Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم پیش از ظهر سه شنبه  با بیان اینکه متأسفانه ویروس کرونا هوشمند است و نباید در وضعیت موجود تعلل کرد تا واکسیناسیون زمانی که کامل شود گفت: قم جز آخرین استان‌ها از نظر تعداد نفرات بستری و میزان فوت در کشور بود، ولی با آزاد شدن دید و بازدید از سوی مردم و سفر‌های غیر ضروری به همراه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ویروس کرونا موج جدیدی را در کشور آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه قم نیز شاهد این موج جدید است و روند مبتلایان و تست‌های مثبت در حال افزایش است، افزود: مرکز درمانی امیرالمومنین علیه السلام و بیمارستان کامکار افراد مبتلا به کرونا را پذیرفته و بیمارستان فرقانی نیز به عنوان سومین مرکز کرونایی در استان اعلام شده و در صورت نیاز پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در آنجا آغاز خواهد شد.

قدیر با تاکید بر اینکه افزایش آمار به صورت آسانسوری در استان، ما را نگران دو هفته آینده کرده است و ممکن است تا آخر این هفته نیز به وضعیت قرمز برسیم، ادامه داد: سه سد در برابر ویروس کرونا داریم که اولین آن شامل مواردی از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن‌ماسک، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، عدم حضور در تجمعات و رعایت بهداشت اولیه افراد است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سد سوم را بیمارستان‌ها عنوان کرد و افزود: سعی داریم تا جایی که ممکن است بیماران در بیمارستان‌ها بستری نکنیم و با رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه خانگی روند بهبودی آن‌ها سریع‌تر انجام شود.

قدیر با بیان اینکه سد دوم در برابر موج جدید، مراکز بهداشتی و درمانگاه‌ها هستند که مریض‌های خفیف و متوسط را شناسایی و قرنطینه کنند، گفت: این نیازمند تقویت برای کنترل میزان افراد مبتلا به کووید ۱۹ جهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از بالا رفتن تست‌های گرفته شده از مراجعان خبر داد و گفت: در یک روز فقط ۱ هزار ۵۸۰ نمونه تست کرونا در استان انجام دادیم که این عدد بی سابقه بوده و رکورد زدیم.

قدیر با بیان اینکه قدرت سرایت و انتقال ویروس جهش یافته بسیار بالا است و تعداد افراد بیشتری را نسبت به گذشته در محیط‌های مختلف درگیر می‌کند، ادامه داد: ۲۰ مادر کرونا مثبت در مراکز درمانی استان قم بستری هستند.

او در پایان با بیان اینکه کرونا در روستا‌ها نیز وجود دارد، افزود: وضعیت روستا‌ها نیز در استان قم از نظر تعداد افراد مبتلا به کووید ۱۹ مناسب نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه افرادی که به تازگی از مسافرت به روستا و شهر‌ها به استان برگشته‌اند، خود را در منزل از ۵ تا ۱۰ روز قرنطینه کنند، گفت: ویروس جهش یافته به علت قدرت سرایت بالا و خانوادگی مبتلا شدن افراد قدرت سرایت بالایی دارد و همگان باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا زنجیره این بیماری کاهش یابد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قم وضعیت قرمز شیوع کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار

 یک بازیکن در لیگ فوتبال اسپانیا به دلیل درخواست کمک برای رسیدگی به وضعیت یک هوادار از داور کارت قرمز گرفت.

به گزارش تسنیم و به نقل از نشریه مارکا؛ هفته سی‌و‌هشتم لیگ دسته دوم فوتبال اسپانیا با یک حاشیه همراه بود که سر و صدای زیادی به راه انداخت. روز گذشته (شنبه) تیم‌های فوتبال راسینگ سانتاندر و الچه به میزبان راسینگ به مصاف هم رفته بودند که در آخرین دقایق آن یک هوادار روی سکو‌ها دچار حمله قلبی شد.

در این میان اینیگو ساینس ماسا، بازیکن تیم راسینگ که روی نیمکت نشسته بود، زودتر از تیم داوری متوجه اتفاق شد و به همین دلیل فوراً به سراغ خوان کانترو، ناضر مسابقه رفت و از او در کمال ادب و احترام اما با جدیت خواست که دستور توقف بازی را برای رسیدگی به وضعیت هوادار 58 ساله تیم میزبان که گویا دو بار پیاپی دچار حمله قلبی شده بود، صادر کند. میانجیگیری او برای نجات جان هوادار اما در میان بهت و ناباواری با کارت قرمز داور مسابقه، خوان کانترو مواجه شد؛ تصمیمی کاملاً متفاوت از آنچه سایر داوران در شرایط مشابه اتخاد می‌کنند.

مشخص نیست که دلیل داور برای مجازات بازیکن نیمکت‌نشین سانتاندر چه بوده است اما این‌طور به نظر می‌رسد که او فرض را بر این گذاشته که بازیکن در حال مشاجره با ناظر مسابقه است. به هر حال تصمیم او برای اخراج بازیکن پا بر جا مانده که این مسئله مسئولان باشگاه راسینگ را برآن داشته تا نسبت به مجازات بازیکن خود فرجام‌خواهی کنند.

در این بین خوشبختانه با ورود به موقع پزشکان و اجرای عملیات احیا، هوادار تیم راسینگ از مرگ نجات پیدا کرد و به بیمارستان انتقال داده شد. گفته می‌شود که وضعیت این هوادار پایدار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت