Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@13:43:45 GMT

مزایای کسب مدرک بین المللی آمفا

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۸۷۱۸

مزایای کسب مدرک بین المللی آمفا

 

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، شاید برای مخاطبان این متن این سوال پیش بیاید که اصلاً «آزمون آمفا چیست» که با شرکت در آزمون و کسب مدرک آن، مزیتی بدست آورند؛ پس ابتدا اشاره کوتاهی به آزمون آمفا خواهیم کرد.

آزمون آمفا که مخفف «آزمون مهارت فارسی» است؛ مانند آزمون های معتبر بین‌المللی زبان همچون TOEFL ، IELTS ، DELF ، DELE و… ،.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پیش از تشکیل بنیاد سعدی، فارسی آموزان و معلمان زبان فارسی به غیر فارسی زبانان نمی دانستند براساس چه متر و معیاری، سطح زبان فارسی علاقه مندان و دانشجویان این زبان را بسنجند اما با تشکیل بنیاد و رسالتی که برای آن تعیین شد، ابتدا استانداردی برای آموزش زبان فارسی، مطابق استاندارد آموزش زبان دوم در جهان، تهیه و تدوین شد و سپس در کنار تالیف کتاب های آموزشی به روز و ترکیبی از چهار مهارت خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک مطلب، مراحل تهیه آیین نامه آزمون آمفا نیز آماده و سپس به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

زبان فارسی علاقه مندان زیادی در سراسر جهان دارد و یکی از چهار زبان کلاسیک دنیاست که همچنان زنده است و افراد زیادی برای یادگیری آن تلاش می کنند و عده زیادی هم با آموزش آن به غیر فارسی زبانان ضمن لذت از آموزش این زبان شیرین، درآمد خوبی هم کسب می کنند.

برخی از مزایای داشتن مدرک بین المللی آزمون آمفا

• در این آزمون، بدون توجه به سابقۀ آموزشی آزمون‌دهنده، میزان توانایی شخص در چهار مهارت اصلی زبان فارسی (شنیدن، خواندن، صحبت کردن و نوشتن) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و تنها مدرک معتبر و بین‌المللی تعیین سطح زبان فارسی برای دارندگان این مدرک است.

• داشتن مدرک بین المللی آزمون آمفا، برای مدرسان بنیاد سعدی در خارج از کشور به زودی یک ضرورت خواهد شد، بنابراین یکی از مزایای داشتن این مدرک، امکان تدریس فارسی زیر نظر و مطابق برنامه درسی بنیاد سعدی است.

• از مزیت دیگری که کسب مدرک بین المللی آمفا خواهد داشت می توان به جذب نیروی کار با شرکت های مرتبط با ایران اشاره کرد که ایرانیان و غیر ایرانیان در خارج از کشور می توانند از این فرصت استفاده کنند؛ چنانچه اکثر این شرکت ها، داشتن نیروی کاری که زبان فارسی را می داند و آن را با داشتن مدرک بین المللی اثبات می کند، در اولویت است.

• مزیت دیگری که شاید برای فارسی آموزان داخل یا خارج از ایران کمتر شناخته شده باشد، آن است که بسیاری از دانشگاه های دنیا، با داشتن چند مدرک زبان، به افراد بورس تحصیلی اعطا می کنند و مدرک بین المللی آزمون آمفا یکی از آن مدارک می تواند باشد.

• داشتن مدرک بین المللی آزمون آمفا، یافتن کار مناسب برای خارجیان داخل ایران را هم آسانتر خواهد کرد و با استناد به این مدرک معتبر، شرکت ها به راحتی می توانند نیروی کار خود را جذب کنند.

در مطالب بعدی به دیگر مزایای کسب مدرک بین المللی آمفا خواهیم پرداخت پس ما را از طریق صفحات مجازی اینستاگرام، یوتیوپ، آپارات و فیس بوک و وبگاه بنیاد سعدی دنبال کنید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان حمید صفت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها سند همکاری 25 ساله ایران و چین کارت اعتباری سهام عدالت آزمون آمفا آزمون مهارت فارسی بنیاد سعدی اعمال ماه شعبان حمید صفت تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها سند همکاری 25 ساله ایران و چین کارت اعتباری سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • آیلتس چیست؟
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • برگزاری نوزدهمين دوره آزمون اعطاي مدرک تخصصي به حافظان قران کريم در کرمانشاه