Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین سی ان ان نوشت: عده کمی باور داشتند که ایالات متحده و ایران، دیپلماسی را به تشدید تنش ها و احتمالاً رویارویی نظامی ترجیح دهند. اکنون این حقیقت در وین ، در یک اتاق کنفرانس ، جایی که اعضای باقیمانده توافق هسته ای (انگلیس ، فرانسه ، آلمان ، روسیه و چین) و ایران نشسته اند، اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی هم در وین هستند، اگرچه مستقیماً با همتایان ایرانی خود دیدار نخواهند کرد. تقریباً هر عضوی از هسته امنیت ملی جو بایدن در تحقق توافقنامه 2015 ایران نقش داشتند. حتی رئیس سیا ، بیل برنز ، به دلیل شناخت کافی از خلاصه مذاکرات درباره ایران ، ممکن است پیش از نشست وین کار خود را انجام داده باشد. از میان همه چالش های سیاست خارجی که اکنون ایالات متحده با آن روبرو است ، این حل این بحران با ساده ترین راه در دسترس است

اما میانه روهای تهران در آن طرف میز چه می کنند؟ این فرصت نیز آخرین فرصت آنها برای ارائه پیشنهادی برای تعامل گسترده با دنیای غرب است.

دولت اعتدال گرایان رو به پایان است ، با یک مجلس تندروتر روبرو هستند و در ماه های آینده انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود که نتیجه آن می تواند رویکرد سختگیرانه تری را علیه غرب داشته باشد. بازگشت به تعهدات برجام باید بار دیگر و سریعاً مورد توجه قرار گیرد تا میزان مشارکت در انتخابات را به نفع اعتدال گرایان افزایش دهد.

هر دو طرف نیز هر آنچه را  که می توانند برای نشست وین انجام داده اند. دولت بایدن آرام بوده ولی نسبتاً تحت تأثیر مهلت های فعالیت های گام به گام ایران قرار گرفته است.

سی ان ان در بخش دیگری از این نوشته ادعا کرد: هر دو طرف جدی هستند که مذاکرات را پیش ببرند. محاسبه اصلی هر دو طرف مانند شش سال پیش است: اینکه ایران رفع تحریم ها را به داشتن بمب ترجیح می دهد. و اینکه ایالات متحده، ایران ثروتمندتر را به ایران هسته ای ترجیح می دهد و البته اینکه هر دو طرف ترجیح می دهند جنگ نکنند.

هم ایران و هم آمریکا به طور آشکاری خواهان جنگ نیستند، وگرنه یکی از آن ها،  موقعیت های زیادی را در ماه ها یا سال های گذشته برای شروع یک جنگ استفاده می کردند. بنابراین گفتگو؛  راه پیش رو است.

نشست وین ممکن است منجر به تجدید نشست کمیسیون برجام در این هفته نشود. حتی این نشست ممکن است هرگز به توافق گسترده ای که بایدن دنبال آن برای مهار برنامه موشکی و نفوذ منطقه ای ایران است نشود. این ممکن است اقتصاد ایران را قبل از انتخابات ریاست جمهوری نجات ندهد. اما این تنها راه واقعی برای پیشرفت است

کد خبر 593439 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام ایران و آمریکا نشست کمیسیون برجام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام ایران و آمریکا نشست کمیسیون برجام دو طرف نشست وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۲۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!

حمید مطهری دومین چهره‌ای است که بعد از خداداد عزیزی از جمع اعضای کادرفنی تیم ملی جدا شده است. این بار البته نه خبری از اختلاف نظر بود و نه مصاحبه‌ای در این زمینه انجام شد؛ بلکه مطهری بی سروصدا ترجیح داد از تیم ملی برود و دوباره دستیار یحیی گل محمدی شود؛ این بار در تیم تراکتور تبریز.

مشخص نیست اگر قرار به تدوام دستیاری و کمک مربیگری بود، چرا مطهری در تیم ملی نماند و با قلعه نویی، تجربه حضور در جام جهانی را شریک نشد؟ در تراکتور و دستیاری گل محمدی چه نکته‌ای نهفته بود که حمید مطهری ترجیح داد این گونه از تیم ملی ساز جدایی را کوک کند؟ جواب این سوالات با آنچه در ادامه این نوشته می‌خوانیم، دیگر یک موضوع پنهان نخواهد بود.

به نظر می‌رسد در ایده تازه مطرح شده از سوی باشگاه تراکتور، پیش بینی شده در صورت صادر نشدن مجوز مربیگری گل محمدی، مطهری این تیم را اداره کند و یحیی در حالت کنترل از راه دور باقی بماند. در واقع مطهری تا زمان کسب مجور مربیگری یحیی، نفر اول نیمکت تراکتور خواهد بود.

به همین دلیل او تراکتور را به دلیل آزادی عمل بیشتر انتخاب می‌کند و از تیم ملی می‌رود. هر چه هست اینکه سعید الهویی در تیم ملی، نقش آفرینی بیشتری دارد و این انتخاب قلعه نویی است. مطهری هم این موضوع را می‌دانست و به همین دلیل جدایی اش از تیم ملی با پیشنهادی که از تراکتور رسید، قابل درک است!

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • زندان را به سازش با کسانی که پاکستان را به بندکشیدند،ترجیح می‌دهم
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!
  • ۵ راه حل ساده لوله کشی؛ از تعمیر نشتی لوله تا اتصال دو شیر به لوله آب (فیلم)