Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش حسینی میلانی در واکنش به سقوط درخت چنار 60 ساله خیابان ولیعصر گفت: یکی از بحث های مهم این است که شناسنامه درختان خیابان ولیعصر رو سطحی انجام شده و پایش وضعیت باید وارد فاز دوم شود و وضعیت زیر سطحی مورد بررسی قرار گیرد و نقشه ایمنی برای این محور مشخص کنیم و اگر جاهایی ریسک بالا دارد برای آن فکری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بوستان ها هم باید روی این موضوع ورود داشته باشد و برنامه عملیاتی به شورا ارائه کند که پایدار سازی و رفع خطر صورت گیرد.

به گزارش برنا؛ روز گذشته خبری مبنی بر سقوط درخت چنار 60 ساله در محور والیعصر و حوالی پارک ساعی در پی وزش باد خبر ساز شد و بحث ایمنی شهروندان و پایداری درختان پایتخت مجدد بر سر زبان ها افتاده است.

آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در واکنش به حادثه سقوط چنار 60 ساله در حاشیه خیابان ولیعصر گفت: یکی از تکالیف شورای شهر تهران، شناسنامه دار کردن درختان خیابان ولیعصر بوده که این امر در شورای پنجم مورد پیگیری قرار گرفته است.

او افزود: بر اساس این امر درختان پلاک گذاری شده و مشخص است سن و شادابی چگونه است  و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران و شهرداری های مناطق موظف به پایش آن ها هستند.

حسینی میلانی تاکید کرد: درختان بر اساس شناسنامه، باید مورد پایش جامع قرار بگیرند. به چنارهای ولیعصر حساسیت  وجود دارد چرا که یک خیابان تاریخی است و یکی از نماد هویتی آن چنارها هستند.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به اینکه افکار عمومی روی قطع درختان ولیعصر حساس هستند، گفت: برخی از این درختان خشک می شوند و به خاطر ایمنی این درختان قطع می شود. شهرداری یک احتیاط ضمنی در خصوص قطع درختان ولیعصر دارد و سعی می کند با تدابیری قطع یا سربرداری را انجام دهد.

او ادامه داد: روی درختانی که سن و سال بیشتری دارند حساسیت وجود دارد. این اتفاق در صورتی است که درخت سبز بوده رخ داده که احتمالا ریشه آن تحت تاثیر قرار گرفته است. ایمنی درختان باید مورد پایش و بررسی دقیقی انجام شود ولی به همین راحتی نمی توان گمانه زد و درخت را قطع کرد.

حسینی میلانی با بیان اینکه در شناسنامه درختان وضعیت رو سطحی بررسی شده است، گفت: باید بحث عمقی درختان مورد بررسی قرار بگیرد چرا که ایمنی درختان اهمیت دارد.

عضو شورای شهر تهران افزود: قطع درختان سبز ولیعصر بر افکار عمومی تاثیر سنگینی دارد بر همین اساس باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرند. بحث پوسیدگی عمقی در خصوص درختان را باید با افکار عمومی باید به اشتراک گذاشت. اگرریشه ها مسئله داشته باشد حصارکشی هم کمکی نمی کند.

حسینی میلانی عنوان کرد: یکی از بحث های مهم این است که شناسنامه درختان خیابان ولیعصر به صورت رو سطحی تهیه شده و پایش آن ها باید وارد فاز دوم شود. بحث های ریشه درختان مورد بررسی قرار گیرد و نقشه ایمنی برای این محور تهیه کنیم تا اگر جاهایی ریسک بالا دارد برای آن فکری شود. سازمان بوستان ها هم باید  برنامه عملیاتی به شورا ارائه کند که پایدار سازی و رفع خطر صورت گیرد.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه طی سالیان گذشته استرس روی درختان ولیعصر زیاد بوده است، گفت: ساختمان سازی، ساخت ایستگاه های مترو و برج سازی و گودبرداری ها سبب آسیب به ریشه درختان شده است و اجرای پیاده راهی که ده سال پیش رخ داد و شرایط آبرسانی را مشکل کرد می تواند سبب این امر شده باشد.

او در پایان گفت: شهرداری در حال حاضر تیمار و مراقبت از درختان را بر عهده دارد. جایگزینی درختان هم انجام می شود ولی قسمت زیر سطحی درختان موجود به پایش جدی نیاز دارد و باید از این حادثه درس آموخته داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیابان ولیعصر چنار ولیعصر ایمنی درختان مورد بررسی قرار شورای شهر تهران خیابان ولیعصر درختان ولیعصر حسینی میلانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • لازمه ساماندهی اصولی آبشوران تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه است
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت