Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:27:27 GMT

اجرای پروژه های شهری در محله های مرکزی شهر تهران

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۰۹۰۲

اجرای پروژه های شهری در محله های مرکزی شهر تهران

خبرگزاری آریا - شهردار منطقه 11 در راستای برنامه های" تهران 1400 " از اجرای 32 پروژه عمرانی، فرهنگی، خدماتی، ترافیکی و فرهنگی در بخش مرکزی شهر تهران خبرداد که هم اکنون در 17 محله این منطقه در حال انجام است.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان در این باره گفت: ارتقای کیفی محور خیابان ولی عصر (عج) به عنوان اولین خیابان شهر تهران و طولانی ترین خیابان خاورمیانه که برنامه ریزی برای ثبت جهانی آن در دست اقدام است؛ از مهم ترین پروژه های سال 1400 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار منطقه 11 در تشریح پروژه های سال 1400 بیان کرد: ارتقای کیفی محور ولی عصر (عج) پل امیر بهادر، احداث مسیر دوچرخه، برنامه های گردشگری در بافت تاریخی، اجرای طرح "ارتقای امنیت زنان در شهر "، راه اندازی مرکز فرآموز، احداث خانه اسکواش، احداث فضای ورزشی ویژه بانوان، مرمت ابنیه و مکان رویدادهای تاریخی ، اجرای مرکز محله در محله های انقلاب، شیخ هادی، حشمت الدوله و جمهوری، اجرای فضاهای جمعی در خیابان شوش، اجرای پروژه طراحی مترو حر، مرمت میدان رازی، مرمت میدان پاستور احیاء و مرمت شبکه های زباله گیر، اجرای طرح زیست شبانه، پروژه مدیریت محیط زیستی و پالایش آلاینده های موجود در نهرهای خیابان ولی عصر (عج)، اصلاح و هوشمند سازی شبکه آبرسانی، کاشت درخت، احداث بوستان و اجرای طرح مجله سبز است.
به گفته آبادیان دستاوردهای اجرای این پروژه ها ارتقای سطح کیفی زندگی در محله های مرکزی شهر تهران، جلوگیری از آلودگی هوا و ارتقای حمل و نقل پاک، کاهش ترافیک، ایجاد فضایی امن و با نشاط برای حضور بانوان در جامعه، ارتقای کمی و کیفی سلامت زندگی کودکان، توسعه زیر ساخت های ورزشی، ارتقای مشارکت های اجتماعی در برنامه های مدیریت شهری، باز آفرینی هویت تاریخی شهر تهران، حذف فضاهای بی دفاع شهری مدیریت و بهره برداری مطلوب، احیاء پیاده راه ها و رونق اقتصاد شهر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد

وزیر معادن و نفت طالبان در دیدار با مدیر اجرایی پروژه تاپی و همچنین سفیر ترکمنستان در کابل با تاکید بر گسترش روابط افغانستان با منطقه و جهان گفت هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شهاب الدین دلاور»، وزیر معادن و نفت افغانستان در دیدار با «محمد مراد امانوف» مدیر اجرایی پروژه تاپی، «خواجه عوض اف» سفیر ترکمنستان در کابل، تحکیم و توسعه روابط سیاسی - اقتصادی و امنیتی با کشورهای منطقه و جهان را از اولویت‌های  افغانستان دانست و تاکید کرد هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد.

بر اساس اعلامیه دفتر مطبوعاتی وزارت معادن و نفت افغانستان، پیشرفت پروژه تاپی و تشکیل کاری گروهی به منظور هماهنگی همه‌جانبه در این پروژه از اهم موضوعات نشست در کابل بوده است.

پروژه انتقال گاز ترکمنستان از مسیر افغانستان به پاکستان و هند موسوم به «تاپی»، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های انتقال گاز در منطقه است. از طریق این پروژه سالانه 33 میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به سه کشور دیگر انتقال می‌یابد.

پروژه تاپی و توسعه راه لاجورد محور رایزنی‌های وزرای خارجه طالبان و ترکمنستانتوافق پاکستان و ترکمنستان برای تسریع احداث پروژه تاپیطالبان: برای تأمین امنیت پروژه تاپی واحد ویژه امنیتی ایجاد می‌شود

این پروژه در افغانستان از ولایت‌های قندهار، فراه، هلمند و هرات عبور می‌کند که در گذشته بسیاری از مناطق آن ناامن بود.

در افغانستان، لوله گاز تاپی در امتداد جاده شاهراه هرات – قندهار کشیده می‌شود و پس از آن از کویته و ملتان پاکستان می‌گذرد و در نهایت به شهر فزیلکا در هند می‌رسد.

گفتنی است پروژه انتقال گاز تاپی از ترکمنستان آغاز می‌شود و با گذشتن از خاک افغانستان و پاکستان به هند می‌رسد. با عملی شدن این پروژه، کنار فراهم شدن زمینه کار برای هزاران نفر، افغانستان سالانه بیش از 400  میلیون دلار از محل ترانزیت به دست خواهد آورد.

انتهای پیام/.

  

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز