داشت: در NGL 3100 نیز 260 فوت مکعب در روز گازِ همراه از حوزه ایلام جمع‌آوری می‌شود که درصد پیشرفت این پروژه 55 درصد است.

وی تأکید کرد: همچنین دو طرح پالایش گاز بیدبلند و پتروشیمی مارون با مجموع ظرفیت جمع‌آوری 870 میلیون فوت مکعب در روز در دست اجرا هستند که سهم پالایشگاه بیدبلند از این طرح 590 میلیون فوت مکعب در روز است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پایان خاطرنشان کرد: طی مراسم امروز قرارداد 24 دستگاه الکتروکمپرسور امضاء می‌شود. استفاده از توان سازندگان داخلی و خاموش کردن مشعل‌های گاز همراه در جنوب کشور از جمله اقدامات مهمی است که در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران مشعل های گاز گازهای همراه میلیون فوت مکعب در روز جمع آوری گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد