Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به منویات مقامات معظم رهبری(مدظله العالی) و نام‌گذاری شعار سال با عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها، گفت: فاز اول این پروژه عمرانی با اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به طول ۱۰ کیلومتر آغاز شد که قرار است در قالب این پروژه جاده دسترسی به معادن گیلان‌غرب ایجاد، تسطیح و آسفالت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محسن دارابی» افزود: از آنجایی ‌که ۷۵ درصد از معادن قیر طبیعی (بیتومین) کشور در استان کرمانشاه و در شهرستان گیلانغرب وجود دارد، احداث چنین زیرساختی می‌تواند به حفظ اشتغال این معادن که بیش از ۳۰۰ نفر است، کمک نماید.

مهندس «دیودیده»، مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ مناطق معدنی کشور نیز در این مراسم اظهار داشت: راه‌اندازی این پروژه ۱۵ ماه به طول می‌انجامد که می‌تواند راه دسترسی به ۱۰ الی ۱۱ معدن بیتومین را آسان‌تر کند.

وی اظهار داشت: (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) ایمیدرو در سال ۱۴۰۰ برای تحقق شعار سال میزان هفت هزار میلیارد ریال به ‌منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم برای معادن کشور اختصاص داده‌ است.

شهرستان گیلانغرب با ۹۰ درصد بیشترین حجم ذخایر کشور را دارا است که ظرفیت استخراج واقعی قیرطبیعی از معادن این شهرستان سالیانه ۹۰ هزار تن است.

اکنون ۲۴ معدن ثبت شده در شهرستان گیلانغرب وجود دارد که ۱۴ مورد آن با ۳۰۰ فرصت شغلی هم اکنون فعال است.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار تن جمعیت دارد.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها گیلانغرب رونق تولید جهش تولید قیر کرمانشاه صمت پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها گیلانغرب رونق تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها گیلانغرب رونق تولید جهش تولید قیر کرمانشاه صمت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان