Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری فارس یاسوج؛ نسیم راوند_ طبق گزارش کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان‌های بویراحمد و دنا امروز به جمع شهرستان‌های قرمز کهگیلویه و گچساران پیوستند تا این استان روزهای سختی را پیش‌رو داشته باشد.

یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرمز شد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و  بیمارستان شهید جلیل یاسوج از بروز فاجعه در صورت عدم همکاری مردم خبر دادند و زنگ خطر را به صدا درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این اوصاف و همچنین وضعیت کل کشور، مشخص می‌شود که سفر رفتن‌ها، تجمعات و دورهمی‌ها، مراسمات و عدم توجه به پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها آخر کار خودش را کرد و نتیجه‌اش وضعیت خطرناک کنونی و روزهای سخت و بحرانی آینده و احتمالا تعطیلی‌ها است.

 

تنها توصیه مسئولان حوزه بهداشت و درمان در این شرایط بحرانی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم شرکت در مراسمات و تجمعات است.

اما شاید یکی از  مکان‌هایی که از آن غافل شده‌ایم محل فروش گیاهان کوهی فصل بهار واقع در چهار راه سینما قدیم شهر یاسوج است.

دیروز به این مکان سری زدیم متاسفانه عده‌ای از فروشندگان و همچنین مردمی که خریدار بودند نه ماسکی زده بودند و نه فاصله‌ای رعایت کرده بودند.

مکان فروش گیاهان کوهی بسیار شلوغ بود، فروشندگان و خریداران بدون توجه به وضعیت کنونی کرونا و بی رحمی این ویروس در حال خرید و فروش و چانه‌زدن قیمت گیاهان بودند که امیدواریم این مکان از دید متولیان پنهان نماند و در این زمینه تصمیم‌گیری کنند و پشت گوش انداخته نشود.

 

به گزارش فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی روز گذشته از افزایش شمار جانباختگان کووید19 استان به 478 نفر خبر داد و گفت: طی 24 ساعت گذشته متاسفانه دو هم استانی بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست دادند.
 
دکتر پرویز یزدان‌پناه افزود: هم‌اکنون 368 بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 78 بیمار کرونایی قطعی بوده و 17 بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: یاسوج شهید کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی

در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیت‌های غذایی و دارویی از دامن طبیعت برداشت و برای تهیه انواع غذا‌های سنتی استفاده می‌شود.

هر سال از اردیبهشت بازارچه‌ای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و ده‌ها گونه توسط روستاییان حاشیه مراتع از دامن طبیعت چیده و عرضه می‌شود.

علاقه مردم مراغه و شهر‌های منطقه به تهیه غذا‌های محلی و سنتی از جمله آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.

در این بازار بیشتر از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قارترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش می‌رسد.

البته برداشت و فروش بی رویه و غیر اصولی این گیاهان سالهاست دوستداران طبیعت و محیط زیست را نگران کرده است.

برداشت بیش از ظرفیت با گذشت زمان موجب کاهش سطح رویش و جمعیت این گونه ها‌ی باارزش گیاهی در مراتع و طبیعت سهند شده است.

در بیشر موارد بهره برداران به علت بی توجهی به اهمیت این گیاهان آنها را از ریشه برداشت می‌کنند و با پیاز از خاک بیرون می‌آورند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برداشت بی رویه و غیر اصولی این گیاهان در طول سال‌های گذشته موجب به خطر افتادن تنوع گیاهی مراتع سهند شده است.

زارع افزود: میزان بالای برداشت این گیاهان موجب وارد آوردن آسیب‌های جبران ناپذیر به ذخایر ژنتیکی سهند شده است. با مدیریت در بهره برداری می‌توان فرصتی فراهم کرد تا این گونه‌های باارزش برای نسل‌های آینده نیز حفظ شود.

در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی شناسایی شده که از این گیاهان ۵۰ گونه آن خوراکی است و خاصیت غذایی و دارویی دارد.

کوه سهند با ۱۲۹ هزار هکتار مرتع در شمال شرقی شهرستان مراغه در آذربایجان شرقی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • حماسه‌سازی رزمندگان باعث ناکامی دشمن در جنگ تحمیلی شد
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد