Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس هیات مدیره شرکت بیمه حافظ، با بیان اینکه، چگونگی وصول بدهی طرف تجاری به شرکت بیمه‌ای در حوزه صلاحیت هیات مدیره یک شرکت است، افزود: اگر شرکتی در چارچوب آیین نامه سرمایه گذاری در مقابل طلب خود سهامی دریافت کند، منع قانونی وجود ندارد.
بهاره تاجر باشی،"محمود دودانگه" درگفت وگو با چابک آنلاین، گفت: شرکت های بیمه ای درچارچوب آیین نامه های مصوب شورایعالی بیمه نسبت به بیمه گری در بخش های مختلف اقدام کرده و قراردادهایی را باطرف های تجاری خود منعقد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، با اشاره به مسئولیت هیات مدیره برای پاسخگویی به ذینفعان مختلف، افزود: چگونگی وصول بدهی طرف تجاری به شرکت بیمه ای در حوزه صلاحیت هیات مدیره شرکت است وهیات مدیره در چارچوب آیین نامه های شورایعالی بیمه باید نسبت به وصول مطالبات خود اقدام کند.
رییس هیات مدیره شرکت بیمه حافظ اذعان داشت که ورود بیمه مرکزی به قراردادهای تجاری یک شرکت بیمه ای و طرف تجاری، خارج از ملاحظاتی است که درچارچوب شورایعالی بیمه قرار دارد و وجاهت لازم را نخواهد داشت.
دودانگه ، خاطرنشان کردکه تصمیم نهایی درمورد رعایت صرفه و صلاح شرکت و بررسی وکارشناسی های لازم را هیات مدیره شرکت باید انجام دهد.
وی، با بیان اینکه گرفتن سهام برای یک مطالبه ممکن است برای شرکتی توجیه پذیر نباشد ولی برای شرکت دیگری کاملا قابل توجیه باشد، ادامه داد: اینکه هر شرکتی متناسب با ساختار مالی و وضعیت مطالبات خود چگونه رفتارمی کند نیازبه بررسی عمیق مالی دارد که باید توسط هیات مدیره انجام شود.
رییس هیات مدیره شرکت بیمه حافظ تصریح کرد: استفاده از سهام دربرخی ازمقاطع به نفع شرکت های بیمه ای شده زیرا زمانیکه منابع نقد وارد شرکت می شود آن نگاه سرمایه گذاری وجود ندارد.
دودانگه ادامه داد: وقتی که سهام های مناسب با بنیادهای قوی در اختیار شرکت های بیمه ای قرار بگیرد می تواند به عنوان یکی از سرمایه گذاری های موجه و قابل قبول درنظر گرفته شود که آیین نامه سرمایه گذاری مصوب شورایعالی بیمه نیز باید رعایت شود.
وی، تاکید کردکه اگر شرکتی آیین نامه سرمایه گذاری را رعایت نکرده باشد، بیمه مرکزی می تواند در مقابل این موضوع واکنش نشان دهد ولی اگر شرکتی در چارچوب آیین نامه سرمایه گذاری در مقابل طلب خود سهامی دریافت کند هیچ منع قانونی وجود ندارد.
چابک آنلاین

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آیین نامه سرمایه گذاری هیات مدیره شرکت شورایعالی بیمه شرکت بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید

به گزارش همشهری آنلاین پس از اینکه 85 درصد از سهام باشگاه استقلال در اختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفت، پسوند این شرکت به نام رسمی آبی‌ها اضافه شد. بحث ‌بر سر تغییر نام‌ باشگاه استقلال داغ است و هواداران و کارشناسان در این‌خصوص اظهارنظرهای متفاوتی دارند.

در همین خصوص امیررضا واعظ‌آشتیانی، مدیرعامل اسبق استقلال به خبرنگار اعتماد گفت: تیم‌های پرسپولیس و استقلال با توجه به اینکه میلیون‌ها هوادار دارند و یک برند هستند اگر بخواهند نام‌شان را تغییر بدهند ساز و کار قانونی خودش را دارد. باید ‌دید قید کردند که خریدار حق تغییر نام را دارد یا نه؟ اگر قید نشده باشد مجمع برگزار می‌کنند و یک پسوند یا پیشوند اضافه می‌کنند یا اصلا کل نام را عوض می‌کنند. این ‌حق صاحب سهام است. اما راهش است در مجمع نام را تغییر بدهند و بعد بفرستند برای ثبت شرکت‌ها.

این مدیر ورزشی ادامه داد: حتی در ثبت شرکت‌ها آن برند ثبت شود. روال قانونی این و حق سهامداران است. قطعا سهامداران بر این واقف هستند که نام اصلی این دو باشگاه ابزاری اقتصادی برای‌شان هست و سالیان سال با این نام فعالیت کرده‌اند و اگر این نام را عوض کنند به ضررشان می‌شود و قطعا هم این‌ کار را نمی‌کنند.

وی با اشاره به صحبت‌های اسبقیان، معاون وزیر ورزش افزود: چه چیزی را می‌خواهید بررسی کنید؟ در قرارداد اگر قید شده باشد، خصوصی‌سازی می‌تواند ورود کند نه وزارت ورزش‌. شما الان هیچ مسئولیتی در قبال این دو باشگاه ندارید و حق هیچ اظهارنظری در خصوص نام‌ این دو باشگاه ‌هم ‌ندارید پس صاحب سهام چکاره است؟

واعظ آشتیانی تصریح کرد: هیچ ربطی به وزارت ورزش ندارد که صاحب سهام بخواهد پیشوند یا پسوند به نام اضافه کند. طرف فروش هم سازمان خصوصی‌سازی است نه وزارت ورزش! فکر کنم آقایان جایگاه حقوقی خودشان را نمی‌دانند و هنوز فکر می‌کنند باید دخالتی داشته باشند. دخالت‌تان تمام شد! هم دخالت و هم نظارت شما تمام شده. معاون پیشین سازمان تربیت‌بدنی با انتقاد از رویکرد وزارت ورزش گفت: شما آن زمانی که باید دخالت و نظارت می‌کردید، سکوت می‌کردید امروز ‌که ‌واگذار شده اظهارنظر می‌کنید؟ بروید شرح وظیفه‌تان را بخوانید و ببینید چه شرح وظایفی دارید!

واعظ آشتیانی در خصوص اینکه تغییر نام استقلال ممکن است این تیم را در آسیا با مشکل مواجه کند، گفت: نه؛ تغییر نام چیزی نیست که به AFC ربطی داشته باشد. اگر مراحل در مجمع طی شود و بعد به ثبت شرکت‌ها برسد طی یک فرآیند قانونی مشکلی وجود نخواهد داشت.

کد خبر 848604 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می شود
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید
  • خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت