Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توسعه شبکه انتقال و IP کشور به عنوان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات یک ضرورت است، گفت: البته در حال حاضر در برخی از نواحی شبکه IP به ۶۰ درصد ظرفیت خود رسیده است و برای توسعه آن باید اقدام و برنامه‌ریزی شود.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در دیدار با اعضای هیات مدیره شرکت زیرساخت که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه پیش‌بینی باری که روی شبکه به دلیل بیماری کرونا به وجود آمد، غیر قابل انتظار بود، گفت: انتظار این حجم از ترافیک را روی شبکه نداشتیم و با اینکه مدیریت این حجم از ترافیک کار دشواری بود، ولی کمترین شکایت در حوزه اپراتورها را در این دوران از شرکت زیرساخت داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش شرکت ارتباطات زیرساخت مدیران و کارمندانش برای توسعه زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات در سال گذشته، گفت: سال گذشته کارهای بزرگی مانند گسترش مراکز داده و DNS، توسعه مراکز داده (IXP) در نواحی چندگانه کشوری و پروژه‌های امنیت سایبری به سرانجام رسید. 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در سال جدید باید برخی از برنامه‌ها را به جدیت دنبال کنیم، افزود: توسعه شبکه انتقال و IP کشور به عنوان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات یک ضرورت است، البته در حال حاضر در برخی از نواحی شبکه IP به ۶۰ درصد ظرفیت خود رسیده است و برای توسعه آن باید اقدام و برنامه‌ریزی شود.

آذری جهرمی ساخت منطقه ویژه ارتباطات و فناوری اطلاعات را با توجه به دستور اخیر مقام معظم رهبری برای تعامل با شرکت‌های بین‌المللی حایز اهمیت ویژه دانست و گفت: این منطقه از اجزای شبکه ملی اطلاعات است و مقدمات آزادسازی و فروش اینترنت شرکت زیرساخت را هم فراهم می‌کند و باید تا اردیبهشت ماه تایید مرکز ملی فضای مجازی را برای ساخت آن بگیریم.

وی همچنین در جلسه مجازی با اعضای هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ضمن تشکر از اقدامات خوبی که در سال گذشته در سازمان فناوری اطلاعات آغاز شده و به سرانجام رسید، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که سال گذشته در دستور کار قرار داشت شبکه ملی اطلاعات بود که انصافاً اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد که جای تقدیر و تشکر دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حوزه امنیت سایبری، دولت الکترونیکی و حمایت از کسب‌وکارها با استقرار کامل طرح نوآفرین هم شاهد اقدامات خوبی بودیم و انتظار می‌رود در شش ماه پایانی دولت پروژه‌های باقی‌مانده به سرانجام و نقطه مطلوبی برسند.

آذری جهرمی با بیان اینکه برای خدمت روز اول و آخر معنا ندارد تأکید کرد: تمام ‌روزهای باقی‌مانده تا پایان دولت برای ما باید روز ویژه‌ای باشند و همه ما باید این روزها را به شکل مسابقه دو امدادی در نظر بگیریم و توجه داشته باشیم که قرار است چوبی را به دست دونده بعدی بسپاریم؛ بنابراین برای موفقیت کشور همه باید تلاش کنیم تا رکورد خوبی از خودمان به‌جا بگذاریم.

وی همچنین ضمن تأکید دوباره بر تعیین تکلیف پروژه‌های باقی‌مانده در حوزه شبکه ملی اطلاعات، دولت الکترونیکی، امنیت سایبری و حمایت از کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال تأکید کرد که در زمان باقی‌مانده تبیین و مستندسازی دستاوردها و نوع نگاه به توسعه هم باید به‌طور ویژه موردتوجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدجواد آذری جهرمی ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات باقی مانده سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد