Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:01:53 GMT

۹ طرح مرتعداری دیواندره به بهره برداران محلی واگذار شد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۴۹۶۹

۹ طرح مرتعداری دیواندره به بهره برداران محلی واگذار شد

به گزارش ایرنا ، سعدی نقشبندی روز چهارشنبه در مراسم واگذاری ۹ طرح مرتعداری به نمایندگان بهره برداران محلی شهرستان دیواندره اظهار داشت: در طرح مرتعداری بهره برداران می توانند، به کارهای مانند کاشت درختان مثمر و ۲ منظوره در قالب جنگل‌کاری مشارکتی و اقتصادی ریا، پرورش طیور ، بوم گردی و گردشگری ، پروار بندی و پرورش دام با مدیریت خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : دامداران و صاحب پروانه چرای دام در اسرع وقت به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری مراجعه و نسبت به تهیه طرح مرتعداری روستای خود اقدام کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: براساس اطلاعیه دفتر امور مراتع سازمان جنگلها و مراتع آبخیزداری این سازمان تمام دارندگان پروانه چرا تا پایان سال ۱۴۰۰ باید طرح مرتعداری تهیه کنند در غیر این صورت پروانه مرتعداری وچرای دام انها که به صورت موقت و یکساله صادر شده است خواهد شد و حق دامداری در مراتع را ازدست خواهند داد.

وی اظهار داشت: طرح مرتعداری سند توسعه روستا بوده که دامداران و مرتعداران می توانند علاوه بر کار دامداری خود در مراتع به سایر فعالیت های اقتصادی در زمینه کشاورزی و غیرکشاورزی بپردازند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت : دامداران با تهیه طرح وارایه طرح مرتعداری روستا علاوه بر اعتبار بخشیدن بیشتر به پروانه چرای دام خود می توانند اقدام به استعدادیابی و شناسایی پتانسیل های اراضی ملی و مراتع روستا کنند تا در قالب طرج مرتعداری به اجرا گذاشته شود.

از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.

شهرستان دیواندره با جمعیت ۸۰ هزار نفری در ۸۵ کیلومتری شهر سنندج مرکز کردستان قرار دارد.

برچسب‌ها مراتع کردستان دیواندره منابع طبیعی و آبخیزداری دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراتع کردستان دیواندره مراتع کردستان دیواندره منابع طبیعی و آبخیزداری دام و طيور اخبار کنکور منابع طبیعی و آبخیزداری بهره برداران طرح مرتعداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: بیشترین حجم ذخیره سازی در این سه روز، به ترتیب مربوط به شهرستان‌های طبس، بشرویه و زیرکوه بوده است.

نصرآبادی افزود: در مجموع حجم آبگیری سازه‌های آبخیزداری از ابتدای سال آبی ۱۴۰۲، ۲۵ میلیون متر مکعب برآورد شده است.

وی گفت: خراسان جنوبی ۲ هزار و ۴۰۰ سازه آبخیزداری با حجم ذخیره ۹۴ میلیون مترمکعب روان آب دارد.

مدیرکل منابع طبیعی استان با اشاره به مشارکت قرارگاه امام حسن (ع) برای اجرای طرح‌های آبخیزداری افزود: در انتظار تصویب و ابلاغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبخیزداری امسال هستیم تا پس از تخصیص، بلافاصله اجرای طرح‌ها آغاز شود.

دیگر خبرها

  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه
  • حادثه رانندگی با ۱۴ مصدوم در محور سقز _ دیواندره
  • بزرگ‌نمایی کانال‌های مجازی از تعداد مجروحان واژگونی مینی‌بوس
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی