Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه "بخشی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن استان بوشهر قبل از تابستان وارد مدار می‌شود" گفت: در این راستا مجتمع آبرسانی روستایی شول وارد مدار بهره‌برداری شد.

به گزارش برنا؛ عبدالحمید حمزه‌پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در بررسی روند اجرا طرح‌های آبرسانی در روستاهای استان بوشهر با تاکید بر ادامه قطع انشعابات غیرمجاز به ویژه در خانه باغ‌ها گفت: با توجه به وضعیت منابع تامین آب در استان باید مدیریت مصرف در دستور کار همگان قرار بگیرد تا از فصل گرما به ویژه تابستان عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، با اشاره به روند اجرایی طرح‌های آبرسانی افزود: اکنون در بیشتر شهرها و روستاهای استان بوشهر پروژه آبرسانی از جمله آب‌شیرین‌کن در حال اجرا است که بخشی از این طرح‌ها قبل از فصل تابستان وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به سال تولید، پشتیبانی‎ها، مانع‌زدایی‎ها افزود: در این راستا با رفع موانع در اجرا طرح‌ها تلاش می‌شود بخشی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاها در آستانه فصل تابستان افتتاح شود.

حمزه‌پور از  وارد مدار شدن یکی دیگر از پروژه‌های گذر از تابستان 1400 استان بوشهر در شهرستان گناوه خبر داد و بیان کرد: در سال‌های گذشته همزمان با فصل تابستان و افزایش مصارف خانگی در روستاهای گناوه از جمله مجتمع آبرسانی روستایی شول دچار افت فشار و مشکل در دریافت آب می‌شد که با بررسی و مطالعات اولیه و مهندسی مجدد و باز طراحی ایستگاه پمپاژ این مجتمع توسط تیم‌های مختلف کارشناسی شرکت آبفا، عملیات اجرایی بهسازی و ارتقا ظرفیت پمپاژ ایستگاه آبرسانی شول آغاز شد

او با بیان اینکه مجتمع آبرسانی روستایی شول شهرستان گناوه شامل روستاهای شول، کلر، کمالی، احمدحسین، چشمه و گودری با حدود یک‌هزار مشترک است افزود: علاوه بر این چند انشعاب صنعتی تولیدی نیز از خط انتقال آب این مجتمع آب دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به تخصیص 2 میلیارد ریال برای بهبود وضعیت مجتمع آبرسانی روستایی شول خاطر نشان کرد: تمامی عملیات اجرایی این پروژه توسط تیم امانی و کارکنان امور آبفا شهرستان گناوه با 2 میلیارد ریال در بازه زمانی 2 ماهه در کمترین زمان ممکن به اتمام رسید.

حمزه‌پور از افزایش 2 برابری تامین آب از مجتمع آبرسانی روستایی شول خبر داد و بیان کرد: با وارد مدار شدن این طرح ظرفیت ذخیره مجتمع به 2 برابر یعنی حدود 500 متر مکعب و ظرفیت پمپاژ آن نیز به حدود  25 لیتر در ثانیه افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بوشهر پروژه های آب شیرین کن مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر استان بوشهر آب شیرین کن وارد مدار مجتمع آب طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان

رضا اکبری، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور روز گذشته در بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا گفت: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال انجام است و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

به گفته معاون سازمان راهداری، پروژه بزرگراه آستارا - آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیرهمسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آب رو و زیرگذر است.

اکبری با بیان اینکه این پروژه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: امیدواریم پروژه بزرگراه آستارا - آستارا تا پایان شهریور ماه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

او همچنین گفت: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان