Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی آگاهی از خطر مین و کمک به اقدام علیه آن نوشت: جمهوری اسلامی ایران به بزرگترین قربانی این معضل شوم تبدیل شده است.

به گزارش برنا، سرتیپ امیر حاتمی روز دوشنبه در پیامی به مناسبت روز جهانی آگاهی از خطر مین و کمک به اقدام علیه آن اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی با رژیم بعث عراق، مساحتی در حدود ۴۲۰۰۰ کیلومتر مربع از سرزمینش به ۲۰ میلیون انواع مین و مواد منفجره ساخته کشورهای مدعی حقوق بشر، آلوده شده و به بزرگترین قربانی این معضل شوم تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: روز جهانی آگاهی از خطر مین، یادآور اقدامی ارزشمند برای توجه مضاعف به حیات، سلامت، جامعه و محیطی امن، برای زندگی بی‌دغدغه جامعه بشری بشمار می‌آید؛ محیطی که بارها از سوی انسان‌ها و دولت‌های متجاوز، مورد تهدید قرار گرفته است.

حاتمی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران که با الهام از تعالیم الهی دین مبین اسلام، حرمت جان و کرامت انسان‌ها را به عنوان اصلی مهم قلمداد کرده و همواره پرچمدار صلح، ثبات و آرامش در منطقه و جهان بوده است، در طول هشت سال جنگ تحمیلی با رژیم بعث عراق، مساحتی در حدود ۴۲۰۰۰ کیلومتر مربع از سرزمینش به ۲۰ میلیون انواع مین و مواد منفجره ساخته کشورهای مدعی حقوق بشر، آلوده شده و به بزرگترین قربانی این معضل شوم تبدیل شده است.

وی عنوان کرد: چه بسیار مردان، زنان و کودکان ایرانی که در طول سال‌ها جنگ تحمیلی و پس از آن، قربانی مین شدند، و چه بسیار ضررهای اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی دیگری که بر جمهوری اسلامی ایران وارد شده و متاسفانه همان کشورهایی که در طول سال‌های جنگ علیه ایران به دولت عراق در همه زمینه‌ها از جمله مین‌های متنوع، کمک کردند، در سال‌های پس از جنگ نیز به هر بهانه‌ای از کمک به کشور ما برای برطرف کردن این معضل امتناع کرده و یاری تکنولوژیکی خود از مردم صلح دوست ایران را دریغ کردند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران بر این مبنا و علیرغم این نفاق موجود، (روز جهانی آگاهی از خطر مین و کمک به اقدام علیه آن) و عملیات مین‌زدایی بشردوستانه که حاصل آن، نجات جان کودکان، زنان و مردان بی‌گناه است را گرامی داشته و تمامی کشورها را به تلاش و همت و توجه بیشتر به این امر مهم دعوت می‌کند.

حاتمی افزود: به امید روزی که خشونت، تهدید و جنگ، از روابط انسانی رخت بربسته وانس والفت، توام با محبت و همدلی، جایگزین آن شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسلامی ایران جنگ تحمیلی حقوق نیروهای مسلح جامعه ایران دین جهان جنگ زنان زیست محیطی جمهوری اسلامی ایران دولت جمهوری اسلامی مردان امیر حاتمی روز جهانی آگاهی از خطر مین جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی جنگ تحمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب

بیش از ۲۰۰ روز از آغاز جنگ در غزه و کشتار مردم بی‌دفاع می‌گذرد و آمار‌ها از این حکایت دارد که تاکنون حدود ۳۵ هزار نفر به شهادت رسیده و بیش از ۷۷ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در چنین شرایطی شاهد هستیم که اساتید و دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های غرب به صحنه آمده و نسبت به ادامه این جنایت‌ها اعتراض می‌کنند. در این بین البته برخی معتقدند که فرهیختگان جهان غرب باید زودتر به کشتار مردم مظلوم غزه واکنش نشان می‌دادند.

درباره زمان واکنش نخبگان در غرب باید نکاتی را مورد توجه قرار داد، زیرا آن‌ها با موانعی رو به رو بوده‌اند و اکنون که این موانع کنار رفته است، این احتمال وجود دارد که اعتراضات به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در جوامع دیگر نیز تکرار شود. نباید فراموش کرد که دستگاه رسانه‌ای جهان همواره تلاش می‌کند که واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد به گوش جامعه نخبگان نرسد. اما به دلیل حجم بالای جنایت در غزه رسانه‌های آمریکایی نتوانستند، فضا را بسته نگه دارند. 

افزون بر این تلاش زیادی می‌شود که رژیم صهیونیستی را از جنایت در غزه مبرا کنند. این در حالی است که در کنار این رویکرد سعی می‌شود که حماس را نیز تروریست نشان دهند. به عبارت دیگر تلاش غرب این است که فضا و آنچه را که در غزه می‌گذرد، وارونه جلوه دهد. اما به صحنه آمدن دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های مطرح غرب نشان می‌دهد که قشر فرهیخته به واقعیت پی برده‌اند؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که این رویکرد نخبگان در غرب به دیگر مسائل نیز تسری پیدا کند و بی‌اعتمادی نسبت به رسانه‌های رسمی و مقامات آمریکایی افزایش یابد.

این در حالی است که این روز‌ها اتهامات زیادی به نخبگانی که به واقعیت پی برده‌اند، زده می‌شود. برای نمونه آن‌ها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند یا ادعا می‌شود که این فرهیختگان تحت تاثیر جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را در پیش گرفته‌اند. لازم به یادآوری است که این بار اولی نیست که غربی‌ها جمهوری اسلامی ایران را به چنین مسائلی متهم می‌کنند. با این حال نکته قابل توجهی در این اتهام زنی وجود دارد و آن این است که ایران در مسیر خردمندانه‌ای حرکت می‌کند که این روز‌ها جامعه فرهیخته و دانشگاهی آمریکا نیز به آن پی‌برده و با آن همراه شده به عبارت دیگر این واقعیت افتخار آمیزی برای جمهوری اسلامی ایران است.

لازم به یادآوری است که اساتید و دانشجویانی که نسبت به شرایط مردم مظلوم غزه اعتراض می‌کنند خطر دستگیری را به جان می‌خرند و این اقدام آن‌ها نشان می‌دهد که این فرهیختگان به دلیل جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را دنبال نکرده‌اند در واقع آن‌ها آگاه شده اند و وظیفه انسانی خود می‌دانند که از مردم مظلوم غزه دفاع کنند و این رویکرد نشانه دیگری از شکست اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • وزرای دفاع ایران و چین دیدار کردند
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  •  هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  • سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است