Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شمار زیادی از کارمندان شرکت نفت، بخش‌ها و نهادهایی خدماتی دولت و اتحادیه‌های صنفی مختلف، امروز (سه‌شنبه - ۶ آوریل)، مقابل مقر سازمان ملل در صنعاء تجمع بزرگی را برگزار کردند و خواستار رفع محاصره و ورود نفتکش‌ها به یمن شدند.

 

 

شرکت‌کنندگان در این تجمع گسترده، طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری شبکه «المسیره»، منتشر شد، خواستار ورود فوری و بدون تعلل نفت‌کشها به یمن به موجب توافق‌نامه‌های بین‌المللی و قوانین سازمان ملل و عدم گنجاندن موضوع سوخت‌ها در درگیری‌ها و عدم استفاده از آن برای تحقق اهداف سیاسی و نظامی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است که سازمان ملل باید کمیته تحقیق و بازرسی در جیبوتی را فعال کند و تصمیمات آن را اجرایی یا کاملا لغو کند. ائتلاف متجاوز به یمن و سازمان ملل مسئول کلیه تبعات این محاصره ظالمانه علیه یمنی‌ها به ویژه ممانعت از ورود کشتی‌های سوخت به یمن هستند.

از سوی دیگر، «عمار الاضرعی» مدیر شرکت نفت یمن، تاکید کرد که آمریکا کسی است که دزدی دریایی علیه یمن را هدایت می‌کند و مردم یمن را بیش از دو سال است که گرفتار کرده است.

وی تصریح کرد: غرامت‌های این اقدامات بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار است و محاصره ظالمانه و وحشیانه یمن تحت پوشش آشکار سازمان ملل و حمایت آن از آمریکا برای مجازات مردم یمن صورت می‌گیرد.

مدیر شرکت نفت یمن، ائتلاف متجاوز به یمن و سازمان ملل را مسئول وضعیت یمن در نتیجه اتمام ذخیره سوخت دانست.

وی دیروز در جمع خبرنگاران، فراخوان برگزاری راهپیمایی و تجمع بزرگ امروز مقابل مقر سازمان ملل در پایتخت یمن را اعلام و تصریح کرد: ساعت ۹:۰۰ صبح فردا (سه‌شنبه - به وقت یمن) مقابل دفتر سازمان ملل در صنعاء در محکومیت دزدی دریایی آمریکایی علیه کشتی‌های سوخت یمن و سکوت شرم‌آور بین‌المللی تجمع خواهیم کرد.

 

 

به گفته الاضرعی، طی دو سال گذشته، ۷۳۰ تحصن و تجمع اعتراضی مقابل دفاتر سازمان ملل در محکومیت دزدی دریایی و توقیف نفتکش‌های سوخت یمن از سوی ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی صورت گرفته است.

شرکت نفت یمن، چند هفته پیش طی بیانیه‌ای اعلام کرد که غرامت ناشی از تاخیر رسیدن کشتی‌های حامل فرآورده های نفتی یمن به این کشور به ۳۴.۵ میلیون دلار می‌رسد. ائتلاف سعودی-آمریکایی با توقیف کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی یمن،  اجازه ورود یک لیتر از این فرآورده‌ها را به یمن در سال ۲۰۲۱ میلادی نداده است.

در ادامه این بیانیه آمده بود: «ما سازمان ملل را مسئول کامل اوضاع در یمن می‌دانیم، زیرا در برابر تداوم کار ائتلاف سعودی در دزدی دریایی و توقیف کشتی‌های حامل سوخت یمن سکوت اختیار کرده است».

شرکت نفت یمن گفته است که توقیف نفتکش‌های یمنی در حالی صورت گرفته که همه اقدامات لازم از جمله بازرسی‌های دقیق در خصوص آن در جیبوتی انجام شده و مجوز‌های ترخیص‌ لازم از سوی سازمان ملل صادر شده است.

دولت نجات ملی یمن پیش از این نیز بارها درباره از کار افتادن تاسیسات حیاتی یمن از جمله بخش‌های بیمارستانی به دلیل مواجه بودن آن با کمبود شدید سوخت هشدار داده بود.

دبیرخانه عمومی شورای عالی مدیریت و هماهنگی امور بشردوستانه در صنعاء، دو هفته پیش، طی یک کنفرانس مطبوعاتی از نقش منفی سازمان ملل در مواجهه با رنج‌های انسانی مردم یمن در طول شش سال تجاوز و محاصره انتقاد و اعلام کرد که این سازمان هیچ اقدام جدی برای توقف تجاوز و محاصره علیه یمن انجام نداده است.(جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: تجمع اعتراضی مقابل دفتر سازمان ملل صنعاء دزدی دریایی سازمان ملل شرکت نفت یمن دزدی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • ببینید | جلوگیری افسران پلیس سعودی از عکس گرفتن یک زن با پرچم فلسطین مقابل کعبه
  • فیلم| برخورد پلیس سعودی با عکس گرفتن در مقابل کعبه با پرچم فلسطین
  • برخورد پلیس سعودی با عکس گرفتن در مقابل کعبه با پرچم فلسطین | ویدئو
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • تقدیر از مقاومت عراق، موضع کلمبیا و خیزش دانشجویان آمریکایی/ تاکید بر شکست قطعی هرگونه تجاوز احتمالی اشغالگران به رفح
  • تجمع دانشجویان فرانسوی مقابل مدرسه عالی روزنامه نگاری