Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ فریدون عباسی نماینده مجلس و رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی در گفت وگو با عصر ایران با اشاره به آغاز مذاکرات غیر رسمی ایران و آمریکا در وین، گفت: ما با رعایت اصل حکمت و عزت موافق مذاکره هستم ،مذاکره ای که تیم فعلی انجام می دهد چون بر مبنای مبانی نظری و دیدگاه فلسفی خاص است لذا راحت می شود نتیجه آن را پیش بینی کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در سال ۹۲ پیش بینی می کردیم و می گفتیم که این مذاکرات به امضا برجام می انجامد و همین اتفاق هم افتاد و برجام بی فرجام امضا شد و بعد از آن اینستکس هم جواب نداد.

سیب و گلابی وعده می دادند؛ سیب و گلابی شد دلار ۳۰ تومانی، مرغ ۴۰ تومان و گوشت بالای ۱۳۰هزارتومان.

وی بیان کرد: اگر دقت کنیم می بینیم وعده دادند درختی می کارند که سه چهارسال بعد میوه بدهد. این درخت میوه داد ولی میوه اش برای مردم بد طعم و زهرآگین بود، میوه اش سختی برای مردم بود.

نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حال حاضر نیز همان آدم‌های که این روش غلط را قبلا طی کرده اند برای مذاکره به وین رفته اند. آیا با گذشتۀ این مذاکرات انتظار داریم از دل این مذاکرات نتیجه مثبتی عاید کشور شود، آقایان رفته اند و دوباره آمریکا را در یک اتاق می گذراند و بازی درمی آورند تا افکار عمومی داخل کشور را فریب می دهند چون اینها به دنبال این نیستند که از موضع قدرت مسئله را حل کنند.

وی ادامه داد: تیمی که برای مذاکره رفته است به نظریه تنش زدایی معتقدند که تنش زدایی هم با شکست مواجه شده است ‌وبه همین دلیل به این مذاکرات خوش بین نیستم .

عباسی در پاسخ به این سوال که چرا مجلس یازدهم از ابتدا با سیاست های برجامی دولت مخالف بوده است، گفت: دولت و در رأس آن آقای رئیس جمهور و معاون وی آقای جهانگیری و ‌‌برخی از افراد نزدیک به اینها برای مجلس ذره ای ارزش  قائل نیستند. یکی از دلایل این گفته عدم حضور رئیس جمهور در مجلس است. یعنی حتی برای معرفی یکی از وزرا مهم کابینه که وزارت صمت است در مجلس حضور نیافت، برای تبریک سال نو به نمایندگان در مجلس حضور نیافت، بهانه اش هم برای عدم حضور در مجلس کرونا است.

اگر کرونا بگیریم فوقش این است که میمیریم این همه مردم کشور می میرند، رییس جمهور آیا ارزشی برای جان و سلامتی آنها قائل است. حداقل دوسه نفر از نمایندگان در اثر کرونا جانشان را از دست دادند، جان رییس جمهور که عزیزتر از آنها نیست که به دلیل ترس از بیماری کرونا در مجلس حضور پیدا نمی کند. رئیس جمهور باید در مجلس حضور یابد و وظایف قانونی اش را انجام دهد .

عباسی تاکید کرد: ما الگویی تحت عنوان رابطه مجلس با وزارت نیرو داریم که وزیر نیرو می تواند این الگو را درس بدهند. اگر مشکل رئیس جمهور حل مسائل کشور است بر اساس این الگو مثل وزارت نیرو با مجلس بنشیند حرف بزنند. ما با این الگو با وزارت نیرو هم افزایی داشته ایم و توانسته ایم مشکلات حوزه آب و برق را با حضور بخش خصوصی حل کنیم .

وی ادامه داد: مجلسِ قبل در سال ۹۴ اجازه اجرا برجام را به دولت داد در واقع مجلس مصوبه ای در این رابطه نداشت بلکه اجازه داد که دولت با شرایطی برجام را اجرایی کند شرایط مجلس و شورای عالی امنیت ملی مشخص است ،۲۸شرط هم رهبری مشخص کردند دولت بسیاری از آن شرطها را انجام نداده است و یکجانبه می خواهد عمل کند و هر تصمیمی می گیرد را اجرایی می کند و به رای مردم علاقمند نیست .

رئیس کمیسیون انرژی تصریح کرد: رئیس دولت اظهار کرده است که منتقدان سواد ندارند و باید به جهنم بروند ما چطور می توانیم به این فرد اعتماد کنیم که ادامه راه را درست برود. الان مخالف اجرای برجام نیستیم چون اجرا آن مصوبه مجلس دارد ولی خوب دولت از اجرای برجام چه نتیجه ای گرفت؟ نه فرصت صد روزه اش جواب داد، نه سیب و گلابی و نه اینستکسش جواب داده است .

وی تاکید کرد: ما می گوییم بس است و بهتر است دولت مصوبه مجلس در بحث لغو تحریم ها را اجرایی کند که در اجرا این هم اختلال می کند. یعنی در آئین نامه اجرایی آن اختلال می کند و آن را درست نمی نویسد. در جواب دادن به مجلس جواب نمی دهد و اطلاعات به موقع نمی دهد.

الان ما مجدانه پیگیر اجرای مصوبه مجلس هستیم و همین روزها بازرسی تاسیسات هسته ای را انجام می دهیم که آیا دولت مصوبات مجلس را اجرایی کرده است یا نه ؟ولی این به معنی تقابل با دولت نیست بلکه به معنی این است که اگر دولت جواب نداد تذکر می دهیم در غیر اینصورت مطابق مصوبه خاطیان را به دادگاه معرفی می کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 حسن روحانی مجلس شورای اسلامی برجام نشست وین فریدون عباسی نشست وین در مورد برجام سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 مجلس حضور رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم

به گزارش تابناک اقتصادی؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه دوم فروردین ماه در نشست بررسی مسائل ارزی که با حضور رئیس بانک مرزی و وزیراقتصاد و امور دارایی برگزار شد اظهار داشت: مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده است. وی تأکید کرد: دولت و مجلس باید در موضوعات مرتبط با ارز با هم اتفاق نظر داشته باشند تا مردم از این وضعیت بیش از پیش آسیب نبینند.

فردای آن روز، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده اردبیل در خصوص مسائل ارزی و عملکرد بانک مرکزیی تاکید کرد: پیرو مسائل مربوط به ارز در روز یکشنبه با دوستان‌مان در دولت، بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، رئیس کمیسیون‌های اقتصاد، صنعت، جهش تولید و بودجه جلسه گذاشتیم و ادامه بحث‌مان به چهارشنبه موکول شد و حتماً گزارش جمع بندی مربوط به ارز را هفته بعد در صحن مجلس ارائه می‌دهیم.

بنابراین؛ روز گذشته دومین جلسه نشست مشترک مجلس با تیم اقتصادی دولت برگزار شد. جلسه‌ای که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

درباره جزئیات این نشست و صحبت های رئیس مجلس، ایسنا نوشته است: در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد؛ بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم. در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آن‌ها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

همه اختیار‌ها را به رئیس بانک مرکزی دادیم، اما ...

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه هفته آینده برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد