Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@15:15:49 GMT

وضعیت کالاهای اساسی استان تهران در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۷۵۸۶

یداله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به وضعیت کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: اقلامی شامل برنج ، شکر، روغن نباتی و گوشت قرمز منجمد برای مصارف خانوار را وزارتخانه اعلام کرده است که در سراسر کشور توزیع می‌شود.

وی گفت: حدود ۷ هزار تن برنج وارداتی، ۷ هزار تن شکر و ۷۰۰ تن گوشت قرمز منجمد برای توزیع در استان تهران اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران درباره میزان روغن دربازار عنوان کرد: ۱۸۰ هزار تن روغن در کل کشور توزیع می‌شود که حدود ۳۰ هزار تن مربوط به استان تهران است و توسط شرکت‌های مختلف که برخی در تهران و تعدادی در خارج از استان هستند تولید و توسط شرکت‌های پخش با نظارت شرکت بازرگانی دولتی ایران مستقیماً توزیع می‌شود.

صادقی بیان کرد: بخشی از سهمیه را به شهرستان‌های استان که براساس ضریب جمعیتی در اختیار نماینده هر شهرستان قرار می‌دهیم و با هماهنگی فرماندار و ستاد تنظیم بازار شهرستان در شبکه‌های تعریف شده که شامل صنوف مختلف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و  شرکت‌های تعاونی است، توزیع می‌کنند و در تهران هم به همین طریق در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

وی درباره وضعیت خرما در ماه مبارک رمضان اعلام کرد: یک هماهنگی با انجمن تولید کنندگان خرما انجام گرفته است که خرما را از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی و به خصوص از طریق شبکه توزیع سازمان تعاون روستایی در اختیار شبکه توزیع قرار دهد علاوه بر آن در میادین میوه و تره بار اعلام آمادگی شده است که جایگاه توزیع خرما برای عرضه مستقیم و بی‌واسطه اختصاص دهند، ضمن اینکه خرما در واقع قیمت گذاری دولتی نشده است و قیمتی که توسط انجمن اعلام، به‌علاوه سودی که خرده فروش اضافه می‌کند قیمت مصرف کننده است.

رئیس سازمان صمت استان تهران درباره نرخ زولبیا و بامیه افزود: نرخی‌ توسط اتاق اصناف، اتحادیه و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان پیشنهاد داده شده است که برای اوایل هفته آینده نهایی و ابلاغ می‌شود.

صادقی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بازرسان ما هم محدود هستند و امکان نظارت بر کل واحدهای صنفی را ندارند از مردم تقاضا می‌کنیم که اگر مشاهده کردند واحدهای صنفی فروش اجباری برخی اقلام را در کنار مثلاً روغن و کالاهای دیگر یا تخلفات دیگری دارند از طریق شماره تماس ۱۲۴ به سامانه گزارش دهند که بلافاصله بازرسان موضوع را برای بررسی در دستور کار خود قرار دهند.

لیست قیمت کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان

 

نام کالا قیمت مصرف کننده (تومان) برنج ۱۱۲۱ هندی ۱۸۵۰۰ برنج تایلندی ۱۲۵۰۰ شکر ۸۷۰۰ گوشت گوساله منجمد مخلوط ۸۰۰۰۰

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استان تهران ماه مبارک رمضان برنج گوشت قرمز استان تهران برنج کالاهای اساسی گوشت قرمز ماه رمضان ماه مبارک رمضان استان تهران هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار خبر داد و گفت: برخی به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده دست به تخلف می‌زنند و سلیقه‌ای عمل می کنند.

به گزارش مشرق، «رضا کنگری» درباره وضعیت بازار مواد غذایی، افزود: در پی تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده کالاهایی همچون چای و حبوبات و ماکارونی برخی واردکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و کسبه دست به تخلفاتی می‌زنند که باعث به هم ریختگی بازار می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: پیش از این مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی یک درصد و سایر کالاهای مواد غذایی ۹ درصد بوده است که اکنون برخی کالاها از ۹ درصد به ۱۰ درصد و برخی از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اخیراً مالیات ارزش افزوده چای از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده، بنابراین در این کالا شاهد افزایش قیمت خواهیم شد؛ زیرا علاوه بر تغییر نرخ ارزش افزوده با تورم سال جدید نیز روبرو هستیم.

کنگری با بیان اینکه چای محصول پرمصرف در سبد خانوار ایرانی است گفت: با وجود تغییر قیمت چای، این محصول به‌وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در بازار شکر نیز برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوری که تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالاهای اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند تا جایی که قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزارتومان نیز رسید.

وی از آرامش در بازار برنج خبر داد و بیان کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر به ۷۰ هزارتومان و شیرودی به ۷۵ هزار تومان رسیده است.

کنگری درباره قیمت حبوبات نیز گفت: همچنان حبوبات در بازار بلاتکلیف است؛ زیرا برخی تجار حبوبات را با نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد می‌کنند و در سامانه جامع تجارت با نرخ کیلویی ۵۲ هزار تومان به ثبت می‌رساند، اما در نهایت با نرخ کیلویی ۷۷ هزارتومان به شکل غیررسمی در بازار عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: اکنون لوبیا چیتی با قیمت ۵۲ هزار تومان در سامانه جامع تجارت توسط تجار ثبت می‌شود، اما با نرخ ۷۷ هزار تومان به بنکداری و در بازار مصرف ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ همچنین هر کیلوگرم عدس نیز با قیمت ۴۹ هزار تومان ثبت می‌شود به بنکداران ۶۹ هزار تومان فروخته می‌شود و در بازار کیلویی ۹۰ هزار تومان است.

وی بر این باور است که حبوبات با ارز دولتی تامین و وارد می‌شود؛ اما در نهایت با سندسازی با نرخ‌های بالا در بازار به فروش می‌رسد که تخلف است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود