Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس جمهوری با بیان اینکه امروز یک صدای واحد از کشورهای متعهد به برجام شنیده می‌شود، گفت: همه اطراف توافق برجام به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ راه حلی بهتر از توافق برجام و هیچ مسیری جز اجرای کامل برجام وجود نخواهد داشت.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت اظهار کرد: در روزهای اخیر ما شاهد فصل تازه ای از تجدید حیات برجام هسیم همه کشورهایی که در برجام متعهد بودند، در این روزها در وین اجتماع کردند حالا با ترکیب‌های مختلف از جمله ترکیب ۱+۴ با حضور ایران و ترکیب ۱+۴ با حضور آمریکا، اما به هر حال به هر نحوی که بوده امروز یک صدای واحد شنیده می‌شود و آن این که همه اطراف این توافق هسته ‌ای به این نتیجه رسیده اند که هیچ راه حلی بهتر از توافق برجام و هیچ مسیری جز اجرای کامل برجام وجود نخواهد داشت و این موفقیت جدید برای جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از افتخارات دولت این است که در سال های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ و در ماه های اولیه ۱۴۰۰ با همه سختی ها و فشارها و شدیدترین تحریم ها و جنگ اقتصادی کشور را طوری اداره کرد که نه دوستان ما، ‌بلکه دشمنان ما هم امروز اعتراف دارند که فشار حداکثری شکست خورده است این بالاترین عمل و از افتخارات دولت دوازدهم است.

رییس جمهوری اضافه کرد: دولت در مقابله با فشار روانی، سیاسی و تبلیغاتی به گونه ای مقاومت کرده در این که راه دشمنان منجر به شکست شده است امروز تردید وجود ندارد البته همه ما می‌دانیم این موفقیت در سایه مقاومت و یکپارچگی ملت ایران بوده است ما تردید نداریم، اگر ایستادگی مقاومت و تحمل رنج و ها سختی ها نبود شرایط دیگری داشتیم.

روحانی گفت: دولت حتی در این جنگ سه ساله حاضر نشد توصیه برخی از دوستان را عمل کند که گفتند برای ارزاق عمومی و کالاهای ضروری سیستم کوپنی فعال کنید. ما زیر بار نرفتیم. ما نیاز به سیستم کوپنی نداریم، ما می‌توانیم کالا را به اندازه نیاز جامعه به وفور در اختیار مردم قرار دهیم و در این سه سال کالا به وفور در اختیار مردم قرار گرفته است، البته قیمت گران بوده و مردم در فشار هستند ما کاملا این را قبول داریم اما در عین حال نتوانستند اقتصاد ما را بشکنند.

پیروزی ملت ایران را دست‌کم نگیرید

وی گفت: در شرایط تحریم امروز آمریکا به صراحت می‌گوید که سیاست فشار حداکثری شکست خورده و دیگر جواب نمی‌دهد. به صراحت می‌گویند راهی جز مذاکره نداریم و اگر شما آماده‌اید ما حاضریم مستقیم مذاکره کنیم و اگر آماده نیستید، حاضریم غیرمستقیم با گروه ۱+۴ مذاکره کنیم، این به معنای پیروزی ملت ایران است که نباید آن را دست کم بگیریم.

رییس دولت تدبیر و امید تاکید کرد: رسانه‌ها، فضای مجازی و حقیقی ما می‌خواهند این واقعیت را بپوشانند و این پیروزی را تحریف کنند. این یک پیروزی عظیم و بزرگ در تاریخ ملت ایران است و این مربوط به دولت دوازدهم نیست. مربوط به ملت ایران است چرا که سه سال و نیم در برابر همه فشارها ایستاده و مقاومت کرده است.

وی ادامه داد: آنها نسبت به ملت ایران چقدر جنایت کردند اما شکست خوردند. برای نخستین بار در تاریخ آمریکا و در دوره دولت ترامپ منزوی‌ترین دولت در سازمان ملل، شورای امنیت، مجمع عمومی و دادگاه لاهه و افکار عمومی بود. اگر تنها نمی‌ماند در شورای امنیت می‌توانست اسنب بک را پیش ببرند، اگر تنها نمی‌ماند درباره پایان تحریم تسلیحاتی ایران می‌توانست موفقیت به دست بیاورد که نتوانست و تنها ماند. حتی یاران سنتی‌اش او را یاری نکردند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا بعنوان متحدین سنتی آمریکا هم حمایت و قبول نکردند و رای مخالف دادند و یک جزیره پیدا کرد و آن را همراه خود کرد. یک کشور به درد بخور آمریکا را حمایت نکرد این پیروزی بزرگ است چرا آن را نمی‌گوییم.

اگر قرار است از پول ملت فیلم درست کنید واقعیت‌ها را نشان دهید/ چرا برای شکست‌های ‌آمریکا فیلم درست نمی‌کنید

روحانی اضافه کرد: این پیروزی سیاسی ملت بزرگ ایران است و ما در دولت دوازدهم با رهبری رهبر معظم انقلاب و حمایت و هدایت ایشان توانستیم آمریکا را شکست دهیم چرا برای آن شکست از پول ملت فیلم درست نمی‌کنید. اگر قرار است از پول ملت فیلم درست کنید واقعیت ها را نشان دهید. حقیقت‌ها را به مردم بگویید. پیروزی ملت را بگویید. نباید به مردم غیرواقعی بگوییم و واقعیت‌ها را تحریف کنیم.

رییس جمهوری گفت: امروز نشاط، زنده بودن، حیات، قدرت و توسعه‌ای که از جاسک گرفته تا چابهار و راه‌آهنی که از چابهار به سمت راه‌آهن سراسری در حال اجراست، تا آبی که در منطقه شرق از دریای جنوب به فلات مرکزی آوردیم، تا گازی که وارد شرق کشور و سیستان و بلوچستان شد تا جاده بزرگراهی که در سراسر سواحل مکران و جنوب ایران می‌بینید، در تاریخ هفت هزار ساله ایران کی بوده است؟

روحانی افزود: شما بروید و در تاریخ ایران ورق بزنید. چه کسی این کار را انجام داده است؟ ما در زمان تحریم، فشار و سختی این کار را انجام دادیم، ما در حال تحریم راه‌آهن را می‌کشیم، راه‌آهن از چابهار به سمت زاهدان است، آب را از خلیج فارس به سمت زاهدان و زابل طراحی می‌کنیم، آب را از دریای جنوب تا کرمان، سیرجان و یزد و اردکان بردیم و بعد به اصفهان، خراسان جنوبی و مشهد ادامه پیدا می‌کند، این کار عظیم کجا انجام گرفته است؟

وی تصریح کرد: چرا اینها را نمی‌گوییم، چرا فیلم برای سواحل مکران فیلم نمی‌سازیم، چرا نمی‌گویم در زمان فشار آمریکا ما آمریکا را شکستیم، چرا آمریکا متواضع شده و سر فرود آورده و با ما اینگونه سخن می‌گوید.

رییس جمهوری افزود: آمریکا اکنون می‌گوید آیا می‌خواهید ۲ نفر، ۳ نفری، ۶ نفری صحبت کنیم، ما آماده هستیم و می‌خواهیم حرف بزنیم و حل کنیم. این لحن آمریکا در برابر ملت ایران و قدرت ملت ایران را چه کسی می‌توانست به وجود آورد؟

روحانی خاطرنشان کرد: آنچه ما امروز در تاریخ کشورمان می‌بینیم، شرق و غرب آباد، جنوب و شمال آباد که در دولت یازدهم و دوازدهم تحقق پیدا کرده است، ۵۵۰ هزار هکتار زمین در غرب کشور و ۴۶هزار هکتار در شرق کشور احیا شده است، این در چه زمانی بوده است؟ این همه کانال، زهکشی، و آب را به زمین‌ها بردن و اجرای آبیاری مدرن، کی در تاریخ ما سابقه داشته است؟

وی ادامه داد: اینکه ما در یک دولت بتوانیم ۵۰ سد ملی افتتاح کنیم و تا امروز ۵۲ سد ملی افتتاح کرده‌ایم؟ کی چنین چیزی بوده است؟ شک دارید ما در بنزین خودکفا هستیم؟ شک دارید بزرگترین صادر کننده بنزین در منطقه هستیم؟ شک دارید صادرکننده گازوییل هستیم؟ مگر ما در دولت قبل وارد کننده اینها نبودیم؟ چرا اینها را نمی‌گویید؟

رییس جمهوری یادآور شد: مگر در زمینه‌ محصولات کشاورزی امروز شرایط ما با دیروز متفاوت نیست؟ چرا این تفاوت‌ها را تبیین می‌کنیم و نمی‌گوییم؟ نتیجه اینکه ما بگوییم یا نگوییم، دشمن این محاسبات را به خوبی مشاهده کرده و در برابر قدرت این ملت سر فرود آورده است و امروز برای اینکه بنشیند و درباره اجرای برجام و بازگشت به تعهدات خود آماده است.

آمریکا می‌خواهد توبه کند/ به دنبال فعالیت‌های غیر صلح‌آمیز نیستیم

روحانی تصریح کرد: بازگشت به تعهدات به معنای دینی ما همان توبه است. آمریکا آمده و می‌خواهد توبه کند و به برجام برگردد. حال اینکه چقدر راست می‌گوید و در مقام اجرا به حرف خود وفادار است این را باید ببینیم. ما اکنون نمی‌خواهیم قضاوت نهایی کنیم. ما قضاوت تا امروز را انجام می‌دهیم و تا امروز این حالت را می‌بینیم.

وی با بیان اینکه آنچه ایران می‌گوید مورد قبول افکار جهانیان است، گفت: ما می‌گویم که به تمام تعهدات برجامی‌مان برمی‌گردیم در صورتی که آمریکا برگشته باشد و ببینیم در عمل هم اجرا می‌کند ما یک حرف منطقی می‌زنیم و حرف غیرمنطقی نمی‌زنیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای‌مان را به همین ندا به گوش جهانیان می‌رسانم، افزود: ما دنبال این نیستیم که فعالیت‌های غیرصلح‌آمیز انجام دهیم. اینکه گفتیم اکنون پروتکل الحاقی را اجرا نمی‌کنیم، سانتریفیوژهای جدید و مدرن را فعال می‌کنیم، همه اینها موقت است. اگر آنها به همه تعهداتشان برگردند ما هم به همه تعهدات‌مان برمی‌گردیم.

روحانی افزود: این مسئله بسیار مهمی است که مردم ما امروز می‌بینند و این فصل جدید و تازه از روز گذشته آغاز شد. اگر طرف مقابل ما یعنی آمریکا، جدیت کافی و صداقت لازم از خود نشان دهد و ما همین ۲ کار را بیشتر نمی‌خواهیم، به اعتقاد من اگر در جایی مذاکره نیاز است ما می‌توانیم در یک زمان کوتاهی با ۱+۴ مذاکره کنیم.

رییس جمهوری افزود: آمریکا بدون مذاکره هم می‌تواند تعهدات خود را اجرا کند البته به دنبال بهانه هستند. اینکه اینها باید تدوین و تبیین شود، از نظر ما اشکالی ندارد، ما حرفی نداریم. ولی راه و مسیر ما همانی است که رهبر انقلاب اسلامی تصریح کردند و همان راه را به حول و قوه الهی انجام خواهیم داد.

رییس دولت تدبیر و امید در ادامه با اشاره به فرارسیدن ۲۰ فروردین سالروز فناوری هسته ای گفت: ما در روز ۲۱ مراسم افتتاح های جدید را خواهیم داشت و مردم مطلع خواهند شد که از پارسال تاکنون چه اقدامات مهمی انجام شده است و ده ها پروژه مهم را خواهند دید که به افتتاح می رسد.

خاصیت مصوبه مجلس این بود که واقعیت توانمندی هسته‌ای کشور ‌آشکار شد

روحانی اظهار داشت: چیزی که به خورد مردم دادند این بود که این‌ها هسته ای را بریدند، این حرف‌های دروغ زدند و این دروغ آشکار شد. مجلس یک مصوبه ای به تصویب رساند، ما البته نظرمان را گفتیم و بر آن باقی هستم اما این مصوبه یک خاصیت داشت که این واقعیت این بود که واقعیت توانمندی هسته ‌ی ما به خوبی آشکار شد وقتی می‌نشستند و می‌گفتند سازمان انرژی اتمی طراحی کند و ۲۰ درصد را اجرایی کند نه تنها ۲۰درصد اتفاق افتاد حتی بسیار از آنچه که مصوب شد، تولید شد و ما قدرت تولید داریم.

وی تاکید کرد: من به جرات این ادعا را می‌کنم این را رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کند هیچ وقت در تاریخ ایران فناوری هسته‌ای مانند امروز نبوده است، قوی‌ترین فناوری را ما امروز به نمایش جهانیان گذاشته ایم. پس دروغ به مردم گفتید که رفتید برجام را امضا کردید قدرت هسته‌ای را از بین ببرید حالا بیایید اعتراف کنید و عذرخواهی کنید.

روحانی اظهار کرد: ما فناوری هسته‌ای قوی‌تر از گذشته داریم آی آر ۸ و ۹ و ۶ داریم که می‌توانند در هر زمینه ای فعال باشد، ما می‌توانیم اراک را راه اندازی کنیم فردو باز است همه آنچه که مخزن و مقصود و اهداف بود در این مقطع توانستیم ادامه دهیم. کاری که دولت در فناوری هسته ای کرد، این است که مشروعیت فناوری هسته ای را مورد اذعان و قبولی همگان قرار دارد.

رییس جمهوری اظهار داشت: امروز در این که فناوری هسته ای ما مشروع و قانونی است جای هیچ تردیدی نیست همه می‌دانند فعالیت ایران صلح آمیز است و ما طبق قانون عمل می کنیم.

روحانی گفت:زمانی پرونده ای به نام pmd دستشان بود می‌گفتند ما هم تردید داریم صلح آمیز هست یا نیست و آیا فعالیت ایران صلح آمیز است پرونده pmd بسته شد این موفقیت بزرگ ایران در مقطع دولت‌های یازدهم و دوازدهم است.

وی اضافه کرد: ما در این دولت توانستیم تحریم تسلیحاتی را برداریم. چرا این گفته نمی‌شود. مگر با قطعنامه‌های سازمان ملل، تحریم تسلیحاتی بر ما تحمیل نشد؟ مگر سال گذشته تحریم تسلیحاتی برداشته نشد؟ کسانی که از لحاظ نظامی به قدرت نظامی تکیه دارند و می‌گویند بسیار مهم است که درست هم می‌گویند چرا پایان تحریم تسلیحاتی را که در ۲۷ مهرماه سال گذشته برداشته شد نمی گویند؟ این کار چه کسی بود؟ کار این دولت بود.

روحانی گفت: می‌گویند این دولت آیا در بخش قدرت نظامی همین عقیده را دارد؟ در حالی که این دولت است که تحریم تسلیحاتی را برداشته است. این دولت است که پدافند هوایی را از هر زمان دیگر قدرتمندتر کرده است. از اس ۳۰۰ تا سامانه‌های داخلی مختلف از ۱۵ خرداد، ۳ خرداد، باور ۳۷۳ همه در این دولت آوردیم و فعال کردیم.

پهپاد مدرن ‌آمریکایی را سرنگون کردیم

روحانی خاطرنشان کرد: هیچ زمانی قدرت پدافندی ما این گونه نبوده است و در عمل هم ثابت کردیم که توانستیم پهپاد مدرن آمریکایی را با سامانه ساخت داخل سرنگون کنیم بعد می‌گویند این دولت آیا در زمینه نظامی و دفاعی فکر می‌کند یا فقط به فکر مذاکره است؟ چه کسی این سامانه‌ها را و در چه دولتی درست کرد؟ کدام دولت بود که توانست پهپاد مدرن آمریکایی را سرنگون کند؟ امروز توانمندی‌های نظامی که در ابعاد مختلف داریم چند برابر سال ۹۲ است که نشان می‌دهد ما در این زمینه حرکتمان درست بوده است.

رییس جمهور با تاکید بر این که نگاه ما به بیرون نیست گفت: نگاه ما به توان داخلی، منابع انسانی، معادن زیرزمینی و توانمندی‌های ژئوکونومیک و ژئوپلتیک ایران است، اما در عین حال رابطه با جهان را برای توسعه و پیشرفت لازم می‌دانیم. ما نیاز داریم که تولید را بالا ببریم و این کار بدون رابطه با جهان و بازار جهانی امکان پذیر نیست.

وی با بیان این که تعامل با جهان جزو مصوباتی است که رهبر معظم انقلاب در چشم انداز امضا کرده است، گفت: رهبری در آغاز دولت دوازدهم فرمودند تعامل سازنده و گسترده با جهان داشته باشیم، بنابراین ما می‌خواهیم با جهان تعامل گسترده و سازنده داشته باشیم، البته می‌خواهیم تعامل عزتمند و با تکیه بر توان و قدرت داخلی داشته باشیم اما در عین حال بخشی از این قدرت در رابطه با تعامل با جهان حاصل می‌شود.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تحریم تسلیحاتی فناوری هسته ای دولت دوازدهم واقعیت ها رییس جمهوری ملت ایران صلح آمیز چه کسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»

به گزارش خبرآنلاین، با روی کار آمدن دولت یازدهم در ایران یکی از دغدغه‌های آن کابینه به‌ویژه وزیر و وزارت بهداشت رسیدگی به سلامت و درمان مردم بود، مردمی که بعد از چندین سال سپری کردن تحریم‌ها زیر بار افزایش هزینه‌های درمان بودند، اما دولت یازدهم تلاش کرد با طرح تحول سلامت هزینه‌های کمرشکن را از دوش مردم بردارد و تا حدود زیادی هم موفق بود.

محسن اسدی لاری، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت گذشت ۱۰ سال از طرح تحول سلامت، در این باره گفت: «درست ۱۰ سال پیش، پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۳ طرح تحول سلامت آغاز شد. طرحی که از یک سو، تعهد دولت امید و از سوی دیگر، بخشی از تکلیف جهانی در زمینه تأمین «پوشش همگانی سلامت» بود. استقبال مردم و کادر درمان در روز اول اجرای طرح، موجی از شگفتی و ناباوری بود: در زمانی که انتظار داشتند ساعتها برای تهیه وسایل و تجهیزات بیمارستانی، دارو، و یا حتی وسایل همراه بیمار بستری، از این سو به آن سو بروند، در شهر حیران و سرگردان باشند و مبالغ گزافی بپردازند، بیماران براحتی و فقط با هزینه ۱۰% از کل صورتحساب هزینه های بستری و حداکثر ۶% از هزینه خدمات سرپایی در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی، ترخیص می‌شدند و رضایت از خدمات درمانی در اقصی نقاط کشور به بیش از ۸۰% رسید که حتی در مراکز خصوصی هم بی‌نظیر بود.»

او بیان کرد: «تأمین پرستار، پزشک و متخصص برای تمامی بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی، الزام بیمارستانها برای تأمین اقلام مصرفی بیماران برای جلوگیری از سرگردانی همراهان بیمار در شهر، گسترش بیمه سلامت به همه اقشار مردم، کاهش شدید هزینه کمرشکن سلامت به حدود ۳% جمعیت، جمع شدن پدیده زشت «زیرمیزی»، بهینه سازی بیمارستانها و مراکز جامع خدمات سلامت و خانه های بهداشت در سراسر کشور، بهینه سازی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی و تخصیص دهها پایگاه بالگرد اورژانس، افزایش چشمگیر خدمات زایمان طبیعی در سراسر کشور، ارتقاء خدمات سلامت اولیه در سراسر کشور و دهها نوع خدمت جدید در مراقبت اولیه و ثانویه سلامت، که بنظر نگارنده، مهمترین آن اقدامات، ادغام عملی اهداف پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و سلامت روان در مراقبتهای اولیه سلامت بود. تأمین و ترویج اینهمه خدمات در نوع خود تحول عمیق و انقلاب در نظام خدمات سلامت ایران بود که کاملا در سمت و سوی نفع فقرا، نیازمندان و دهکهای ضعیف جامعه و از ابتدا مورد توجه اکید کشورها و سازمانهای بین‌المللی و بویژه سازمان جهانی بهداشت واقع شد.»

او ادامه داد: «اقدامات طرح تحول سلامت در دهها برنامه سلامت اولیه، دهها برنامه درمانی، هزاران پروژه عمرانی، صدها برنامه آموزش پزشکی، پژوهشی، دانشجویی، دارویی، غذایی و فناوری که تأثیرات مستقیم بر ابعاد مختلف زندگی مردم داشت، با مدیریت توانمند دکتر هاشمی و حمایت دولت در دوسال اول با تمام توان ادامه یافت و همزمانی با برجام و آمد و شدهای فراوان سرمایه گذاران خارجی و ایرانی، نویدبخش آینده ای روشن در دلهای دردمند مردم بویژه محرومان و نیازمندان و نیز انگیزه فراوان در ارائه دهندگان خدمت و نیروهای تخصصی سلامت، بود. براساس تحلیل رسمی سازمان جهانی بهداشت، هزینه های مستقیم دولت در نظام سلامت از ۳۲% در ابتدای دهه ۹۰ به ۵۴% در سال ۱۳۹۵ افزایش یافت که این افزایش توجه دولت، مستقیما موجب کاهش پرداخت از جیب مردم گردید.»

اسدی لاری گفت: «گزارش رسمی و تحلیل جامع سازمان جهانی بهداشت که در قالب کتاب «تحول نظام سلامت ایران» در سال ۱۳۹۸ منتشر شد، حاکی از سرمایه گذاری ۳ میلیارد دلاری دولت در نظام سلامت بود که به معنای سهم ۸.۱ درصدی از تولید ناخالص ملی است که در قبل و بعد از آن دوران، هیچ سابقه‌ای در کشور نداشت. به تعبیر سازمان جهانی بهداشت، نظام سلامت ایران امادگی کامل برای رسیدن به اهداف «پوشش همگانی سلامت»، ایجاد نظام سلامتی کارامد برای فردا، نوسازی ساختارهای فیزیکی (سازه‌ها) و عملکردی نظام سلامت و نهایتا پاسخگویی به نیازهای سلامت مردم در سالهای آتی داشت.»

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: «ساختار جدید نظام سلامت که حاصل توجه دولت به مهمترین نیاز اجتماعی کشور در ابتدای دهه ۹۰ و نتیجه پیگیری، تدابیر و تلاش بی‌وقفه وزیر و همکارانش در سالهای ابتدایی دولت یازدهم بود، متأسفانه با دو ابربحران پاندمی کووید و تداوم کاهش شدید درآمدهای کشور ناشی از تحریمها که آنهم ناشی از رویکرد خلاف مصالح مردم در سیاست خارجی است، و نیز با تغییر رویکرد حمایتی دولت از طرح تحول سلامت، دچار افت محسوسی شد تا آنجاکه در شرایط فعلی، متاسفانه تقریبا تمامی دستاوردهای افتخارآمیز آن دوران، از بین رفته و سبد هزینه مردم، مملو از هزینه درمان و دارو و بازگشت پدیده زیرمیزی بدلیل عدم توجه دولت به تعرفه‌های واقعی خدمات درمانی شده است.»

او گفت: «طرح تحول نظام سلامت ایران، پس از استقرار نظام مراقبت اولیه سلامت در ابتدای دهه ۶۰، یکبار دیگر نشان داد که ظرفیت اقدامات بزرگ برای پاسخگویی به بزرگترین نیازهای اجتماعی کشور وجود دارد اما نیازمند تدابیر حاکمیت، تداوم حمایت راهبردی و تلاش مستمر مدیران و ارائه دهندگان خدمات سلامت است، امری که متاسفانه در چشم انداز فعلی بسیار دور از دسترس است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903196

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • اسرائیل جرأت نشان دادن خسارت عملیات ایران را نداشت
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • اسرائیل جرأت نشان دادن خسارت‌های عملیات ایران را نداشت