Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم تصریح کردند که اتفاقی که با تصویب لوایح الحاق به CFT و کنوانسیون پالرمو، رخ می‌دهد اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و پولی کشور و گرا دادن به دشمن برای تحریم هوشمندانه‌تر است.

 

 

جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم در آستانه تصمیم گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح الحاق به ۲ کنوانسیون مربوط به گروه ویژه اقدام مالی ـ FATF ـ بیانیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بیانیه جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم به این شرح است:

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ (نور/۲۱)

اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

سلام علیکم

اکنون که شما عزیزان، در آستانه یک امتحان مهم و تاریخی در مورد این دو لایحه باقی مانده موسوم به " CFT " و "پالرمو" قرار دارید، نکاتی را در این موضوع خدمتتان، عرض می‌کنیم:

۱. رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید در این مساله نظرات صریح خود و مخالفت خود را بار‌ها بیان نموده اند.

رهبر انقلاب: این معاهدات بین‌المللی که به آن در لغت فرنگی گفته میشود کنوانسیون، در اصل در یک نقطه‌ای پخت‌وپز میشود که اطراف قضیّه، مِن‌باب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن میپیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت‌وپز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه‌های هیئت‌های فکری‌شان -به قول خودشان اتاق فکرشان- می‌نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت‌وپز میکنند، بعد این را به‌وسیله‌ی دولت‌هایی که همسوی با آن‌ها هستند یا مرعوب آن‌ها هستند یا دنباله‌رو آن‌ها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب میکنند... البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد، اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیون‌هایی بپیوندیم که از عمق اهداف آن‌ها آگاه نیستیم یا می‌دانیم که مشکلاتی دارند.

آیت الله مکارم شیرازی: چنین قراردادی یک قرارداد استعماری است و هدف تنظیم کنندگان، سلطه بر امضا کنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست.

آیت الله نوری همدانی: بار‌ها گفته ایم با FATF مخالفیم، تصویب این قرارداد عبری، عربی و غربی بودیم که مفاد آن با شاخصه‌های انقلاب منافات دارد. این کار‌ها نقشه‌ای برای جلوگیری از پیشرفت نظام است.

آیت الله جوادی آملی: نباید تسلیم کنوانسیون‌های بین المللی شویم، اصل اول این است که ما باید حرف خود را بزنیم و آن‌ها به ما بپیوندند نه اینکه ما خواستار پیوستن به آن‌ها باشیم.

آیت الله علوی گرگانی: ما نباید اختیار امور مالی کشور را به دست دشمن بدهیم و این مطلب واضح و مشخص است؛ اگر هم نیاز به تصویب قوانین مالی است این قوانین به صورت داخلی و با نظارت خود ما باشد. نظر بنده این است که با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و راهنمایی ایشان و بیانات مراجع عظام تقلید، تصویب قرارداد FATF به مصلحت کشور و نظام نیست.

۲. اتفاق بسیار خطرناکی که با تصویب این دو لایحه به وجود می‌آید، عبارت است از اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و پولی کشور که در شرایط تحریم، جز گرا دادن به دشمن برای تحریم هوشمندانه تر، فایده دیگری ندارد و ضرر محض است.

۳. تعریف ما از تروریسم با غربی‌ها فرق دارد چنانچه شهید والا مقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی هم جزء تحریم شدگان و هم با تعریف آنها، تروریست شناخته میشد لذا چه طور ممکن است ما چنین چیز احمقانه‌ای را در کشور تصویب کنیم و بدان پایبند باشیم؟!

۴. کارشناسان و مطلعین این حوزه، بار‌ها گفته اند که اکثر مشکلات کشور داخلی و مربوط به سوء مدیریت است و تصویب این دو لایحه باعث بدتر شدن اوضاع کشور و فلج شدن بیشتر معیشت مردم خواهد شد.

۵. عبرت برجام را فراموش نکنید که با تصویب آن جز خسارت محض و ضرر، چیزی عاید کشور نشد. حال عقل سلیم حکم می‌کند تکرار این مسیر شکست خورده با این معاهدات استعماری که باعث خود تحریمی و فشار بیشتر به زندگی مردم می‌شود، امری کاملا اشتباه است.

نکات مهم دیگری نیز در مورد این دو لایحه خطرناک وجود دارد که از بیان آن صرف نظر می‌کنیم لذا با توجه به آنچه ذکر گردید، از شما اعضای محترم مجمع تشخیص میخواهیم، با رای قاطع و بالا، با الحاق ایران به دو کنوانسیون «cft و پالرمو» مخالفت کنید و آن‌ها را رد نمایید.

وآخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمین

جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طلاب حوزه علمیه پالرمو جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم دو لایحه آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ دیپلماسی انرژی فعال برای کشورهای دارنده منابع نفت و گاز از اهمیت بالایی برخوردار است. به ویژه، کشور ما که به لحاظ ژئوپولتیک وضعیت خوبی دارد و می تواند به عنوان هاب گازی منطقه عمل کند، دیپلماسی برایش اهمیت دارد.

وزارت نفت سیاست های فعالی را در زمینه حل و فصل مشکلات گازی مان با ترکمنستان و از سرگیری سوآپ گاز از این کشور، رفع مشکلات سیاسی با عراق و ترکیه و ادامه صادرات گاز به آن ها و رایزنی برای احیای خط لوله صلح (ایران-پاکستان-هند) به اجرا گذاشته است.

به زعم کارشناسان، این سیاست ها می تواند زمینه ساز برعهده گرفتن نقش موثرتر کشورمان در مراودات گازی منطقه باشد و منافع مان را برآورده کند. به ویژه خط لوله صلح می تواند انحصار روسیه را در صادرات گاز به شرق آسیا بشکند.

اگر بتوانیم با سیاست های فعال نقش موثری در زمینه انتقال گاز در منطقه برعهده بگیریم، تبدیل به هاب گازی منطقه می شویم و این امر منابع اقتصادی، سیاسی و امنیتی بالایی برایمان دارد.

نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در ادامه می خوانید.

نوربخش در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که در دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقدامات خوبی در حال انجام است. به طور مثال، پیگیری موضوع سوآپ گاز از ترکمنستان اقدام مثبتی است و باید ادامه یابد. از نظر بنده، ما باید موضوع ادعاهای ترکمنستان از ایران در زمینه مطالبات گازی اش را مسکوت بگذاریم و همچنان به سوآپ گاز از این کشور ادامه دهیم و این موضوع را در کنار آن و از طریق مسالمت آمیز پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: مراودات گازی خود را با ترکمنستان نباید به تعیین تکلیف مطالبات ادعایی عشق آباد در خصوص طلب گازی از کشورمان موکول کنیم. اقدامات وزارت نفت در خصوص حل و فصل مشکلات مربوط به این موضوع را مثبت می دانم و باید ادامه یابد.

این کارشناس انرژی توضیح داد: ترکمنستان یکی از بزرگ ترین دارندگان منابع گازی است و با توجه به موقعیت جغرافیایی اش که محصور در خشکی است، به کشور واسطی برای انتقال گاز نیاز دارد. ما نباید به سوآپ صرف از ترکمنستان بسنده کنیم. خوب است که وزارت نفت تلاشش را در راستای واردات بخشی از گاز ترکمنستان و صادرات آن نیز به کار بگیرد.

نوربخش گفت: پیگیری موضوع خط لوله صلح ایران-پاکستان را توسط وزارت نفت مثبت می بینم. این اقدام خوبی است که به اجرا گذاشته ایم. خبرهایی هم منتشر شده است مبنی بر اینکه اسلام آباد تمایل خود را به تکمیل این خط لوله در خاک پاکستان مطرح کرده است. خوب است که به فکر استفاده حداکثری از فرصت پیش آمده هستیم و رایزنی ها را در این خصوص با اسلام آباد شروع کرده ایم. حتی شاید در شرایط فعلی ایجاد شده بعد از جنگ اوکراین، بتوان با رایزنی روس‌ها و مشارکت آن‌ها در صادرات گاز، هند را هم مجددا وارد این پروژه کرد.

وی ادامه داد: هر چقدر مراودات ما در زمینه گازی با همسایگان و کشورهای منطقه بیشتر شود، وابستگی آن ها به ما افزایش می یابد و جایگاه مان در منطقه تقویت می شود. با توجه به این مسائل، احتمالاً گسترش روابط تهران و اسلام آباد در حوزه انرژی با مخالفت واشنگتن مواجه می شود. اما اگر توافقات بین سران دو کشور در سطوح بالای سیاسی صورت بگیرد، مسئله قابل حل و فصل است. اگر لازم شد در ارتباط با پاکستان می توانیم از گزینه شکایت در دادگاه های بین المللی استفاده کنیم. البته الان فضا مثبت است و می توانیم از طریق مذاکره موضوع را پیش ببریم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: پاکستان با قطعی های گسترده برق روبروست و ال ان جی وارداتی اش بسیار گران تمام می شود. به همین دلیل به واردات گاز از ایران احتیاج دارد. با پیگیری موضوع در سطوح بالای سیاسی می توانیم بستری برای افزایش مراودات خودمان با پاکستان در حوزه انرژی ایجاد کنیم.

 

دیگر خبرها

  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان