Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور گفت: طرح‌های اجرا شده در مقابله با بیماری کرونا هر کدام اثربخشی خاص خودشان را داشته‌اند اما باید با کمک وزارت بهداشت طرح‌هایی که بیشترین میزان اثرگذاری را در کاهش بیماری کرونا داشته‌اند را شناسایی و این طرح‌ها را بیشتر تقویت کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا امروز در شصت و سومین نشست کمیته با تشریح اینکه امروز کشور با موج جدید بیماری جهش یافته کرونا مواجه شده است؛ افزود: طبق گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، سرعت انتقال این بیماری به درجه بالایی بیشتر از ویروس ووهانی است و برای همین ضرورت توجه جدی تر به دستورالعمل های بهداشتی از قبیل غربالگری، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و اجتناب از دورهمی ها برای کنترل و مهار بیماری اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: امروز باید به تجربه مقابله با بیماری کرونا طی یک سال و اندی اخیر به مثابه فرصت نگاه کنیم.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه رسالت کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا تصمیم سازی برای ستاد ملی کروناست؛ گفت: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که انباشت مقررات و تصمیم گیری جدید چه بسا باعث اختلال در روند کار مقابله با بیماری می شود و برای همین نباید نگاه مان به ایجاد طرح های جدید باشد و بایستی از ظرفیت های موجود نهایت استفاده را ببریم و در صورت نیاز طرح موجود اصلاح شود.

رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا با تشریح این مساله که وقت آن است که مروری بر طرح های مقابله با کرونا نظیر طرح شهید سلیمانی، طرح جامع مدیریت هوشمند، غربالگری، محدودیت ها و ممنوعیت کسب و کارها و سایر طرح های اجرا شده در طول یک سال اخیر داشته باشیم؛ گفت: واقعیت این است که طرح های اجرا شده در مقابله با بیماری کرونا هر کدام اثر بخشی خاص خودشان را داشته اند اما باید با کمک وزارت بهداشت طرح هایی که بیشترین میزان اثرگذاری را در کاهش بیماری کرونا داشته اند را شناسایی و این طرح ها را بیشتر تقویت کنیم.

وی در این خصوص گفت: بازدهی طرح ها برای ما مساله مهمی است و برای همین باید انرژی مان را روی طرح هایی گذاریم که بیشترین نقش را در مهار بیماری منحوس کرونا داشته است. 

معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: باید محدودیت ها به سمت شهرهایی برود که روند افزایشی بیماری را تجربه می کنند و اجازه ندهیم بیماری در این شهرها اوج گیری پیدا کند.

ذوالفقاری در پایان خاطر نشان کرد: مهم ترین تجربه ای که از یکسال همزیستی با کرونا گرفته ایم این است که همراهی و همدلی مردم با سیاست ها و دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا موثرترین مسیر در مدیریت بیماری است و برای همین باید در تمامی برنامه ها محور همراهی مردم به صورت رعایت پروتکل های بهداشتی باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا مقابله با بیماری مدیریت بیماری بیماری کرونا برای همین وزیر کشور داشته اند طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  در چند روز گذشته چند شهرستان استان بدخشان افغانستان شاهد تجمع و اعتراضات مردمی بود اعتراضاتی که به دنبال تخریب مزارع کشت شده خشخاش آغاز شد نا آرامی‌ها تا جایی پیش رفت که حکومت سرپرست افغانستان هیاتی برای رسیدگی به این موضوع تشکیل داد و گفت: از تصمیم خود برای مقابله با کشت خشخاش کوتاه نخواهد آمد در همین حال مبارزه طالبان با کشف مواد مخدر و انهدام آن نیز در افغانستان ادامه دارد مسئولان حکومت سرپرست افغانستان می‌گویند: هیچ همکاری از ناحیه جامعه جهانی و کشور‌های منطقه و همسایه برای کشت جایگزین خشخاش در افغانستان انجام نشده است از سویی دیگر به نظر می‌رسد هنوز برخی کشور‌ها به جدیت طالبان برای مقابله با خشخاش با دیده شک و تردید نگاه می‌کنند آمار‌ها از افزایش کشفیات مواد مخدر به ویژه صنعتی از مبدا افغانستان در کشور‌های همسایه و منطقه حکایت دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 


شات لیست
-مولوی حمدالله (معاون فرماندهی پلیس شهرستان غورک استان قندهار)
- عبدالمتین قانع (سخنگوی وزارت کشور افغانستان)
-----

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟