Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@18:23:22 GMT

مردم از صف بستن خوششان می‌آید

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۱۶۴۶

به گفته رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، سهمیه‌بندی مرغ تمام شد. مردم می‌توانند به اندازه دلخواه مرغ بخرند. با تصویب مرغ به قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان صف مرغ جمع شد و مرغ در مغازه‌ها فراوان است.

قیمت مرغ در پنج روز گذشته رسما گران شد و قیمت مرغ مصوب به ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان رسید. به گفته رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، سهمیه‌بندی مرغ تمام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم می‌توانند به اندازه دلخواه مرغ بخرند. با تصویب مرغ به قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان صف مرغ جمع شد و مرغ در مغازه‌ها فراوان است.

تولیدکنندگان مرغ مدعی‌اند با اصلاح قیمت صف مرغ هم جمع شده است، این در حالی است که شواهد میدانی جمع شدن صف‌های طویل را چندان تائید نمی‌کند.

مرغداران از قیمت فعلی راضی نیستند

آیا در نیمه فروردین بحران کمبود مرغ ادامه‌دار است؟ محمد یوسفی پاسخ می‌دهد با تورم ۳۶ درصدی که بر ساختار اقتصاد وجود دارد افزایش ۲۰ درصدی قیمت مرغ کافی نیست و مرغداران از قیمت فعلی راضی نیستند.

به گفته او، زمانی بحران کمبود مرغ دوباره اوج می‌گیرد که نهاده‌های دامی به موقع در اختیار تولیدکنندگان قرار نگیرد. چنانچه دولت تا ۱۵۰ روزگی دانه مرغ را تامین کند ممکن است که قیمت مرغ ارزان‌تر از نرخ فعلی شود.
مردم از صف بستن خوششان می‌آید

چرا در ایام نوروز صف مرغ تشکیل شد؟ رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی به تجارت‌نیوز گفت: مردم از صف مرغ خوششان می‌آید. دوست دارند علت صف را بدانند و از این‌رو به صف می‌پیوندند. همین موضوع باعث شد که صف مرغ تشکیل شود. هر چند که در ایام تعطیل تقاضا برای خرید مرغ بیشتر می‌شود و اکنون یخچال‌ها پر از مرغ است.

تولید مرغ در ماه رمضان زیاد می‌شود!

به گفته فروشندگان مرغ یکی از دلایل نگرانی مردم کمبود مرغ در ماه رمضان است. آیا برنامه‌ای برای تولید مرغ وجود دارد؟ یوسفی گفت: اکنون تولید مرغ زیاد است و برای ماه رمضان هم مرغ بیشتری تولید می‌شود!

در حالی گفته می‌شود مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومانی مورد رضایت مرغداران نیست که چندی پیش مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی، محمدعلی کمالی سروستانی گفته بود: «با افزایش میزان تولید و واردات نهاده، قیمت مرغ از ۴۰ هزار تومان فراتر نمی‌رود.»

منبع: تجارت‌نیوز

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت مرغ صف مرغ جمع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!