Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا ماه‌نگار مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز گفت: در قالب شورای حفظ حقوق بیت‌المال، ۳۰۰ مورد دیوارکشی، قطعه‌بندی، و تفکیک اراضی غیرمجاز در قطعات ۵۰۰متری و تغییر کاربری در اراضی کشاورزی منطقه سوران شاندیز که به‌صورت مجموعه‌سازی بود، قلع و قمع و تخریب شد.

او با اشاره به اینکه اجرای حکم قلع‌ و قمع مربوط به ویلا‌های غیرمجاز نبوده، بلکه مربوط به زمین‌هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، افزود: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان به داخل شده بود و افراد در داخل زمین‌ها مشغول ویلا سازی بودند، تمامی این ۳۰۰ موارد که به قطعات ۵۰۰ متری تفکیک، قطعه‌بندی و تغییر کاربری کشاورزی شده بود قلع‌وقمع و رفع تصرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز بابیان اینکه تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی عمدتاً در مناطق ناظریه، جاده سوران، فرح‌آباد و پایین‌دست شهر شاندیز انجام‌شده است، ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قلع‌وقمع‌ها به دلیل کمبود ماشین‌آلات و خستگی نیرو‌ها باقی‌مانده است که در روز‌های آتی نیز انجام می‌شود.

ماه‌نگار با اشاره به تعداد زیاد تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی و انجام دیوارکشی در این منطقه، بیان کرد: با توجه به اینکه نوع اراضی منطقه دیم است و خاک مرغوبی هم ندارد، افراد زمین‌ها را به قطعات کوچک و تبدیل به باغچه می‌کنند و اقدام به کشاورزی و کاشت درخت می‌کنند که این مهم نیز به دلیل مصرف آب زیاد به‌هیچ‌عنوان مقرون‌به‌صرفه نیست.

او با تأکید بر اینکه آب استحصالی از قنوات، چشمه‌ها و چاه‌های آب کشاورزی باید صرف کاشت محصولات گندم و جو شود تا دام‌ها نیز از آن استفاده کنند، تصریح کرد: متأسفانه در این قطعات غیرمجاز درختانی کاشت می‌شود که نیاز آبی بالایی دارند، به‌طوری‌که میوه‌ای که از این باغچه‌ها برداشت می‌شود جوابگوی هزینه‌های آن نیست.

مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز بابیان اینکه محصول تولیدی در باغچه‌ها نه‌تنها مقرون‌به‌صرفه نیست بلکه پاسخگوی نیاز خانواده آنان نیست، تاکید کرد: با میزان آبی که در این باغچه‌ها مصرف می‌شود، می‌توان چندین برابر محصول زراعی به‌صورت دیم و آبی کشت کرد.

ماه‌نگار با اشاره به اینکه باوجود همه مشکلاتی که در مسیر برخورد با متخلفین و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی وجود دارد، تلاش می‌کنیم از بروز این تخلفات جلوگیری کنیم، اظهار کرد: تغییر کاربری‌های گسترده‌ای در منطقه سوران شاندیز انجام‌شده است که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک قلع‌وقمع این موارد انجام شود.

برچسب ها: شاندیز ، تخریب ، اراضی کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Np8

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شاندیز تخریب اراضی کشاورزی اراضی کشاورزی تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی