Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از سایمکس، گزارش موارد آزمایش شده در مجله‌ی Annals of Internal Medicine منتشر شده است و نشان می‌دهد: اولین بیمار یک زن ۶۴ ساله بود که سابقه‌ی حساسیت به صدف داشت. او پس از دریافت دوز اول واکسن در عرض ۱۰ دقیقه دچار خارش پوست، کهیر و تپش قلب شد. وی توسط کادر پزشکی حاضر در محل واکسیناسیون با موفقیت درمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمار دوم زنی ۳۹ ساله بود که سابقه‌ی التهاب مخاط بینی ناشی از آلرژی داشت و پس از دریافت دوز اول روی قفسه‌ی سینه و گردنش کهیر ظاهر شد. کادر پزشکی محل واکسیناسیون او را تحت درمان قرار دادند اما در ادامه تورم خفیف صورت او باعث شد او را با آمبولانس به بخش اورژانس منتقل کنند. بعد از معالجه‌ای کوتاه علائم وی بهبود یافت و هنگامی که شرایطش پایدار شد مرخص شد.

وضعیت یک دریافت‌کننده واکسن کرونا ۱۰ روز پس از تزریق

هر دوی بیمارها پیش از دریافت دوز دوم برای بررسی بیشتر به محققانی که روی آلرژی کار می‌کنند ارجاع داده شدند. از آن‌جایی که هر دوی این دو نفر عضوی از کادر بهداشت و درمان بودند و با بیماران مبتلا به کووید-۱۹ زیادی روبه‌رو هستند می‌خواستند تا با مسئولانی مشورت کنند تا درباره‌ی دریافت دوز دوم تصمیم بگیرند. محققان این واکسن را بدون هیچ پیش‌درمانی در پنج دوز کوچک در فواصل ۱۵ دقیقه به آن‌ها تزریق کردند و در طول آن حال بیماران را از نظر واکنش آلرژیک ارزیابی کردند.

هردوی بیمارها به این نوع تزریق پاسخ خوبی دادند و در طول ۲۴ ساعت بعد از تزریق هیچ عارضه‌ی نامناسبی نشان ندادند. علاوه بر آن هردوی بیمارها ۳ تا ۴ هفته بعد از دریافت واکسن آنتی‌بادی IgG تولید کردند که علیه پروتئین گل‌میخی (Spike) کووید-۱۹ کار می‌کند که نشان دهنده‌ی آن است که این نوع واکسیناسیون به رغم تدریجی بودن کارآمد است.

کد خبر 593540 برچسب‌ها واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا دریافت دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور