Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@19:32:22 GMT

عامل اصلی بسته شدن کانال سوئز معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۴۰۶۷

عامل اصلی بسته شدن کانال سوئز معرفی شد

رئیس کانال سوئز طی سخنانی، خطای انسانی کاپیتان کشتی «اور گیون» را عامل اصلی حادثه ماه گذشته میلادی و بسته شدن این کانال حیاتی اعلام کرد.

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، رئیس کانال سوئز طی سخنانی، خطای انسانی را دلیل بسته شدن کانال سوئز توسط کشتی غول پیکر «اور گیون» در ماه گذشته میلادی اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، «اسامه ربیعه» رئیس کانال سوئز در گفتگو با خبرگزاری کیودو ژاپن گفت: این امکان وجود دارد که کاپیتان کشتی در هدایت کشتی یا تنظیم سرعت آن دچار اشتباه شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تاکید کرد که موارد مربوط به ایمنی گذر از کانال سوئز از سوی مسئولین به کاپیتان کشتی گوشزد شده اما با اینحال بر اساس گزارش‌های به دست آمده، کاپیتان علیرغم توصیه‌های ارائه شده عمل کرده که نهایتاً منجر به گیر کردن کشتی در کانال شد.

رئیس کانال سوئز همچنین تاکید کرد: از جانب ما هیچ مشکلی به وجود نیامده و به همین دلیل نیز مسئولیتی متوجه ما نخواهد بود.

گفته می‌شود سرعت کشتی مذکور بسیار بالاتر از سرعت مجاز تعیین شده برای عبور از کانال سوئز بوده است. کشتی اور گیون با سرعتی معادل ۱۳.۵ گره دریایی در حال عبور از کانال بوده و این در حالیست که سرعت مجاز تردد در این کانال بین ۷.۶ تا ۸.۶ گره تعیین شده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا کانال سوئز خبرگزاری کیودو ژاپن رئیس کانال سوئز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: در سال سوم دوره ششم شورای شهر، کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شد و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

جمشید عین‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: حل مشکلات اقتصادی استان تنها با تحقق شعار سال و مشارکت مردم امکان‌پذیر است و مدیران اجرایی باید برنامه‌های خود را مطابق با آن تنظیم کنند.

وی افزود: شورای شهر به عنوان خانه مردم و قانون‌گذار محلی، وظیفه نظارت بر عملکرد شهرداری و ارائه برنامه برای اجرا توسط سایر دستگاه‌های اجرایی را در محلات شهر دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: یکی از مهم‌ترین وظایف شورا تعیین و انتخاب شهردار به عنوان یک دولت کوچک شهری است که باید با برنامه‌های خود در راستای توسعه شهر گام بردارد.

عین‌بیگی با تاکید بر اهمیت مسائل اقتصادی، اضافه کرد: جذب سرمایه‌گذار در بجنورد از مهم‌ترین برنامه‌های شورای شهر و شهرداری بجنورد در راستای رشد اقتصادی شهر است.

وی تاکید کرد: در سال سوم این دوره از شورای شهر بجنورد کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری تعریف شده و ۲۵ بسته سرمایه‌گذاری در بجنورد آماده ارائه برای جذب سرمایه‌گذار است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد تصریح کرد: راه اصلی موفقیت شورای شهر بجنورد برقراری ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های جامعه نخبگانی و دانشگاهی شهر است، سال گذشته ۲۶ دستگاه اتوبوس با هدف تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در بجنورد خریداری شد که ۲۰ درصد از هزینه‌ها توسط شهرداری و ۸۰ درصد توسط دولت تهیه شد.

عین‌بیگی درخصوص مشکل ترافیکی بجنورد گفت: بیشتر خیابان‌های پرتردد در بجنورد قابلیت گسترش و وسیع شدن را ندارد و تاکید حوزه مدیریت شهری بر انتقال مشاغل با بار ترافیکی بالا به حاشیه شهر است.

کد خبر 749222

دیگر خبرها

  • تصادف دلخراش در یک بزرگراه به دلیل کاهش ناگهانی سرعت (فیلم)
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • رقص جنجالی بهنام بانی در کنسرتش؛ دست‌وبالم بسته است وگرنه (فیلم)
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • معرفی زیباترین غار آبی و خشکی جهان (فیلم)
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد