Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، کلانتری با رضا دولت آبادی مدیرعامل بانک تجارت کشور دیدار و گفت و گو کرد.

حسین کلانتری در این دیدار اظهار داشت: با تمام تلاش در جهت راه اندازی کارخانه قند یاسوج و در راستای بهبود وضعیت اشتغال استان گام برمی داریم.

وی با تاکید بر اینکه خواست عموم مردم راه اندازی هر چه سریع تر کارخانه قند یاسوج است، ابراز داشت: باتوجه به تدبیرمقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به نام سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها می طلبد همکاری های لازم در این خصوص انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری بیان کرد: خوشبختانه همه مسئولان حاکمیتی و دستگاه های اجرایی از جمله نماینده ولی فقیه در استان، مقامات قضایی و مدیران صنعتی استان برای کمک به راه اندازی هرچه سریع تر این واحد تولیدی مصمم هستند.

استاندار کهگیلویه ‌و بویراحمد عنوان کرد: ما از همه ظرفیت ها، پشتیبانی و اختیاراتی که داریم برای برداشتن موانع پیش روی این واحد تولیدی استفاده می کنیم.

کلانتری گفت: امید است در آینده نزدیک شاهد روشن شدن خط تولید این واحد صنعتی باشیم.

وی ابراز کرد: انتظار می رود با اتخاذ تدابیر لازم حداکثر تا پایان خرداد ماه این مهم اتفاق بیافتد تا نه تنها صدها نیروی کاری که سابقه خدمت در این واحد را دارند مشغول به کار شوند  بلکه زمینه اشتغال صدها نیروی کار جدید نیز فراهم شود. 

کلانتری با تاکید بر اینکه شعار سال بسیار هوشمندانه انتخاب شده است، عنوان کرد: رونق تولید در تمام بخش‌ های استان باید اتفاق بیفتد.

استاندار کهگیلویه ‌و بویراحمد تصریح کرد: تمام دستگاه‌ های اجرایی باید در راستای رونق تولید پیشگام باشند و بدون بهانه برای تسهیل روند تولید اقدامات مناسب را انجام دهند و در این زمینه برنامه‌ ریزی منسجم لازم است.

کلانتری بر واکاوی موانع اصلی رونق تولید در استان تاکید کرد و افزود: در این راستا ابتدا باید نیازمندی های استان را احصا و از توان داخلی به ویژه نیروی انسانی به نحو مطلوب استفاده کرد.

رضا دولت آبادی مدیرعامل بانک تجارت کشور نیز در این دیدار از حمایت های همه جانبه استاندار استان، نماینده ولی فقیه و همه مسئولان استان در این رابطه قدردانی کرد.

وی ادامه داد: با همه امکاناتی که در اختیار داریم تلاش می کنیم هرچه سریع تر این واحد تولیدی راه اندازی شود امیدواریم با این هماهنگی و همدلی که در بین مسئولان استان و کشوری وجود دارد در همین ماه های پیش رو شاهد این اتفاق مبارک باشیم.

عملیات اجرایی کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ و با ظرفیت اسمی تولید روزانه یکهزار تن قند و شکر آغاز شد و در سال ۱۳۴۶ به بهره برداری رسید؛ این کارخانه که در دهه های اخیر با فراز و نشیب هایی در فعالیت خود همراه بوده است، سرانجام از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را به طور مجدد آغاز کرد اما سایه مشکلات جدید از جمله قدیمی بودن تجهیزات، نبود چغندرقند و مواد اولیه و معوق ماندن حقوق، مزایا و بیمه کارگران بر این واحد صنعتی سایه افکند. 

این کارخانه از دی ماه سال ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی و اهل کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد که بنا به دلایلی هنوز راکد و یا نیمه فعال مانده است.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد اشتغال زایی یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد اشتغال زایی یاسوج کهگیلویه و بویراحمد اشتغال زایی یاسوج اخبار کنکور کارخانه قند یاسوج راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج