Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری نخلستان ولایت مسجد جامع روستای کرد آباد اسکو، از غبارروبی و آماده سازی مسجد برای استقبال ماه مبارک رمضان خبرداد.

«عین الله برزگرزاده»، در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با بیان اینکه علیرغم شیوع بیماری کرونا مراسم های مذهبی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود، از غبارروبی مسجد جامع روستای کرد آباد اسکو به همت اعضای کانون فرهنگی هنری و نمازگزاران خبر داد و گفت: هر ساله پس از برگزاری اعیاد شعبانیه و بزرگدشت میلاد منجی عالم بشری، اعضای کانون فرهنگی هنری نخلستان ولایت با همکاری اهالی روستا  و نمازگزاران به غبارروبی و آماده سازی مسجد برای استقبال ماه مبارک رمضان می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری نخلستان ولایت مسجد جامع روستای کرد آباد اسکو»، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان همه روزه سه وعده نماز های یومیه همراه با سخنرانی امام جماعت مسجد در این مسجد برگزار خواهد شد.

برزگرزاده ادامه داد: اعضای کانون فرهنگی هنری نخلستان ولایت در این ماه پربرکت هر روز عصر بعد از نماز مغرب و عشا با حضور نمازگزاران به قرائت یک جزء از قرآن کریم می پردازند و طرح ختم قرآن را بعد از افطار در مسجد اجرا می کنند.

وی افزود: همزمان با شب های قدر نیز مراسم احیای این شب ها به صورت پرشور و با رعایت پروتکل های بهداشتی در این مسجد برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به قرارگیری شب های قدر و ایام شهادت مولی متقیان درماه مهمانی خدا، گفت:مراسم عزاداری مولای متقیان حضرت علی (ع) نیز در کنار احیای شب های قدر با سخنرانی و نوحه خوانی برپا می شود.

گفتنی است، کردآباد یکی از روستاهای آذربایجان شرقی است که در دهستان گنبر شهرستان اسکو واقع شده و دومین روستای پرجمعیت دهستان گنبر  پس از مرکز دهستان است.

یادآور می شود، شهرستان اُسکو نیز یکی از شهرهای غربی آذربایجان شرقی و از قطب‌های مهم صنایع دستی و گردشگری این استان می باشد و به شهر ملی چاپ باتیک در ایران معروف است.

 

پایان پیام/60

منبع: شبستان

کلیدواژه: کردآباد اسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی به علت تیراندازی عروسی در خرم‌آباد
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی در خرم‌آباد
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد