Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۷ هزار و ۲۹۰ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۶ هزار نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۴۹ هزار و ۱۵۰ مورد بوده است که ۷۷۹مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۵۶ هزار و ۴۴۰ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۴۳۹ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۲۸ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۱ هزار و ۳۶۳ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۲۱۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند که دو نفر از این مجموع جزو آمار روزانه بوده است.

الگوی شیوع موج چهارم ویروس کرونا در زنجان مانند خوزستان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه مراجعات سرپایی روز گذشته و امروز تنها در شهر زنجان از ۸۰۰ نفر به ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در روز رسیده است، عنوان کرد: موج جدید و بی‌سابقه کرونا در استان زنجان آغاز شده است‌.
پرویزقزلباش با اشاره به اینکه موج چهارم بیماری کرونا در استان با یک رفتار جدید و کاملا مثل رفتار ویروس کرونای انگلیسی است، گفت: این الگو همانند الگویی است که در استان خوزستان اتفاق افتاده بود، آغاز شده است.
قزلباش با بیان اینکه در دوره جدید بیماری کرونا اطفال و سنین پایین‌تر بیشتر گرفتار می‌شوند، افزود: در ساعت ۱۵ امروز ظرفیت بیمارستان‌های ولیعصر (عج) و آیت‌الله موسوی زنجان تکمیل شد و جایی برای پذیرش ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه اکنون ظرفیت همه بخش‌های ICU تکمیل بوده و ۱۵ نفر در انتظار هستند، گفت: ۱۵ نفر دیگر در انتظار باز شدن بخش مراقبت‌های ویژه هستند.
وی با اشاره به ترس مردم در فروردین ۹۹ از ویروس کرونا و به تعویق انداختن درمان‌های خود و مراجعه نکردن به مراکز درمانی استان، گفت: اکنون همانند مدت مشابه سال گذشته نیست و با آشنایی اجمالی که مردم با ویروس کرونا داشتند، سایر بیماران درمان‌های خود را دیگر به تعویق نمی‌اندازند.
قزلباش با اشاره به اینکه زنجان دارای ۲ هزار تخت بیمارستانی است، ادامه داد: حدود ۱۵ درصد این تخت‌ها در شهرستان‌های کوچک استان هستند و پیش‌بینی می‌شود اگر با همین منوال به پیش رویم، روزانه حدود ۲۵۰ و در بدترین شرایط به ۳۰۰ بیمار کرونایی بستری در استان زنجان برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه بیماری کرونا در شهرستان‌های زنجان، ابهر و خرم‌دره شدت بیشتری دارد، تصریح کرد: این شهرستان‌ها بیشترین نیاز به تخت را دارد‌
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت شهرستان خرم‌دره در وضعیت قرمز کرونایی و شهرستان‌های زنجان و ابهر در وضعیت نارنجی قرار دارند، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود در روزهای آتی این دو شهرستان به وضعیت قرمز تبدیل شود.
قزلباش با اشاره به اینکه همچنان درمان موثری برای بیماری کرونا وجود ندارد، گفت: تنها برای بیماران اقدامات درمانی مراقبتی انجام می‌شود، بنابراین پیشگیری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مهمترین اصل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه ۵۰ بخش ICU در استان زنجان آماده شده است، اضافه کرد: ولی توان تجهیز این بخش‌ها را نداریم، گفت: یک هزار و ۳۰۰ تخت در نقاهتگاه‌های استان داریم که می‌توانیم از ظرفیت آن برای بستری آخرین روز بیماران مرخصی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه بحث تامین اکسیژن موردنیاز بیماران مبتلا به کرونا یکی از اصلی‌ترین مشکلات موجود در استان است، عنوان کرد: از امروز بیمارستان امام حسین (ع)، بیمارستان امید ابهر و درمانگاه مطهری تا ساعت ۱۲ شب اقدام به گرفتن تست می‌کنند.

انتهای پیام/۷۳۰۰۴/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان ویروس کرونا بیمارستان بیماری بستری سرپایی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۲۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه و شباهت آن با لنست روسی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عکس| تصویری از مجسمه سنگی رونالدو و شباهت عجیبش به این بازیکن
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد