Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست امروز استانداران سراسر کشور که در سالن پیامبر اعظم(ص) در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه در نشست امروز چهار دستور کار تنظیم بازار در ایام ماه مبارک رمضان، بررسی شرایط امنیت داخلی کشور، روند مدیریت بیماری کرونا در مناطق مختلف کشور و فراهم سازی مقدمات برای برگزاری انتخابات خرداد ماه سال جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ گفت: امروز توفیق شد در سال ۱۴۰۰ اولین جلسه حضوری را با استانداران داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسه، استانداران جمع بندی خود را از فضای استان ها در حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی ارائه کردند که روند کلی این شرایط را مثبت ارزیابی می کنند؛ هر چند در حوزه های اقتصادی مواجه با برخی مسائل هستند که در جلسه امروز در این زمینه هم تصمیم گیری شد.

وزیر کشور با بیان اینکه در جلسه امروز چهار دستور کار مختلف مورد بررسی قرار گرفت؛ خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مطرح شده موضوع امنیت به ویژه امنیت با نگاه انتخاباتی بود. برای انتخابات همیشه بستر امنیت اجتماعی و انتظامی را از ماهها قبل رصد و تحلیل کرده و اطلس امنیتی تدوین می شود و متناسب با آن نیز اقدام می کنیم.

وی اضافه کرد: طبق گزارش ارائه شده در این زمینه، روند بسیار مثبت و مناسب است و آمادگی های لازم در این حوزه وجود دارد.

رحمانی فضلی یادآور شد: دستور کار دومی که در جلسه امروز مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت، مسائل اقتصادی است که به خصوص با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان، استانداران در حوزه معیشت، افزایش قیمت ها و تامین کالاهای اساسی مردم دغدغه هایی داشتند که در این زمینه هم وزیر جهاد کشاورزی و دبیر ستاد تنظیم بازار در جلسه با ارائه برنامه، به استانداران اطمینان دادند که در حوزه تامین کالاهای اساسی به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان مشکلی وجود نخواهد داشت و با ترتیبی هم که در موضوع مرغ اتخاذ شده، ان شاءالله این مساله با کمک استانداران حل می شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود به درخواست وزیر جهاد کشاورزی و معاون وزارت صمت در خصوص ذخیره و تامین کالا در استان ها اشاره کرد و گفت: در این خصوص قرار شد به صورت مشترک تامین و کنترل قیمت کالاها انجام گیرد.

موضوع بعدی مورد اشاره در جلسه، کرونا و شرایط جدیدی بود که کشور در آن قرار گرفته است. در این خصوص وزیر کشور ضمن تقدیر و تشکر از مردم کشورمان که طی ۱۴ ماه اخیر همراهی بسیاری خوبی با ستاد ملی کرونا، دولت و قرارگاه داشته اند؛ گفت: مردم عزیز کشورمان در روز طبیعت امسال هم همراهی کردند و با اقدام خوب صدا و سیما و بقیه رسانه ها، مردم هم همراهی کردند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه طبق نمودارهای ارائه شده وزارت بهداشت، موج چهارم کرونا یک موج جهانی است؛ گفت: در همه دنیا موج چهارم بیماری شکل گرفته و در ایران هم این موج به وجود آمده و در این مسیر همه ما باید به دستورالعمل های ارائه شده از سوی ستاد ملی عمل کنیم.

وی در این خصوص تصریح کرد: استانداران و فرمانداران به عنوان مسئولین قرارگاه های استانی موظف شده اند که ضمن افزایش همکاری ها، بتوانند با همکاری و همدلی مردم عزیزمان هر چه زودتر به این مرحله چهارم پایان دهیم.

وزیر کشور با بیان اینکه موضوع کرونا برای وزارت کشور موضوعی چند وجهی است؛ گفت: یک موضوع اصلی، جان مردم است که برای ما واقعا سخت است اتفاقاتی در این حوزه برای مردم بیفتد و دیگری بحث سیاسی است که در این عرصه انتخابات خردادماه را در پیش داریم که شیوع کرونا بر مساله مشارکت در انتخابات هم موثر است.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر، ابعاد اجتماعی و امنیتی است و در این عرصه، بسته شدن مغازه ها، از رونق افتادن کسب و کارها و کاهش فعالیت های اقتصادی، ظرفیت ایجاد نارضایتی و تحرکات اجتماعی را دارد.

رحمانی فضلی ادامه داد: برای وزارت کشور و نهادهای تابعه آن موضوع کرونا اهمیت چند برابری دارد و در این خصوص ضمن اینکه حمایت مستمر با حوزه کادر درمان و پرستاران عزیز خواهیم داشت در بستر اجتماعی و سیاسی هم تلاش بیشتری خواهیم کرد که آثار و هزینه های اجتماعی و سیاسی کرونا را هم مدیریت کنیم.

وزیر کشور به دستورکار آخر نشست استانداران یعنی موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: انتخابات خرداد ماه از نظر سیاسی مهم ترین حادثه سال ۱۴۰۰ است و در واقع به معنای انتقال قدرت در حوزه اجرایی است که طبق این انتقال، رئیس جمهوری جدید با اندیشه، فکر توان و ان شاءالله با انرژی بالاتری خواهد آمد.

رحمانی فضلی با اظهار اینکه وظیفه وزارت کشور در این عرصه برگزاری انتخابات به صورت قانونی، سالم و در بستری امن است؛ گفت: آمادگی های لازم از نظر اجرایی برای برگزاری انتخابات خرداد ماه با استقرار هیات های اجرایی و ارسال تدارکات، پشتیبانی و خدمات به همه استان ها فراهم شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه امسال چهار انتخابات یعنی انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری داریم کار به لحاظ اجرایی به خاطر وجود چهار قانون انتخابات سخت است اما آمادگی لازم در مجموعه وزارت کشور برای برگزاری این تعداد انتخابات وجود دارد.

رحمانی فضلی در ادامه صحبت های خود به دو بعد مهم انتخابات اشاره کرد و گفت: یک بعد انتخابات، سلامت، قانون و امنیت است و بعد دیگر مشارکت است که در این خصوص مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری کشور به صورت مداوم بر لزوم مشارکت حداکثری مردم تاکید دارند؛ ما وظیفه خود می دانیم که مقتضیات و شرایط این حضور پرشور مردمی را در وزارت کشور و دیگر نهادها فراهم کنیم.

وی در این خصوص گفت: از صدا و سیما این تقاضا را داریم که با رعایت بی طرفی و قانونمداری با برنامه های تبلیغاتی، شور انتخاباتی مناسبی در جامعه ایجاد کند.

وزیر کشور با تشریح این امر که لازم است بستر مناسب رقابت انتخاباتی فراهم شود، گفت: مردمی که پای صندوق رای می آیند باید نماینده سلیقه و فکرشان را در میان نامزدها داشته باشند.

216216

کد خبر 1501754

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت کشور دولت دوازدهم انتخابات ۱۴۰۰ سازمان صدا و سیما رحمانی فضلی وزارت کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را معیشت مردم و وضعیت اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: تولید و تثبیت نرخ ارز، مسکن، خودرو، فساد اداری، اجتماعی و بانکی از جمله موضوعاتی است که در حوزه حل مشکلات اقتصادی کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین رسیدگی به وضعیت فرهنگی کشور و فضای مجازی را از دیگر برنامه‌های مجلس دوازدهم برشمرد و افزود: در ساماندهی این دو حوزه، دولت و مجلس باید تلاش کنند تا هم بدون محدودیت‌های دست و پا گیر، فضای درستی ایجاد و دسترسی‌های لازم برای کسب و کار فراهم شود و هم آسیب‌های ناشی از آن کاسته شود.

ذوالنوری درباره آرایش سیاسی مجلس آینده، گفت: به طور معمول در مجلس دو فراکسیون سیاسی داریم، اما با توجه به تنوعی که میان نیرو‌های انقلاب شکل گرفت، پیش بینی می‌شود سه فراکسیون در مجلس آینده تشکیل شود.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری