Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: بیشترین رعایت پروتکل های بهداشتی در مساجد و هیات های مذهبی انجام می شود ولی ستاد کرونا به پیشنهادهای سازمان تبلیغات اسلامی بی توجه است.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز ؛حجت الاسلام حسن شعبانی ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی فعالان رسانه ای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امیدواریم دستگاه های اجرایی کشور امسال برای تحقق شعار سال بیش از پیش تلاش و همت کنند، ادامه داد: دشمن از موضوع اقتصاد در حال استفاده بوده و امید مردم را هدف قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امسال اداره کل تبلیغات اسلامی استان بحث جهاد امیدآفرینی را در همه برنامه ها مورد توجه قرار داده، افزود:جهاد امیدآفرینی مد نظر مقام معظم رهبری بوده و برای همین در اولویت های برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی قرار دارد.
شعبانی با اشاره به اینکه موضوع کرونا و عدم برگزاری مراسم های مذهبی مسئولیت فعالان فضای مجازی را دوچندان کرده است، گفت: نباید رسانه صرفاً به اطلاع رسانی بسنده کند بلکه رسانه ها باید پیام فکری و اندیشه ای به مردم منتقل کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به تعطیلی مراکز دینی و مساجد و هیات های مذهبی به بهانه شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: هیأت های مذهبی بیشترین رعایت پروتکل های بهداشتی را دارند و هر اتفاقی که رخ می دهد سریعا مکان های مذهبی را تعطیل می کنند.
وی افزود: مردم از تعطیلی متعدد مراکز دینی و برنامه های فرهنگی و دینی نگران هستند چراکه در دوران کرونا بیشترین تعطیلی ها متوجه این برنامه ها بوده است.
شعبانی افزود: نباید به جامعه طوری القا شود که مسئولان نسبت به برنامه های دینی کم توجه هستند. سفرهای نوروزی وقتی سهل گرفته می شود باید انتظار چنین روزهای بحرانی کرونا را داشت. بعد از اینکه وضعیت قرمز اعلام شد تعطیلی به سمت برنامه‌های آموزشی و مذهبی رفته است.
وی گفت: امیدواریم در آستانه ماه مبارک رمضان تجدیدنظری در خصوص فعالیت مراکز دینی و فرهنگی و برنامه های مذهبی صورت گیرد. اگر تلاش‌های مراکز مذهبی در ایام کرونا همچون توزیع بسته های معیشتی و تولید ماسک نبود امروز از لحاظ اجتماعی وضعیت متفاوتی را داشتیم .
وی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی پیشنهادات کاربردی خیلی خوبی را برای ستاد کرونا ارائه کرده بود که متاسفانه این پیشنهادات هیچکدام مورد توجه قرار نگرفتند .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی تبلیغات اسلامی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از امشب آغاز می‌شود
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از فردا آغاز می‌شود
  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد