Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 17 فروردین) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: 3460 واحد تولید مرغ در کشور فعالیت می‌کنند که همگی آنها نهاده‌هایی با ارز 4200 تومان دریافت کرده‌اند این در حالی است که مرغ تولیدی خود را یا به تنظیم بازار ارائه نکرده‌اند که ظلم آشکار به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید توضیح دهد چرا این مجموعه‌های تولیدی ارز 4200 تومانی دریافت کرده‌اند اما تولیدات خود را با قیمت دیگری توزیع کرده‌اند؟

نماینده شوشتر در مجلس تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی، ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کننده در خصوص تهیه، تأمین و توزیع، وظایف مشخصی دارند که باید پاسخگو باشند.

گیلانی تصریح کرد: 80 درصد نهاده‌های دامی از خارج تأمین می‌شود در صورتی که امکان تولید این محصولات در کشور وجود دارد. 

وی با بیان اینکه چرا وزارت جهاد کشاورزی سیاست مدون و برنامه‌ریزی شده‌ای در این خصوص ندارد افزود: باید اذعان کرد نبود مدیریت و برنامه‌ریزی موجب گرانی محصولات مختلف شده است از این رو کمیسیون کشاورزی مجلس باید از بعد نظارتی مسائل مختلف در حوزه گرانی را بررسی کند.

نماینده شوشتر در مجلس گفت: سامانه‌های گمرک، تجارت، بنادر و ... هماهنگی‌ لازم را با یکدیگر ندارند و این عدم تعامل موجب ایجاد رانت، فساد و افزایش قیمت‌ها شده است لذا سازمان تعزیرات باید نقش‌آفرینی جدی در جلوگیری از فساد انجام دهد.

وی اظهار کرد: باید مشخص شود چرا مرغ توزیع شده در شب عید به صورت چند نرخی بود و این در حالی است که باید برای تأمین مرغ مورد نیاز در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا قیمت مرغ پرواز نکند؛ مرغ با قیمت 36 الی 40 هزار تومان به راحتی در اختیار است اما متأسفانه مرغ با ارز 4200 تومانی در دسترس نیست. 

وی تصریح کرد: متأسفانه میلیون‌ها جوجه با بدترین رفتار در کشور اسلامی منهدم شدند و در این راستا واسطه‌ها هستند که در حوزه تأمین و فروش نهاد‌ه‌ها و تولید کشاورزی بهره می‌برند ضمن اینکه سامانه بازارگاه مشکل جدی دارد و این مهم در حالی است که 55 درصد واردات به این سامانه و 45 درصد به بازار آزاد اختصاص داده شده، ظلم آشکار محسوب می‌شود.

وی گفت: امروزه تولید دام در کشور به صورت سنتی است و این امر موجب شده دام‌های مولد به کشتارگاه‌ها فرستاده شوند که باید برای آن فکری شود همچنین وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخ دهد چه برنامه‌ریزی برای طرح 550 هزار هکتاری زمین‌های خوزستان دارد. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات سهراب گیلانی نماینده شوشتر در مجلس وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد