Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: به گفته محققان، حمایت از محدودیت‌های دقیق‌تر در تعداد بازدیدکنندگان در مکان‌های پر خطر مانند رستوران‌ها و یافتن راه هایی برای توزیع غذا به مردم در محله های فقیرنشین می تواند راهکارهای موثری برای کاهش میزان انتقال باشد. همانطور که می توان آزمایشات رایگان و گسترده را در محله‌های پر خطر انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شهر، از ماسک صورت و محدودیت در تردد تا پر شدن تخت‌های آی سی یو، بخشی از تصاویری مشابه از اثر ویروس کرونا بر همه جهان است، در شرایطی که کشورهای مختلف طی بیش از یکسال گذشته استراتژی‌های مختلفی را برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا اعمال کرده اند؛ اما شناسایی موثرترین راهکار و در عین حال دارای کمترین ریسک بسیار مشکل است؛ چرا که اطلاعات اپیدمیولوژیکی محدودی در مورد تأثیر مداخلات فردی بر عفونتها در دسترس است.
به نوشته وب سایت GAVI که اتحادیه‌ای برای واکسینه کردن کودکان و افراد فقیر در جهان تلاش می‌کند است؛ اکنون محققان دانشگاه استنفورد به یک راه حل ابتکاری درباره کاهش ریسک ابتلا به ویروس کرونا دست یافته اند. بر این اساس با ترکیب مدل‌های انتقال بیماری عفونی با داده‌های حرکتی که از تلفن های همراه افراد در هنگام انجام زندگی روزمره آنها در سطح شهر جمع می شود، محققان تأیید کرده‌اند که رفتن به رستوران‌ها، سالن‌های ورزشی و مکان‌های مذهبی نقش زیادی در افزایش نرخ عفونت COVID-19 دارد. این تحقیق که در مجله نیچر منتشر شده است، برخی از نشانه‌ها را در مورد چگونگی مهار شیوع بیماری، در حالی که آسیب به اقتصاد را محدود می کند، ارائه می‌دهد.
محققان این پژوهش، سوابق تلفن همراه ناشناس را برای 98 میلیون شهروند آمریکایی تجزیه و تحلیل کردند تا حرکت مردم را هنگام رفتن به مغازه ها، رستوران‌ها و سایر اماکن عمومی در طول دو ماه را بررسی کنند. آنها این داده‌ها را به یک مدل اپیدمیولوژیک اساسی وصل کردند که تخمین می‌زند با چه سرعتی ویروس کرونا ویروس گسترش می‌یابد و سپس توانایی این مدل به روز شده در پیش‌بینی عفونت‌های COVID-19 در محله‌های ایالات متحده را با گزارش‌های رسمی موارد COVID-19 یک ماه بعد مقایسه و تأیید می‌کند که به طور دقیق موارد ویروس را پیش بینی کرده است.
در مرحله بعد، تیم از مدل خود برای شبیه سازی سناریوهای مختلف مانند بازگشایی برخی مکان ها در حالی که دیگر مکان‌ها همچنان بسته است، استفاده کرد. با انجام این کار مشخص شد که بازگشایی رستوران با ظرفیت کامل بیشترین میزان آلودگی را به دنبال دارد، پس از آن سالن‌های ورزشی، کافه‌ها، هتل‌ها و متل‌ها هستند. تحقیقات نشان می‌دهد راهبردهای بازگشایی که به طور خاص مکان‌های پر خطر را هدف قرار می دهند ، باید بر اساس برخی محدودیت‌ها انجام شود. این مدل همچنین بینش‌هایی در مورد چگونگی محدود کردن تعداد بازدیدکنندگان در چنین مکان‌هایی بر میزان شیوع ویروس در شهرها ارائه می دهد. به عنوان مثال پیش‌بینی می شد که اشغال 20 درصد حداکثر ظرفیت محل تجمعات سبب کاهش تعداد مبتلایان جدید به بیش از 80 درصد شود.
این تحقیق همچنین ممکن است روشن کند که چرا مردم از محله‌های فقیرتر در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به COVID-19 هستند. همراه با این واقعیت که آنها معمولاً کمتر از خانه کار می کنند، فروشگاه های مواد غذایی که برای تهیه کالاهای ضروری به آنها مراجعه می کنند، جمعیت بیشتری نسبت به مناطق ثروتمندتر دارند، به طور متوسط ​​59 درصد مراجعه‌کنندگان به مغازه ها حدود 17 درصد طولانی تر در آنجا هستند و یک سفر برای خرید در یک محله فقیرنشین تقریباً دو برابر خطرناک‌تر از یک سفر در یک منطقه ثروتمندتر است. به گفته محققان، حمایت از محدودیت‌های دقیق‌تر تعداد بازدیدکنندگان در مکان‌های پر خطر مانند رستوران‌ها و سالن های ورزشی و یافتن راه هایی برای توزیع غذا به مردم در محله های فقیرنشین بدون نیاز به بسته بندی در مغازه‌های شلوغ، می تواند راهکارهای موثری برای کاهش میزان انتقال باشد. همانطور که می توان آزمایشات رایگان و گسترده را در محله‌های پر خطر انجام داد.
منبع: https://www.gavi.org

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ویروس کرونا رستوران ها پر خطر مکان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۷۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ در راستای توسعه و بهبود خدمات غیرحضوری، نسخه جدید اپلیکیشن دی‌جت (دی جت پرو) با ویژگی‌های جدید منتشر شد.

رابط کاربری جدید و به‌روز، تغییر نحوه نمایش و دسترسی به سرویس‌های قبل از لاگین، امکان چینش سرویس‌های مورد علاقه توسط کاربر و اضافه شدن منوی داشبورد جهت نمایش فوری آخرین تراکنش سپرده و اقساط تسهیلات از ویژگی‌های جدید دی‌جت است.

مشتریان گرامی می‌توانند اپلیکیشن دی‌جت را به روش‌های زیر دریافت کنند:         

۱- نسخه اندروید:

                -  دریافت مستقیم از وب‌سایت بانک (صفحه دی‌جت) 

                -  دریافت از مارکت‌های اندرویدی ایرانی (بازار، مایکت و چارخونه)


۲- نسخه ios:

                -  دریافت از اپ‌استورهای ایرانی (سیب‌اپ، سیب ایرانی، آی‌اپس، سیبچه و اناردونی)

همچنین مشتریان می‌توانند با ارسال عدد ۱ (انگلیسی) از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۲۷۲۶۱۲ لینک نسخه اندروید و با ارسال عدد ۲ (انگلیسی) به شماره ۳۰۰۰۲۷۲۶۱۲ لینک دی‌جت در اپ‌استورهای ایرانی ios را دریافت کنند.

گفتنی است استفاده از اپ‌استورهای ایرانی (ios) مستلزم پرداخت هزینه اشتراک بوده و بانک دی در این زمینه منتفع نیست.

همچنین کاربران سیستم‌عامل ios می‌توانند از طریق ایجاد میانبر (Shortcut) در آیفون‏‏/آی‌پد خود از سامانه دی‌نت (اینترنت بانک دی) استفاده کنند. برای انجام این کار، کاربر می‌بایست با مرورگر سافاری به صفحه ورود دی‌نت مراجعه و از قسمت به‌اشتراک‌گذاری (در نوار پایین صفحه مرورگر)، گزینه (Add to Home Screen) را انتخاب کند.

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات