Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان معتقد است که علی‌رغم سیر فزاینده ابتلا به کووید19 و افزایش همه‌گیری در این روزها، متاسفانه نشانه‌ای از توجه به روند پرخطر در رفتار جمعی مردم در ارتباط با رعایت پروتکل‌ها دیده نمی‌شود.

دکتر نوید دانائی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن هشدار در ارتباط با روند صعودی ابتلا به کروناویروس در کشور و استان اظهار کرد: متاسفانه برخلاف روند صعودی مبتلایان و تشدید هشدارها از سوی مسوولان حوزه سلامت، نه تنها استفاده از ماسک در بین مردم کاهش یافته بلکه این روزها شاهد برپایی دورهمی‌ها و مهمانی‌ها در بین اقشاری از جامعه نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر این روند ادامه بیابد، شرایط خطرناک‌تر شده و هر روز کنترل روند همه‌گیری برای همکاران پرتلاش ما در حوزه سلامت نیز سخت‌تر خواهد شد.

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس با اشاره به افزایش محسوس مبتلایان در جمععیت تحت‌پوشش این دانشگاه از عموم شهروندان خواست: حتی در صورت مشاهده علائم خفیف سرماخوردگی نیز به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کنند تا در صورت ابتلا به کروناویروس روند درمان آنها به موقع شروع شود.

دانایی از بستری شدن 20 بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ تنها در ۲۴ ساعت گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان خبر داد و گفت: این در حلی است که یک روز پیش از آن نیز 16 بستری جدید و 163 تست مثبت سرپایی در شهرستان‌های تحت پوشش این دانشگاه ثبت شده که به روشنی گویای روند صعودی مبتلایان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به آمار شیوع بیماری کرونا ویروس در 6 شهرستان تحت پوشش دانشگاه پرداخت و افزود: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 19 هزار و 756 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شدهند.

وی تصریح کرد: جدا از موارد مثبت سرپایی تنها از 16 لغایت 17 فروردین ماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 20 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید۱۹ در شهرستان‌های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند و به‌این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به چهار هزار و 952 نفر رسیده است .

دکتر دانایی یادآوری کرد: علاوه بر این 14 هزار و 804 بیمار مبتلای قطعی دیگر نیز به صورت سرپایی در بیمارستان‌های استان  شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: موارد بهبودی بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به 4174 نفر رسید.

وی ضمن تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از دورهمی‌ها نسبت به هر گونه عادی‌انگاری در ارتباط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هشدار داد.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص واکسیناسیون کرونا در استان گفت: تاکنون سه گروه: کادر درمان خط مقدم مقابله با کروناویروس، جانبازان و سالمندان مستقر در خانه‌های سالمندان تحت پوشش بهزیستی استان واکسن خود را دریافت کردند.

دانایی گفت: به محض دریافت دوزهای دیگری از واکسن، به سرعت براساس پروتکل‌های ستاد مقابله با کرونا در اختیار گروه‌های هدف قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی سمنان همه باهم علیه کرونا سمنان واکسن کرونا کروناویروس ایسنا دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تحت پوشش دانشگاه بیماری کرونا شیوع بیماری پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان