Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: سازمان مدیریت بحران شهر تهران در نظر دارد با هدف بهره مندی از ظرفیت های علمی شرکت های دانش بنیان «مرکز نوآوری مدیریت بحران» را راه اندازی کند.
حیدر کلهر، معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان مدیریت بحران شهر تهران در گفتگو با شهر درباره برنامه های این سازمان در حوزه مشارکت های مردمی در سال جدید گفت: برنامه های امسال ما در راستای برنامه های دو سال قبل است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه هایی که مهمترین رویکرد آن در حوزه آموزش و فرهنگ سازی با استفاده از ابزار رسانه های صوتی و تصویری و شبکه های اجتماعی در مقابله با بحران های احتمالی خواهد بود. 
او ادامه داد: یکی از این برنامه ها، اجرای یک برنامه رادیویی20 دقیقه ای به صورت روزانه در رادیو تهران است که در سال قبل آغاز شد و امسال هم بنا داریم کیفیت محتوای آن را بالا ببریم و این برنامه که یکی از برنامه های پرشنونده در رادیو تهران است با کیفیت محتوایی بهتری به شنوندگان عرضه شود. 
کلهر افزود: در سیمای جمهوری اسلامی هم با همکاری شبکه پنج روزانه یک برنامه تلویزیونی چند دقیقه ای به عنوان شهر آماده در قالب معرفی مخاطرات و ظرفیت مدیریت محلات پخش می شود. این برنامه در سال جدید ادامه خواهد یافت همچنین یک کار کودک هم در قالب برنامه رنگین کمان به صورت هفتگی در شبکه پنج اجرا می شود که آن هم ادامه دارد.
او اضافه کرد: یک برنامه جدید هم از اواسط بهار با عنوان آماده شو از طریق شبکه نسیم تولید و پخش می شود که قالب مسابقه دارد و به دنبال ارتقای فرهنگ مقابله با بحران و آموزش در این زمینه است یک برنامه 20 دقیقه ای هم از شبکه سه با هدف ارتقای آمادگی شهروندان به روی آنتن خواهد رفت. 
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان مدیریت بحران شهر تهران درباره فعالیت های مجموعه زیر نظرش در شبکه های اجتماعی هم گفت: در پیامرسان اینستاگرام یک صفحه با نام شهر آماده داریم که بیست هزار دنبال کننده دارد و در آن مطالب آموزشی خوبی در قالب پست و لایو ارائه می شود که مورد استقبال شهروندان هم قرار گرفته است برنامه ها این است که این صفحه در سال جدید به بیش از صد هزار دنبال کننده برسد و بتواند تاثیر بیشتری بر مخاطبان بگذارد .
او به «مدرسه آماده» اشاره کرد و گفت: امسال کار ویژه ای در مدارس انجام می دهیم همان طور که می دانید طرح «مدرسه آماده»در انتهای سال 99 طرحی ملی شد و قرار شد در مدارس کلانشهرهای کشور اجرا شود برای اجرای این طرح در سطح کشور سازمان مدیریت بحران شهر تهران برنامه ریزی مفصلی کرده است و بر اساس این طرح در پایان 1400 بخش عمده ای از مدارس کلانشهرهای ایران اجرا خواهد شد. البته اجرای این طرح از طریق آموزش و پرورش خواهد بود. 
کلهر در پاسخ به این سوال که چقدر از مدارس تهران تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند گفت: در تمام مدارس دولتی تهران طرح مدرسه آماده تا 80 درصد اجرا شده است و مدارس غیرانتفاعی هم در برنامه اجرای طرح هستند در قالب این طرح کارکنان مدارس اعم از معلم و مدیر تا دانش آموزان تحت آموزش های لازم برای مقابله با بحران قرار می گیرند. تاکنون از 80 هزار کادر مدارس 65 هزار نفر مورد آموزش قرار گرفته اند و به همین نسبت هم بخش قابل توجهی از دانش آموزان آموزش های لازم را دیده اند. علاوه بر این سند مخاطرات غیرسازه ای سه هزار مدرسه در تهران تکمیل شده است که بر اساس این سند سطح ایمنی مدارس مشخص می شود و بر اساس سطح ایمنی مشخص شده برنامه کاهش مخاطرات در اختیار مدارس قرار می گیرد. همچنین 50 مدرسه هم به تجهیزات لازم در مقابله با بحران مجهز شده اند و برنامه ما این است که در سال جدید 50 مدرسه دیگر به این تجهیزات مجهز شوند. البته ذکر این نکته ضروری است که تامین این تجهیزات به عهده شهرداری نیست اما سازمان مدیریت بحران شهر تهران با توجه به دغدغه ای که برای حفظ جان شهروندان به خصوص دانش آموزان دارد این تجهیزات را که در یک کمد جاسازی شده است تهیه و به مدارس اهدا می کند. 
کلهر به تاسیس «مرکز نوآوری مدیریت بحران» در تهران اشاره کرد و گفت: امسال مرکز نوآوری مدیریت بحران را راه اندازی می کنیم که به دنبال بکارگیری و بهره مندی از ظرفیت های علمی و دانش بنیانی و حوزه استارت آپی است. تاسیس این مرکز با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد، کارهای مقدماتی آن انجام شده است و امیدواریم تا قبل از نیمه سال آن را افتتاح کنیم. 
او به «خانه های دوام» اشاره کرد و گفت: بحث خانه های دوام و ایمنی که یک دهه است در همه محلات دنبال می شود و امسال به دنبال این هستیم با همکاری شورا و شهرداری یک نظام تشویق هوشمند شهروند داوطلب طراحی کنیم تا هر شهروندی که داوطلبانه در حوزه مدیریت بحران در شهر داوطلبانه فعالیت هایی انجام دهد به صورت هوشمند خدمات و تسهیلاتی را در اختیار او قرار دهیم و این کار بزرگ و تاثیرگذاری در بالا بردن مشارکت های مردمی است. 
او همچنین به برنامه جدید شهرداری برای ایجاد «دانشگاه آماده» اشاره کرد و گفت: یک کاری در دانشگاه های شهر تهران داریم که با دانشگاه خواجه نصیر شروع کرده ایم و نام آن "دانشگاه آماده" است که بحث های آموزشی و ارزیابی ایمنی دانشگاه ها را پوشش می دهد در این طرح مثل «مدرسه آماده» موضوع آموزش دانشجویان و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه ها را دنبال می کنیم و به دنبال افزایش سطح ایمنی دانشگاه ها هم خواهیم بود. این طرح با دانشگاه خواجه نصیر آغاز شده و به تدریج در سایر دانشگاه ها هم انجام خواهد شد.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران شهر تهران مرکز نوآوری مدیریت بحران مشارکت های مردمی مقابله با بحران اشاره کرد و گفت مدرسه آماده سال جدید دانشگاه ها یک برنامه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آب گرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرهای ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکارهای لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

کد خبر 6088612

دیگر خبرها

  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • معرفی استان کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی غرب کشور در سوانح و بلایای طبیعی
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت