Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@17:11:39 GMT

عبور از کرونا با تغذیه مناسب

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۱۹۵۱

مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف برخی از خوراکی‌ها می‌تواند مانع از ابتلا به کرونای حاد و حتی مرگ شوند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از شاشه نیوز نوشت: مطالعات جدید نشان داده است که مصرف زیاد پلی فنول می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند و از ابتلای حاد به ویروس کرونا جلوگیری کند.

مطالعات گذشته نیز بر فواید پلی فنول تاکید کرده است؛ به گونه‌ای که این ماده مفید علاوه بر کاهش التهاب مزمن، در کنترل سطح قند خون، فشار خون و همچنین حفظ سلامتی و انعطاف عروق موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلی فنول‌ها می‌توانند به درمان مشکلات گوارشی، دیابت، بیماری‌های نورودژنراتیو و بیماری‌های قلبی عروقی کمک کرده و نقشی حیاتی را در کاهش رنج و مرگ ناشی از ویروس "کرونا" ایفا کنند.
برخی از غذا‌های سرشار از پلی فنول:

میخک، نعناع و انیسون ستاره‌ای

میخک غنی‌ترین غذایی است که حاوی پلی فنول است، به گونه‌ای که تنها ۱۰۰ گرم میخک حاوی ۱۵۱۸۸ میلی گرم پلی فنول است و از حیث سرشار بودن از ماده پلی فنول، نعناع خشک در رتبه دوم و انیسون ستاره‌ای پس از آن قرار دارد.

شکلات تلخ

پودر کاکائو یا شکلات تلخ نیز یکی از بهترین خوراکی‌های حاوی پلی فنول است؛ به گونه‌ای که ۱۰۰ گرم پودر کاکائو حاوی ۳۴۴۸ میلی گرم پلی فنول است. ترکیب شکلات با شیر باعث می‌شود ارزش غذایی آن از این لحاظ کمتر شود.

توت

توت منبع غنی دیگری از پلی فنول است. توت سیاه حاوی بیشترین تعداد پلی فنول در میان انواع توت‌ها است. همچنین علاوه بر بلوبری که حاوی ۵۶۰ میلی گرم پلی فنول است، توت سیاه، توت فرنگی و توت قرمز در رتبه‌های بعدی قرار دارند. میوه‌هایی مانند زردآلو، هلو، گیلاس شیرین، سیب و انار نیز حاوی مقدار زیادی از این ماده هستند.

سبزیجات

سبزیجات حاوی پلی فنول کمتری نسبت به میوه‌ها هستند، اما انواع خاصی از سبزیجات مانند کنگر فرنگی، کاسنی، پیاز قرمز، اسفناج و حبوباتی مانند لوبیای سیاه، لوبیای سفید، آجیل و دانه‌های سویا وجود دارند که سرشار از پلی فنول هستند.

چای سیاه و سبز

هر دو چای سیاه و سبز حاوی مقادیر مناسبی از پلی فنول هستند.

بیشتر بخوانید: آیا تهوع از علائم قطعی درگیری ریوی در کرونا است؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت ویروس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا پلی فنول پلی فنول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ببینید | لحظه دلخراش سقوط تعدادی از مردم غزه از روی ساختمان بماران شده / حاوی تصاویر آزاردهنده
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس