Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@19:27:42 GMT

شاخص های رتبه بندی ۱۴۰۰ به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۵۸۰۷

شاخص های رتبه بندی ۱۴۰۰ به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت در ۱۶ اسفندماه نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی نوشته و در آن خاطرنشان کرد در رتبه بندی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۰ تلاش شده است تا فعالیت در حوزه‌های دانشگاه به صورت شش بعدی و در پیکره‌ای واحد و مؤثر بر کیفیت «سرمایه های انسانی» دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی - دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با صدور نامه‌ای با سه امضا، شاخص‌های رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای اجرا در سال ۱۴۰۰ را معرفی کردند.

از آنجا که رتبه بندی‌های بین المللی عمدتاً بر شاخص‌های کمی استوار هستند لزوم ظهور رتبه بندی‌های ملی و منطقه‌ای که کیفیت عملکرد دانشگاه‌ها را هدف گرفته اند بیش از پیش احساس می‌شود.

معاونت‌های آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تاکنون با فواصل زمانی مختلف نتایج رتبه بندی‌های خود را به صورت مجزا منتشر کرده اند.

معاونت آموزشی در رتبه بندی‌های دوره‌ای خود موسوم به طرح راد، تلاش کرده است تا در جهت بهبود فرایندهای محوری آموزش، پویایی جهت دار و پایایی و استحکام درونی فعالیت‌های آموزشی حرکت کند.

معاونت تحقیقات و فناوری نیز با انتشار ارزشیابی و رتبه بندی‌های سالانه خود به معرفی برترین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه پژوهش و فناوری کشور پرداخته است.

علت تمایز رتبه بندی ۱۴۰۰ با رتبه بندی‌های قبلی

در نامه معاونان وزیر بهداشت آمده است: «در رتبه بندی ۱۴۰۰، تلاش شده است تا با دیدگاهی تلفیقی به فعالیت‌های دانشگاهی، علاوه بر تجمیع رتبه بندی‌های آموزشی و پژوهشی، ارتقا کیفی فعالیت‌های حوزه فرهنگی – دانشجویی نیز مد نظر قرار گیرد چرا که امروزه با ظهور دانشگاه‌های نسل آینده و فناور، دانشگاه‌ها علاوه بر اهتمام و رقابت بر کسب جایگاه‌های کیفی در آموزش و پژوهش، باید با معرفی و ارائه خدمات فرهنگی با کیفیت بالا، رضایت دانشگاهیان را نیز تضمین کنند.»

جزئیات رتبه بندی شش وجهی تعالی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰

در این رتبه بندی با تکیه بر مدل شش وجهی تعالی دانشگاه‌ها (مرجعیت علمی، حکمت بنیانی، فناور با نگاه به آینده، مأموریت گرا، پاسخگو و مطرح در گستره بین الملل)، تلاش شده است تا از هر معاونت شاخص‌هایی همگن احصاء شود که بر هرکدام از شش وجه تأثیری مثبت داشته باشد؛ ضمن آنکه همزمان با اتکاء به معرفی برخی شاخص‌های ویژه، عملکرد اختصاصی هر معاونت نیز مورد ازیابی قرار خواهد گرفت.

این مدل، ساختار مفهومی جامعی است که براساس اسناد بالادستی طراحی مدیریت علمی ارائه شده است. این ساختار تنظیمی شامل شش ورودی، سه فرآیند اصلی و شش خروجی است و به صورت مدلی تقریباً منسجم و همه جانبه معرفی شده که برای هماهنگ کردن بردار تمامی خرده فعالیت‌های علمی دانشگاه بسیار ضروری است.

پیش نویس اولیه شاخص‌های مورد نظر در رتبه بندی ۱۴۰۰، تعاریف عملیاتی و منبع اخذ داده‌ها، به معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و دانشجویی فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارسال شده است تا دانشگاه‌ها با آمادگی بیشتری به این رتبه بندی وارد شوند.

همچنین از دانشگاه‌ها خواسته شده است تا نظرات خود درباره رویکرد، روش و شاخص‌های مورد استفاده در این طرح را به دبیرخانه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کنند.

کد خبر 5182968

منبع: مهر

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آموزش پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان دوره دکتری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه ها ویروس کرونا جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های ایران آموزش پزشکی دانشگاه تربیت مدرس خوابگاه دانشگاه های علوم پزشکی تحقیقات و فناوری رتبه بندی ۱۴۰۰ رتبه بندی رتبه بندی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود