Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین پیروز حناچی که در وبینار (چشم اندازها و چالش‌ها در باز آفرینی شهری سخن می گفت، خاطرنشان کرد: بازآفرینی شهری امروزه به عنوان رویکرد مهمی در شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفته است. ضمن اینکه این توجه خاص در برنامه‌های بلندمدت و  میان مدت و تضمین هدفمند اعتبارات این حوزه کاری نمود پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردارتهران ادامه داد: امروز با اثرات غم انگیز و قابل تاملی که پاندمی کرونا بر زندگی انسان‌ها به ویژه شهرنشینان داشته است بیش از هر زمان دیگری به اهمیت فضاهای شهری تاب آور و پاسخگو پی برده‌ایم. فضاهایی ایمن، صرفه‌جو، مناسب برای استفاده همه اقشار و فضاهایی که زاییده و زاینده آینده‌ها و نوآوری ها باشند.

حناچی افزود: رشد شهرها و گسترش ناپایدار آنها، علاوه بر اضافه کردن محدوده‌های سکونتی غیررسمی و بی‌کیفیت به شهر، به دلیل تغییرات پیچیده اقتصادی، کالبدی، موجب کاهش کیفیت محیط در مناطق درونی شهر نیز می‌شود و این دلیل مداخلات در برنامه‌های بازآفرینی شهری را آشکار می سازد. از سوی دیگر، کالبد شهرها، نشانگر سلیقه‌ها، قوانین، تصمیمات و همچنین دانش و هنر کسب شده در دوره‌های مختلف، تاریخی است. بنابراین خاطره شهرها مانند ثروتی گرانبها، روند توسعه آن را بازگو کرده و آثار اقدامات کنونی را نیز در خود حفظ خواهد کرد.

او با بیان اینکه تهران از نظر طبیعی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهری متنوع است گفت: از این رو این کلاشهر در اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری، همواره با مسائل و مشکلات گوناگون و خاص خود مواجه بوده است.

مدیر ارشد شهری پایتخت گفت چالش‌ها و راه‌حل‌های آنها تجارب ارزشمندی را برای ما داشته و سبب تولید دانش بومی در این زمینه شده است. همین موضوع در خصوص سایر شهرهای جهان نیز در حال رخ دادن است. با توجه به عضویت ۱۴۰ شهر در سازمان کلانشهرهای جهان (متروپلیس)، همکاری و شبکه سازی جهت سود بردن همه شهرها از این تجارب و دانش کسب شده و به نقد و بررسی گذاشتن آنها، گامی موثر در دیپلماسی شهری و ارتقای دانش تخصصی در مدیریت شهرهاست.

شهردار تهران با بیان این که وبینار «چشم اندازها و چالشها در بازآفرینی شهری» با همین هدف شکل گرفته است اضافه کرد: امیدوارم تا پایان آن بتوانیم از گریز کوتاهی به تجارب و درس آموخته های شهرهای شرکت کننده در بازآفرینی شهرهایشان داشته باشیم و باب همکاری های گسترده تری با آنها گشوده شود.

کد خبر 593681 برچسب‌ها شهرداری شهردار تهران پایتخت مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شهردار تهران پایتخت مدیریت شهری بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 

محمد آئینی اجرای طرح کلید به کلید را اولویت ویژه شرکت بازآفرینی شهری ایران دانست و گفت: استان‌های قزوین، قم، زنجان و هرمزگان پیشرو در اجرای این طرح هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزای دانشجو، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بر اجرای طرح کلید به کلید تأکید کرد و گفت: اجرای طرح کلید به کلید، اولویت ویژه شرکت بازآفرینی شهری ایران در سال جاری به شمار می‌رود و باید از این فرصت طلایی جهت گره‌گشایی از بافت‌های فرسوده استفاده کنیم.

آیینی گفت: طرح کلید به کلید فرصت طلایی برای سرعت بخشی به بازآفرینی محلات شهری و بهبود کیفیت محیط زندگی شهری در محلات هدف بازآفرینی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود، عنوان کرد: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند. تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

لازم به یادآوری است؛ طرح کلید به کلید در واقع بند «ث» تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ است که بر اساس آن جهت تشویق ساکنان بافت فرسوده به مشارکت در نوسازی محله‌های فرسوده و حاشیه‌ای، وزارت راه و شهرسازی مجاز است در فرایند کلید به کلید واحد‌های بافت فرسوده و حاشیه‌ای با واحد‌های نوساز یا اراضی تحت مالکیت خود تا سقف ۴۰ درصد تخفیف در قیمت کارشناسی واحد‌های نوساز یا اراضی مذکور اعمال کند.

دیگر خبرها

  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم