Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از علمای اهل سنت با انتقاد از ضعف دولت در تامین نیازمندی های مردم، گفتند: ناکارآمدی نظام توزیع و نظارت وضعیت این روزهای بازار مرغ را رقم زده و عامل تشکیل صف های طولانی شده است که کرونا در آن جولان می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ زاهدان هم به جمع شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی پیوست، اما با این وجود صف های مرغ هنوز از این کلانشهر و دیگر شهرهای کشور رخت نبسته است، صف هایی که به خودی خود می تواند عامل انتشار ویروس منحوس کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ویروسی که پر قدرت تر از همیشه می تازد، کودک و پیر نمی شناسند و همگان را گرفتار می کند، اما مردم چاره ای جز ایستادن در این صف ها برای تامین مایحتاج خود ندارند، چراکه ماه هاست وضعیت بازار مرغ نه تنها در این استان بلکه کل کشور نا به سامان است.
 
بازاری که بارها مسئولان امر در سال گذشته قول ساماندهی اش و شکسته شدن صف ها را دادند، اما نه تنها این وضعیت در سال ۹۹ درست نشد، بلکه این در سال ۱۴۰۰بحرانی تر شد که نتیجه آن وضعیت قرمز کرونایی است، شرایطی که مردم دلیل آن را ضعف مدیریت دولت در سیاست توزیع می دانند.
 
در همین راستا جمعی از علمای اهل سنت نیز به این موضوع واکنش نشان دادند، به اعتقاد آن ها اگر وضعیت بازار به درستی مدیریت می شد، شاهد چنین صف هایی برای تامین کالای اساسی آن هم در شرایط کرونایی نبودیم.
 
لزوم مدیریت قوی و درست توزیع کالای اساسی

 
مولوی نذیر احمد سلامی، نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در این باره به خبرنگار ما گفت: توزیع کالای اساسی مثل شکر، روغن و مرغ که در بازار کمبود داریم اگر به درستی و با مدیریت انجام شود، مردم مجبور به ایستادن در صف و تجمع نمی شوند.
 
وی ادامه داد: می طلبد که در چنین شرایطی تعداد مغازه ها افزایش  یابد و محلات بیشتری را برای این امر در نظر بگیرند، به طور قطع با توجه به وضعیت کرونایی و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، اگر توزیع کالاها درست مدیریت شود، چنین وضعیتی به وجود نمی آید.
 
سلامی با بیان این که مدیریت دست دولت است و باید قوی عمل کند، افزود: این وضعیت نا به سامان در همه شهرهای استان قابل مشاهده است، اما اگر اختیار توزیع کالای اساسی به مراکز بیشتری داده شود، چنین شرایطی را شاهد نخواهیم بود و صف ها شکسته خواهد شد.
 
ضعف دولت؛ دلیل صف های طولانی
 
مولوی عبدالغفار نقشبندی، یکی دیگر از علمای اهل سنت در این باره به خبرنگار ما گفت: به دلیل ضعف دولت مدت هاست، شاهد صف های طولانی برای تامین کالاهای اساسی از جمله مرغ هستیم.
 
وی با طرح این سوالات که چرا چنین صحنه ای به وجود آمده است؟ چرا مرغ نیست و مردم باید در صف بایستند؟ اظهار کرد: باید دولت برای معیشت مردم چاره ای بیندیشد، اما شهروندان این روزها در شرایطی گرفتار شده اند که برای تامین نان و گوشت مجبور به تجمع و ایجاد صف هستند.
 
نقشبندی اضافه کرد: وضعیت اقتصادی و نظام توزیع به گونه ای مدیریت شود که سوژه دست معاندان ندهد، باید آسیب شناسی و برای رفع مشکلات، اقدامی جدی شود تا مردم مشکل معیشتی نداشته باشند و چنین صحنه هایی به وجود نیاید.
 
وی گفت: رئیس جمهور باید ضمن ریشه یابی مشکلات و تلاش برای رفع آن، به دلیل این که مردم در چنین شرایطی قرار گرفته اند که در روزهای کرونایی مجبور به ایستادن در صف مرغ و دیگر کالاها هستند از آن ها عذرخواهی و قوی تر مدیریت کند.
 
ناکارآمدی نظام توزیع
 
مولوی عنایت الله رسولی زاده، امام جمعه اهل سنت سرباز هم با گلایه مندی از ناکارآمدی نظام توزیع در این باره به خبرنگار ما گفت: صف های این روزهای کالای اساسی نشان از ضعف مدیریت دولت در تامین و توزیع اقلام مورد نیاز مردم است که متاسفانه این معضل مربوط به امروز نیست، بلکه ماه هاست مردم گرفتارش هستند و چاره ای برای رفع آن اندیشیده نمی شود، چراکه اگر این گونه بود همچنان شهروندان در چنین شرایطی دیده نمی شدند.

وی ادامه داد: اگر دولت تدبیری برای رفع مشکلات اقتصادی داشت و می توانست قوی مدیریت کند، به طور قطع کمبودی در بازار احساس نمی شد و مردم هم مجبور به ایستادن در صف های طولانی آن هم در شرایط کرونایی این روزها نمی شدند.

رسولی زاده اذعان کرد: ماه هاست به دلیل شیوع کرونا شرایط برای مردم سخت شده است و خیلی ها مشاغلشان را از دست داده اند و درآمدها نیز با کاهش همراه شده، اما با این وجود شاهد گرانی های سریالی در بازار هستیم.

به گفته وی، وضعیت بازار مرغ و افزایش افسار گسیخته قیمت ها در واقع شرایط را برای مردم سخت تر کرده، چراکه یکی از اقلام ضروری است که نمی توان آن را از سفره حذف کرد و شرمنده خانواده شد، به همین دلیل مردم چاره ای جز ایستادن در صف های طولانی ندارند، چراکه تفاوت قیمت مرغ تنظیم بازاری با نرخ مرغ زنده بسیار زیاد بوده و آن ها ترجیح می دهند ارزان تر خرید کنند.

امام جمعه اهل سنت سرباز افزود: باید دولت با ریشه یابی مشکلات و چاره اندیشی اجازه ندهد در شرایط این روزها که همه جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کند، مردم برای تامین کالای مورد نیاز صف بکشند.

وی اظهار کرد: اما مشاهده می کنیم که به دلیل نبود تدبیری مناسب برای مدیریت بازار و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی، صف ها به ویژه در خصوص مرغ از ماه ها پیش برقرار است.

انتهای پیام/
 
 

منبع: دانا

کلیدواژه: ناکارآمدی نظام توزیع ایستادن در صف صف های طولانی کالای اساسی چنین شرایطی برای تامین بازار مرغ برای رفع چاره ای اهل سنت ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار

سرهنگ محمد محمدپور رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: ماموران اداره اطلاعات و عملیات پلیس امنیت اقتصادی استان در پی اقدامات اطلاعاتی مبنی بر بارگیری و حمل گندم خارج از شبکه توزیع از محور کیاسر به مقصد شهرستان جویبار موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی طی هماهنگی با مرجع قضائی به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره غله شهرستان جویبار در حالی که خودرو‌های فوق قصد تخلیه گندم در یک انبار نگهداری کالا در شهرستان جویبار را داشتند آن را توقیف کردند.

سرهنگ محمدپور از کشف ۲۸ تن نهاده دامی (گندم) خارج از شبکه توزیع در بازرسی از خودرو‌های مورد نظر خبر داد و گفت: ارزش کالای توقیف شده بالغ بر ۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس امنیت اقصادی مازندران افزود: با توجه به عدم ارائه مدارک از جمله حواله تخلیه و حمل و همچنین عدم اعلام موجودی کالای مورد نظر به مبادی مربوطه کالای مورد نظر به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارز ه با قاچاق کالا و ارز محموله مکشوفه به عنوان کالای قاچاق توقیف و در این خصوص ۲ متهم دستگیر و موضوع در دست رسیدگی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است