Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود یک دهه است که هیئت قایقرانی اصفهان توسط خانواده قاضی عسگر اداره می‌شود اما این ثبات مدیریتی لزوما خروجی مطلوب نداشته و به‌نوعی رکورد فعالیت این رشته ورزشی را در اصفهان به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ در روزهای نزدیک به مجمع انتخابی این هیئت که خود با حواشی تازه و مهندسی انتخابات همراه است،  بار دیگر صحبت از این رکود مطرح شده و تنی چند از بازیکنان و فعالان این رشته در اصفهان اقدامی اعتراضی را آغاز کرده‌اند تا شاید در تغییر مدیریتی و انتخاب رئیس جدید برای آن تأثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه اعتراض‌آمیزی از سوی برخی بازیکن ملی‌پوش و صاحب‌نام اصفهان از عملکرد هیأت خطاب به فدراسیون قایقرانی و اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان نوشته شده است و در آن به ضعف و کاستی‌ها و نیز برنامه‌های لازم برای جبران این مسائل به تشریح اشاره شده است.

به نظر می‌رسد در مدتی که سلمان قاضی عسگر رئیس تقریبا تشریفاتی هیأت بوده و بیشتر امور توسط هادی قاضی عسگر پسرعموی وی انجام می‌شده است، عملکرد هیأت به‌گونه‌ای نبوده که رضایت بازیکنان و فعالان این رشته را در اصفهان به همراه داشته یا جایگاه خاصی را برای اصفهان در کشور به دست آورده باشد.

این در حالی است که از سوی هیأت بارها به مسئله خشک شدن زاینده‌رود اشاره شده است که خروجی آن منجر به محدودیت فعالیت قایقرانان در اصفهان شده و تمرکز را بیشتر به سمت رشته‌ای مانند کانوپولو برد که می‌توان آن را در محیط استخر انجام داد؛ ولی در سال‌های اخیر برای همین رشته نیز استخری در نظر گرفته نشده و در واقع هیأت قایقرانی اصفهان نسبت به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای شاخه‌های مختلف اقدام درخور توجهی صورت نداده است.

این موارد موجب نارضایتی‌های دوره‌ای شده و به‌نوعی می‌توان گفت اکنون به بالاترین حد خود رسیده است چرا که به‌تازگی و همین چند ماه قبل با تغییر دبیر هیأت قایقرانی اصفهان واکنشی صوری از سوی هیأت صورت گرفت تا تلاشی برای پایان دادن به اختلافات و اعتراض‌ها باشد.

مسئولان هیئت به وظایف خود عمل نمی‌کنند

شایسته مولوی نیا که از سال 75 فعالیت خود را در قایقرانی آغاز کرده و در رشته‌های مختلف قایقرانی فعال و مقام آور بوده است در گفتگو با برنا گفت: اختیار خشکی زاینده‌رود دست عوامل انسانی نبوده است اما من به‌عنوان ورزشکار و مربی در کانوپولو شاهد بوده‌ام که استان‌هایی که حتی رودخانه ندارند از جمله سیستان بلوچستان و یزد با توجه به وجود دریاچه‌های مصنوعی یا استخر فعالیت خوبی در قایقرانی داشته و حتی در کانوپولو نیز حرف اول را در کشور می‌زنند و خواهر من نیز که ورزشکار فعال کانوپولو است، سال گذشته با تیم یزد در مسابقات کشوری حاضر شد و این در حالی بود که می‌توانست در استان اصفهان بازی کند و مقام آور باشد.

وی افزود: انتقاد اصلی من این است که در هیئت قایقرانی استان اصفهان وظایف رئیس دبیر یا کمیته‌ها به‌درستی انجام نشده و با ارتباطات خانوادگی یا باندبازی همراه نباشد. در واقع ما اعتراضی به اشخاص نداریم و کسی را محکوم نمی‌کنیم بلکه حرفمان این است که چرا رئیس یا دبیر هیئت در رشته قایقرانی یا کانوپولو که زمانی حرف اول را در کشور می‌زد به‌گونه‌ای عمل نکرده‌اند که اکنون بازیکنی از اصفهان در تیم ملی نباشد و استعدادیابی در این زمینه انجام نشده است.

مولوی نیا افزود: اکنون فقط خواهر من عضو تیم ملی است و او نیز به دلیل توانایی‌هایی که داشته از سوی خود فدراسیون انتخاب و دعوت شده است.

این بازیکن و مربی کانوپولو بیان داشت: ساده‌ترین چیزی که ما می‌خواستیم این بود که رئیس هیئت قایقرانی با ما ورزشکارانی که شاکی بودیم و اعتراض داشتیم یک جلسه بگذارد و بارها در زمانی که آقای هادی قاضی عسگر دبیر بود درخواست برگزاری این جلسه را کردیم اما هر بار با شوخی با این مسئله برخورد شده و درخواست ما جدی گرفته نشد.

وی همچنین بیان داشت: بعد از اعتراضات و نوشتن نامه، آقای بهداد مهاجرانی به‌عنوان دبیر جدید هیئت برگزیده شد و ما یک جلسه حضوری با ایشان داشتیم که طی آن درخواست برگزاری جلسه‌ای با آقای قاضی عسگر بودیم؛ اما اگرچه دبیر جدید به ما قول داد تا آخر اسفند جلسه‌ای با آقای سلمان قاضی عسگر بگذارد این امر محقق نشد.

مولوی نیا در مورد تغییر دبیر هیئت قایقرانی بیان داشت: به نظرم این سیاستی بود که هادی قاضی عسگر در انتخابات رئیس هیئت شرکت کند اما امیدوارم امسال این هیئت رئیس جدیدی پیدا کند چرا که تفکر ایشان این بود که هیئت قایقرانی را با هندبال مقایسه می‌کرد و می‌گفت آنجا نیز سال‌هاست ثبات مدیریتی داشته و برای ساماندهی به امور زمان زیادی لازم است درصورتی‌که به اعتقاد بنده برای پیشرفت این رشته، نیاز به نیروهای دلسوز در کادر هیئت است نه سابقه چندین ساله. آقای هادی قاضی عسگر قبلا دبیر هیئت بود و صحبت‌های ما با ایشان هیچ نتیجه‌ای نداشت چرا که از سوی این هیئت هیچ‌گونه حمایتی از بازیکن و ورزشکار نمی‌شد بنابراین فکر نمی‌کنم ایشان نیز اکنون مورد مناسبی برای ریاست این هیئت باشد. فقط امیدوارم فردی بیاید که قدر سختی‌کشیده‌های این رشته‌ها را بداند و برای حفظ و پیشرفت آنان ارزش قائل شده و تلاش کند.

وی در ادامه بیان داشت: به‌طورکلی ما دو دوره روند کاری و برنامه‌های آقای قاضی عسگر را دیدیم و اکنون نیاز به فرد جدیدی است که به دوباره سرپا شدن این هیئت کمک کند و برنامه‌های جدیدی در راستای جذب بازیکنان و فعالان این رشته و ارتقای آن داشته باشد.

این مربی همچنین تصریح کرد: ما با آقایان سلمان، هادی و ابوذر قاضی عسگر یا هیچ‌کدام از اعضای این خانواده که در هیئت فعالیت دارند مشکلی نداریم بلکه ما به دنبال جان گرفتن دوباره هیئت قایقرانی استان اصفهان هستیم و به نظر من اگر آقای قاضی عسگر می‌توانست در جهت رشد و ارتقای این رشته کار تأثیرگذاری انجام دهد در این 8 سال انجام داده بود و ما چیزی از عملکرد ایشان را شاهد می‌بودیم که نشد.

به دنبال پیشرفت خانواده قایقرانی اصفهانیم

امیر فولادگر یکی از امضاکنندگان این نامه اعتراض‌آمیز هم در گفتگو با برنا عملکرد هیئت در استعدادیابی، قهرمانی و حتی مباحث زیرساختی را با استان‌های دیگری که حتی منابع آبی کمتر از اصفهان دارند قیاس کرده و بسیار ضعیف دانست.

وی در این زمینه بیان داشت: تمام فعالیت رشته قایقرانی در این چند سال اخیر کنسل شده و فقط در 6 ماه گذشته رشته‌ای مثل اسلالوم فعال دشت اما در رشته‌های دیگر نه‌تنها هیچ‌گونه فعالیتی انجام نمی‌شد بلکه هیئت هم پاسخگو نبود.

فولادگر اعتراض دیگر خود را عدم فعال بودن هیئت شهرستان دانست و گفت: این در حالی است که تشکیل هیئت شهرستان‌های اطراف اصفهان را فعال کرده‌اند اما تمام شهرستان‌ها بدون فعالیت‌اند و بازدهی و خروجی ندارند.

این مربی رشته رفتینگ اصفهان با تأکید بر اینکه تنها بنای انتقاد نداریم، اظهار داشت: در هیئت قایقرانی اصفهان همه یک خانواده‌ایم که باید کمک کنیم تا مثل سابق در کشور و مجامع بین‌المللی و جهانی حضور مؤثر پیدا کنیم اما در هفت-هشت سال گذشته ورزشکار ملی‌پوش نداشتیم بنابراین یک سری انتظارات داریم که رئیس بعدی این هیئت پس از انتخابات آن را عملی کند از جمله تجهیز زیرساخت‌های قایقرانی و پاسخگویی شفاف مسئولان هیئت با ورزشکاران را شامل می‌شود.

وی افزود: همچنین برگزاری دوره‌های مربی‌گری، داوری و ارتقای سطح آنها به همراه تعیین اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در چهار سال ریاست یک رئیس از جمله انتظاراتی است که از رئیس جدید هیئت قایقرانی داریم و برای ما مهم است که قایقرانان اصفهان در تمام رشته‌های قایقرانی در مسابقات کشوری حاضر شوند و این امر با تمرکز بر یک رشته مثل اسلالوم محدود نشود.

امیدوارم رئیس هیئت عوض شود

نیما حجتی که از قهرمانان سابق و ملی‌پوش در رشته کاناپولو است نیز در گفتگو با برنا اظهار داشت: اینکه در مجمع جدید چه اتفاقی بیفتد و چه کسی انتخاب شوند قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم این بار حتما رئیس عوض شده و فردی جدید که از این خانواده نباشد بر مستند هیئت قایقرانی اصفهان بنشید.

حجتی افزود: مشکل اصلی اینجاست که در حال حاضر اصفهان هیچ ملی‌پوشی ندارد و این در حالی است که در حدود 8 تا 10 سال پیش اصفهان ملی پوشان زیاد و تیم‌های متعددی در شاخه های مختلف رشته قایقرانی داشت که در مسابقات کشوری مقام آور بودند.

وی اداه داد: مدت هاست رشته قایقرانی اصفهان دچار رکود شده و هیچ اقدامی از جمله زیرساختی یا استعدادیابی در آن صورت نمیگیرد که در این زمینه همواره بهانه خشکی زاینده رود از سوی مسئولان هیئت مطرح شده است.

حجتی که به دلیل مشکلات موجود از قایقرانی فاصله گرفته است، تاکید کرد: در زمینه استعدادیابی زمان عنصر هم و تعیین کننده ای است که متاسفانه در این سال ها به آن توجه نشده است اما امیدوارم با تغییرات اساسی در هیئت قایقرانی اصفهان هرچه زودتر به این مهم پرداخته شود.

برگزاری مجمع انتخاباتی قایقرانی در اردیبهشت ماه

سرپرست معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان  نیز در خصوص برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت قایقرانی به برنا گفت: در سال گذشته دو فراخوان ثبت نامی داشته که در مورد اولی کسی ثبت نام نکرده است اما در فراخوان دوم 5-6 نفر ثبت نام کردند.

حسین زیبایی افزود: این فراخوان در اسفندماه سال گذشته انجام شد و هیئت قایقرانی در انتظار تعیین صلاحیت افراد ثبت نامی است تا پس از آن به برگزاری مجمع اقدام شود. به نظر می رسد تعیین صلاحیت افراد تا پایان فروردین اعلام شده و در اردیبهشت ماه نیز مجمع برگزار شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ورزش و جوانان ورزش قایقرانی زاینده رود کرونا هیئت قایقرانی اصفهان رشته قایقرانی استان اصفهان زاینده رود رئیس جدید سال گذشته رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است