Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@12:44:57 GMT

کرمان و سیرجان در وضعیت هشدار نارنجی قرار گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۵۲۰۲

کرمان و سیرجان در وضعیت هشدار نارنجی قرار گرفتند

ایسنا/کرمان رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد پیشگیری و مقابله کروناویروس در استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان و سیرجان در وضعیت هشدار نارنجی قرار گرفتند.

"عباس تقی‌زاده" امروز اظهار کرد: با توجه به اعلام وضعیت جدید شهرهای کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های کرمان و سیرجان از امروز ۱۶ فروردین ماه در وضعیت هشدار نارنجی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرستان‌های رفسنجان و شهربابک پیش از این در وضعیت هشدار نارنجی قرار داشتند.

تقی زاده ادامه داد: براین اساس و متناسب با وضعیت نارنجی بیماری کووید 19 الزامات طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در مناطق نارنجی اعمال می شود.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد پیشگیری و مقابله کروناویروس در استان کرمان عنوان کرد: از عموم مردم درخواست می‌شود پروتکل‌های بهداشتی، استفاده مستمر از ماسک، رعایت ضوابط فاصله‌گذاری اجتماعی، ممنوعیت تردد شبانه و عدم حضور در دورهمی‌های خانوادگی را رعایت کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، تقی‌زاده تصریح کرد: براساس طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در شهرهای نارنجی مشاغل گروه‌های 3 و 4 باید تعطیل باشند و از طرفی این محدودیت با تغییر شرایط و تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قابل تسهیل و تشدید است.
وی بیان کرد: کاهش حضور تا یک سوم ( یک سوم دورکاری و یک سوم حضور) کارکنان دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با خدمات اساسی در محل کار با تشخیص بالاترین مقام مسئول دستگاه و کاهش حضور کارکنان سایر دستگاه‌ها به میزان یک دوم باید صورت گیرد.
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد پیشگیری و مقابله کروناویروس در استان کرمان اضافه کرد: همچنین تمامی ماموریت‌های اداری غیرضرور باید لغو شود و برگزاری جلسات در فضای سربسته با رعایت الزامات و با حضور حداکثر 20 نفر امکان‌پذیر است.
وی افزود: براساس محدودیت‌های شهرهای نارنجی، فعالیت‌های آموزش حضوری مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، آموزشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید به طور کامل تعطیل شود.
تقی زاده تصریح کرد: همچنین فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی مانند نمازهای جمعه، مساجد، نمازهای جماعات یومیه و مراسم‌های آیینی و مذهبی نیز باید تعطیل شود.
به گفته رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد پیشگیری و مقابله کروناویروس استان کرمان، ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی شهرهای نارنجی به سایر شهرها و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی ممنوع است و جریمه 500  هزار تومانی در هر 24 ساعت برای متخلف اعمال می‌شود.
وی افزود: تردد خودروهای شخصی از ساعت 22 تا 3 صبح در سطح شهر ممنوع بوده و جریمه 200 هزار تومانی برای متخلفان را به دنبال دارد.  
بنابراین گزارش، مشاغل گروه سه شامل تالارهای پذیرایی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه‌های ورزشی، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها، آموزشگاه‌های موسیقی و زبان، موزه‌ها، سینماها، تئاترها و مهدهای کودک است و گیم‌نت‌ها، باغ وحش، شهرهای بازی و مراکز تفریحی آبی در گروه مشاغل چهار قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وضعیت نارنجی وضعیت هشدار نارنجی قرار شهرهای نارنجی استان کرمان تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • تساوی دربی استان کرمان | مس رفسنجان ۱-۱ گل گهر سیرجان
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • تمرین نارنجی‌پوشان با حضور رئیس هیئت مدیره باشگاه مس رفسنجان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان