Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@13:25:28 GMT

کشاورزان لیسار تالش چشم‌انتظار رسیدن آب مزارع + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۲۵۶۸

کشاورزان لیسار تالش چشم‌انتظار رسیدن آب مزارع + فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، همه‌ساله هم‌زمان با فرارسیدن سال نو کشاورزان تالشی با آبگیری مزارع خود اقدام به شخم‌زنی اولیه مزارع می‌کنند، اما امسال باگذشت ۱۶ روز از بهار این کشاورزان تاکنون موفق به شخم‌زنی مزارع خود نشده‌اند.

سال گذشته در پی وقوع سیل در تالش بسیاری از سر دهنه‌های کشاورزی در این شهرستان تخریب‌شده‌اند و باوجود هشدار رسانه مبنی بر لزوم بازسازی این سردهنه‌ها پیش از آغاز فصل کشاورزی، اما تاکنون هیچ اقدامی در این دهستان در جهت بازسازی نقاط آسیب‌دیده صورت نگرفته است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کشاورزان دهستان لیسار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان با تأکید بر اینکه از زمستان سال گذشته پیگیر بازسازی مناطق آسیب‌دیده هستند اما تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است، از به تأخیر افتادن شروع کار کشاورزی خود از خطرات و خسارت‌های احتمالی در صورت ادامه این روند بسیار نگران و ناراحت هستند.

آن‌ها می‌گویند ما همه‌ساله از نخستین روزهای فروردین‌ماه شخم اولیه مزارع خود را آغاز می‌کردیم اما امسال باگذشت بیش از دو هفته تمامی مزارع دست‌نخورده باقی‌مانده و ادامه این امر ما را با مشکلات بسیاری مواجه خواهد کرد و ممکن است موجب بروز تنش آبی در بین کشاورزان شود.

آنچه روشن است تأخیر و کوتاهی از سوی مسؤولین محلی در بازسازی سریع و به‌موقع سردهنه‌های کشاورزی در دهستان لیسار موجب نگرانی و ناراحتی کشاورزان منطقه شده و اگر بازسازی این مناطق طی روزهای آینده نیز آغاز شود قطعاً بیش از یک هفته طول خواهد کشید که این امر موجب به تعویق افتادن کار کشاورزان خواهد شد و مسؤولین مربوطه باید پاسخگویی خسارت‌های احتمالی آنان باشند.

بخشدار کرگانرود نیز در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تالش با بیان اینکه بنده مدتی کوتاهی است که به‌عنوان بخشدار این بخش منصوب‌شده‌ام، اظهار کرد: از همان روزهای ابتدایی با همکاری مسؤولین شهرستان پیگیر بازسازی سردهنه‌های کشاورزی در دهستان لیسار هستم.

فرید آقاجانی ضمن عذرخواهی از کشاورزان زحمتکش لیساری به دلیل کوتاهی و تأخیر در بازسازی این سردهنه‌ها افزود: بنده باوجوداینکه کمتر از یک ماه است به‌عنوان خادم شما در این بخش منصوب‌شده‌ام، اما از مشکلات پیش‌آمده عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم با برنامه‌ریزی دقیق و صحیح در آینده شاهد چنین مشکلاتی برای کشاورزان پرتلاش نباشیم.

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده طی روزهای آینده با همکاری یکی از شرکت‌های فعال در شهرستان عملیات بازسازی مناطق آسیب‌دیده و هدایت آب به مزارع آغاز شود.

آقاجمالی، رئیس جهاد کشاورزی تالش نیز با بیان اینکه بخش کرگانرود دوهزار هکتار اراضی زیر کشت دارد، اظهار کرد: در رودخانه کرگانرود هشت سردهنه وجود دارد که سه مورد از آن‌ها تاکنون بازسازی نشده و ۷۵۰ هکتار از اراضی این منطقه را با مشکل مواجه کرده که طبق پیگیری‌های انجام‌شده طی روزهای آینده بازسازی این مناطق آغاز می‌شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزان کشاورزی آب تالش سردهنه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • روزهای خنک و بارانی در انتظار مازندرانی‌ها
  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود