Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

غلامرضا پولادفر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه وضعیت فعلی شیوع ویروس کرونا در فارس، حاکی از موج چهارم این بیماری است، گفت: براساس بررسی‌های انجام شده ویروس غالبی که اکنون در کشور مردم را درگیر می‌کند، کرونای انگلیسی است و کرونای قبلی چرخش ضعیف تری دارد.

او افزود: علاوه بر ویروس کرونای انگلیسی، مابقی انواع کروناها از جمله کرونای آفریقای جنوبی و برزیلی هم مطرح است که ویژگی‌های خاص خود را دارند و عمده خصوصیت آنها این است که احتمال انتقال بسیار بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری‌های عفونی کودکان ادامه داد: از نظر سنی نیز نتایج بررسی‌ها متنوع است اما نگرانی از بابت درگیری کودکان، عفونت‌ و آلودگی آنها به نوع جدید بیشتر است و وقتی ویروس چرخش زیادی در جامعه می‌کند، طبیعی است که در تماس با کودکان، احتمال بروز عفونت در آنها بالاتر ‌رود.

پولادفر خاطرنشان کرد: اگرچه خوشبختانه این بیماری در کودکان از شدت کمتری در همه نقاط دنیا برخوردار است اما وقتی تعداد مبتلایان در رده سنی پایین بیشتر می‌شود، درصد کسانی که بیماری شدیدتری می‌گیرند و نیاز به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه دارند، زیاد خواهد شد و در نهایت تعدادی از بیماران دچار مرگ و میر می‌شوند.

او تاکید کرد: باید تلاش‌ها بر جلوگیری از ابتلا به بیماری متمرکز شود، چرا که وقتی فردی دچار این بیماری می‌شود دیگر اعضای خانواده از جمله کودکان هم در معرض این بیماری قرار می‌گیرند.

این متخصص بیماری‌های عفونی کودکان اضافه کرد: نگرانی که از بابت درگیری کودکان به بیماری کرونا ایجاد می‌شود علاوه بر درگیری مستقیم با خود ویروس، پاسخ ایمنی شدیدی است که دو تا سه هفته پس از عفونت ایجاد می‌شود.عفونت می‌تواند بدون علامت و حتی با یک علایم سرماخوردگی خفیف ظاهر شود؛ در حالی که دو تا سه هفته بعد با تب بیماری خود را نشان خواهد داد و در این حالت می‌تواند عوارض طولانی مدت یا مرگ و میر در کودکان ایجاد کند.

پولادفر همچنین با تاکید بر اینکه بروز علائم گوارشی از همان ابتدا جزو علائم کرونا به ویژه در کودکان بوده است، گفت: نمی‌شود یک خط گذاشت که اگر فلان علائم باشد، پس کرونا داریم و اگر نباشد بدین معناست که دچار بیماری نیستیم، چرا که تنوع علائمی این بیماری از علائم خفیف تا شدید مانند درگیری ریوی را در برمی‌گیرد و باید برای تشخیص قطعی آن به پزشک مراجعه کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا موج چهارم کرونا انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903007

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علائم فشار خون بالا