Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اعلام این خبر بیان کرد: در راستای طرح اقدام ملی مسکن که پروژه ساخت ۱۳۰ هزار مسکن برای خانواده‌های کم‌برخوردار است، امروز ۴۰ واحد این طرح به صورت آنلاین در استان یزد با حضور محمدعلی طالبی استاندار، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید و تحویل متقاضیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به توافق انجام شده برای تجهیز دو واحد از واحدهای مذکور با صنایع‌دستی، افزود: با توجه به مذاکرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام همچنین با اعتقاد به شعار همیشگی صنایع‌دستی مبنی بر اینکه صنایع‌دستی رمز اقتصاد مقاومتی کشور است، این طرح اجرایی شد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با تاکید بر توان و ظرفیت صنایع‌دستی کشور بیان کرد: این کار در راستای مفهوم خانه ایرانی انجام شده که در سایر استان‌ها نیز اجرا خواهد شد. تمامی وسایل به کار رفته در این خانه‌ها به جز لوازم الکترونیکی عمدتاً توسط هنرمندان صنایع‌دستی استان یزد و بخشی توسط هنرمندان سایر استان‌ها تهیه شده‌اند. این کار با تاکید بر بعد زیبایی‌شناسی و کاربردی آن در راستای تجاری‌سازی این محصولات انجام گرفته است.

محمودیان تصریح کرد: این دو واحد که با هزینه‌های مقرون به صرفه تجهیز و امروز به متقاضیان تحویل داده شد، می‌تواند الگوی مناسبی برای زوج‌های در شرف ازدواج و تمامی اقشاری باشد که به صنایع‌دستی چه در بعد کاربردی و چه تزئینی علاقه‌مندند.

او با اشاره به اینکه حمایت این جریان در کشور موجب جلوگیری از واردات بی‌رویه کالاهای مربوطه از سایر کشورها خواهد شد، افزود: با توجه به فعالیت بیش از دو میلیون هنرمند در حوزه صنایع‌دستی و با تکیه بر ظرفیت‌های صنایع‌دستی استان‌ها این قابلیت وجود دارد که طرح در سایر استان‌ها نیز اجرایی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی با تاکید بر اینکه این جریان‌سازی موجب ترویج فرهنگ ایرانی‌اسلامی و الگوی زندگی ایرانی در تمامی شئونات خواهد شدف تصریح کرد: اجرایی شدن این اتفاق در ابتدای سال مزین به شعار تولید، مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها می‌تواند علاوه بر ترویج صنایع‌دستی، معرفی ظرفیت‌های این هنر موجب آگاهی بخشی جنبه‌های مختلف صنایع‌دستی به جامعه مخاطبین به ویژه جوان‌ها شود و به حمایت گسترده تمامی اقشار جامعه از صنایع‌دستی کشور که عینی‌ترین بخش تولید در حوزه فرهنگ است بینجامد.

محمودیان در پایان خانه ایرانی را نشان دهنده توان صنایع‌دستی ایران با بیش از ۲۹۵ رشته فعال در این حوزه دانست.

کد خبر 5183984 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی پویا محمودیان شورای شهر تهران شهرداری تهران ویروس کرونا قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی وزارت آموزش و پرورش بنیاد برکت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شورای شهر شهر تهران تهران 1400 نوروز ۱۴۰۰ سند تحول قضایی شیوع کرونا صنایع دستی و هنرهای سنتی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر

صنایع‌دستی استان کردستان جلوه‌گر هنر دستانِ مردان و زنان کردستانی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، صنایع‌دستی گنجینه‌ای پنهان از سرپنجه هنرمندان در استان کردستان است که نسل به نسل و سینه‌به‌سینه حفظ شده‌ تا به مردمان روزگار امروز به یادگار برسد. صنایع‌دستی امروزه نه‌تنها برای برطرف کردن نیازها، درآمدزایی و خرید و فروش نیست، بلکه نماد تاریخ، فرهنگ، تمدن و نوع سبک زندگی اقوام مختلف کشور است. 

صنایع‌دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و نمادی از نوع زندگی فرهنگی یک جامعه، همواره مورد توجه است. به علت ویژگی زندگی سنتی در بسیاری از نقاط کردستان و عدم استیلای بخش صنعتی، هنوز صنایع دستی کردستان از لحاظ کیفیت و گستردگی در سطح کشور مطرح است.

صنایع دستی استان کردستان عبارتند از: نازک‌کاری چوب، دست بافی، خراطی، ساخت زینت آلات محلی، سوزن دوزی و روکاری، سفال سازی، حصیربافی، گیوه دوزی نمدمالی و ساخت محصولات چرمی و چوبی؛ دستبافی شامل سجاده، موج، شال، جاجیم، گلیم، گلیمچه و پارچه لباسی است که در بیشتر نقاط شهری و روستایی کردستان تهیه می‌شود. زینت آلات شامل انواع دستبند، گردن بند، سینه ریز، النگو، سربند، انگشتری و گوشواره است. نازک کاری با چوب شامل قوطی سیگار، شیرینی خوری، کیف زنانه، سینی، بشقاب و آجیل خوری است.

هنر نازک کاری ترکیب قطعات بسیار کوچک از انواع چوب‌های طبیعی است که با ظرافت خاص در کنار هم قرار گرفته و موجب به وجود آمدن قطعات بسیار ظریف چوبی همانند قلمدان و سایر محصولات می‌شود. علاوه بر نازک کاری، اروسی سازی، منبت و معرق سنندج نیز از شهرت و اعتبار برخوردار است.

در ادامه گزارش تصویری خبرنگار تسنیم از تولیدات صنایع دستی و هنر فعالان این عرصه در مرکز استان کردستان را ببینید، این دست‌ساخته‌ها با سرپنجه هنرمندانه بانوانی ساخته شده‌ که سعی داشته‌اند در تأمین نیازهای اقتصادی و معیشتی خانواده خود سهیم باشند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود